MICE spectrometer solenoid review

Report of Contributions

Contribution ID: 3 Type: not specified

connection and presentations

Monday 5 October 2009 15:45 (15 minutes)

Session Classification: phone meeting with reviewers. Times indicated are UK time

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Introduction: impact on MICE program (A. Blondel/A. Nichols)

Monday 5 October 2009 16:00 (15 minutes)

Introduction: impact on MICE pr · · ·

Session Classification: phone meeting with reviewers. Times indicated are UK time

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Brief description of what happened to the solenoids and ongoing work at LBNL (S. Virostek)

Monday 5 October 2009 16:15 (30 minutes)

Session Classification: phone meeting with reviewers. Times indicated are UK time

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

guided tour of the documentation and review agenda (M. Zisman)

Monday 5 October 2009 16:45 (15 minutes)

Session Classification: phone meeting with reviewers. Times indicated are UK time

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

questions by the reviewers

Monday 5 October 2009 17:00 (20 minutes)

Session Classification: phone meeting with reviewers. Times indicated are UK time

Contribution ID: 8 Type: not specified

review process (review chair)

Monday 5 October 2009 17:20 (20 minutes)

Session Classification: phone meeting with reviewers. Times indicated are UK time

Contribution ID: 9 Type: not specified

deadline for comments by the reviewers

Monday 19 October 2009 15:45 (2 hours)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Reviewers comments and questions

Monday 2 November 2009 16:00 (20 minutes)

Presenter: FABBRICATORE, Pasquale (INFN)

Session Classification: phone meeting with reviewers. Times indicated are UK time

Contribution ID: 11 Type: not specified

Answers (if any) and comments from MICE

Monday 2 November 2009 16:20 (20 minutes)

the answers can be found at this link: http://www-eng.lbl.gov/~spvirostek/Muon/SS_Review_Docs/11-02-09_Meeting/

Session Classification: phone meeting with reviewers. Times indicated are UK time

Contribution ID: 12 Type: not specified

action list and agenda of in person review in Berlkeley

Monday 2 November 2009 16:40 (20 minutes)

Session Classification: phone meeting with reviewers. Times indicated are UK time

Contribution ID: 13 Type: not specified

connection time

Friday 13 November 2009 15:45 (15 minutes)

Session Classification: Phone meeting with reviewers (