3rd CBM - China Workshop

Report of Contributions

3rd CBM - China $\cdots \,$ / Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 1

Type: not specified

Welcome

Monday 16 April 2018 08:45 (15 minutes)

Presenter: SENGER, Peter (GSI)

Status of CBM Experiment at FAIR

Contribution ID: 2

Type: not specified

Status of CBM Experiment at FAIR

Monday 16 April 2018 09:00 (30 minutes)

Presenter: HERRMANN, Norbert (Univ. Heidelberg) **Session Classification:** Session 1

HADES Physics Program at FAIR

Contribution ID: 3

Type: not specified

HADES Physics Program at FAIR

Monday 16 April 2018 09:30 (30 minutes)

Presenter: STROTH, Joachim (Goethe-University and GSI) **Session Classification:** Session 1

A Fixed-Target Experiment at CS ...

Contribution ID: 4

Type: not specified

A Fixed-Target Experiment at CSR: CEE

Monday 16 April 2018 10:00 (30 minutes)

Presenter: XIAO, Zhigang (Tsinghua University, Department of Physics) **Session Classification:** Session 1

Exploring the QCD Phase Diagra \cdots

Contribution ID: 5

Type: not specified

Exploring the QCD Phase Diagram with Fluctuation Observables

Monday 16 April 2018 11:00 (30 minutes)

Presenter: VOVCHENKO, Volodymyr (Frankfurt Institute for Advanced Studies)

Higher Moments –Search for the …

Contribution ID: 6

Type: not specified

Higher Moments – Search for the QCD CP

Monday 16 April 2018 11:30 (30 minutes)

Presenter: LUO, Xiaofeng (Central China Normal University) **Session Classification:** Session 2

Light Nuclei Productions in RHIC \cdots

Contribution ID: 7

Type: not specified

Light Nuclei Productions in RHIC BES-I

Monday 16 April 2018 12:00 (30 minutes)

Presenter: YU, Ning (Xinyang Normal University) **Session Classification:** Session 2

CBM Phyiscs Program

Contribution ID: 8

Type: not specified

CBM Phyiscs Program

Monday 16 April 2018 14:00 (30 minutes)

Presenter: FRIESE, Volker (GSI Darmstadt)

Chiral Symmetry Restoration ver ···

Contribution ID: 9

Type: not specified

Chiral Symmetry Restoration versus Deconfinement in Heavy-ion Collisions at High Baryon Density

Monday 16 April 2018 15:00 (30 minutes)

Presenter: MOREAU, Pierre (Goethe University Frankfurt) **Session Classification:** Session 3

Collectivity from RHIC BES-I

Contribution ID: 10

Type: not specified

Collectivity from RHIC BES-I

Monday 16 April 2018 16:00 (30 minutes)

Presenter: SHI, Shusu (CCNU) **Session Classification:** Session 4

STAR iTPC Upgrade and Physics …

Contribution ID: 11

Type: not specified

STAR iTPC Upgrade and Physics Program at BES-II

Monday 16 April 2018 16:30 (30 minutes)

Presenter: YANG, Chi (Shandong University) **Session Classification:** Session 4 3rd CBM - China $\cdots \,$ / Report of Contributions

Discussions: Activities in CBM

Contribution ID: 12

Type: not specified

Discussions: Activities in CBM

Tuesday 17 April 2018 16:00 (1h 30m)

Neutron Star Mergers and the \cdots

Contribution ID: 13

Type: not specified

Neutron Star Mergers and the High-density Equation of State

Tuesday 17 April 2018 09:00 (45 minutes)

Presenter: BAUSWEIN, Andreas (Heidelberg Inst. for Theory Studies)

Neutron Star Phenomenology fro \cdots

Contribution ID: 14

Type: not specified

Neutron Star Phenomenology from QCD Perspectives

Tuesday 17 April 2018 09:45 (45 minutes)

Presenter: KOJO, Toru (Central China Normal University)

The High-density Equation of Sta $\,\cdots\,$

Contribution ID: 15

Type: not specified

The High-density Equation of State from Laboratory Experiments

Tuesday 17 April 2018 11:00 (30 minutes)

Presenter:SENGER, Peter (GSI)Session Classification:Session 6

Dense Matter EOS and Neutron S \cdots

Contribution ID: 16

Type: not specified

Dense Matter EOS and Neutron Star Structure

Tuesday 17 April 2018 11:30 (30 minutes)

Presenter: LI, Ang (Xiamen University) **Session Classification:** Session 6

Significantly Strangeness Enhanc

Contribution ID: 17

Type: not specified

Significantly Strangeness Enhancement at CBM

Tuesday 17 April 2018 15:00 (30 minutes)

Presenter:ZHUANG, Pengfei (Tsinghua University)Session Classification:Session 7

Leptons at the CBM Experiment

Contribution ID: 18

Type: not specified

Leptons at the CBM Experiment

Tuesday 17 April 2018 14:30 (30 minutes)

Presenter: STROTH, Joachim (Goethe-University and GSI)Session Classification: Session 7

Dieletron Results from STAR BES-I

Contribution ID: 19

Type: not specified

Dieletron Results from STAR BES-I

Tuesday 17 April 2018 14:00 (30 minutes)

Presenter: CHEN, Xiaolong (USTC / LBNL)

Baryon Potentials from Lattice C $\,\cdots\,$

Contribution ID: 20

Type: not specified

Baryon Potentials from Lattice Calculations

Presenter: HATSUDA, Tetsuo (RIKEN)

proton-Omega Correlations at STAR

Contribution ID: 21

Type: not specified

proton-Omega Correlations at STAR

Wednesday 18 April 2018 09:00 (30 minutes)

Presenter: CHEN, Jinhui (SINAP)

Hypernuclei production in Ni+Ni …

Contribution ID: 22

Type: not specified

Hypernuclei production in Ni+Ni collisions at 1.91 A GeV

Wednesday 18 April 2018 09:30 (30 minutes)

Presenter: ZHANG, Yapeng (IMP) **Session Classification:** Session 9 3rd CBM - China $\cdots \,$ / Report of Contributions

CBM MRPC I

Contribution ID: 23

Type: not specified

CBM MRPC I

Presenter: HAN, Dong (Tsinghua University)

CBM MRPC II

Contribution ID: 24

Type: not specified

CBM MRPC II

Wednesday 18 April 2018 10:30 (30 minutes)

Presenter: SUN, Yongjie (University of Science and Technology of China (CN))

Closing Remarks

Contribution ID: 25

Type: not specified

Closing Remarks

Wednesday 18 April 2018 11:30 (30 minutes)

Presenter: SENGER, Peter (GSI)

Quarkyonic Phases of High Dens $\,\cdots\,$

Contribution ID: 26

Type: not specified

Quarkyonic Phases of High Density QCD and the Implications for the Physics of Compact Stars

Presenter: RUGGIERI, Marco

3rd CBM - China $\cdots \,$ / Report of Contributions

TBD

Contribution ID: 27

Type: not specified

TBD

3rd CBM - China $\cdots \,$ / Report of Contributions

Closing Remarks

Contribution ID: 28

Type: not specified

Closing Remarks

Presenter: SENGER, Peter (GSI/CCNU)

Strongly Interacting Matter under …

Contribution ID: 29

Type: not specified

Strongly Interacting Matter under Rotation

Monday 16 April 2018 14:30 (30 minutes)

Presenter: LIAO, Jinfeng (Indiana University) **Session Classification:** Session 3

Status of Readout Electronics

Contribution ID: 30

Type: not specified

Status of Readout Electronics

Wednesday 18 April 2018 11:00 (30 minutes)

Presenter: WANG, Dong (Central China Normal University CCNU (CN)) **Session Classification:** Session 10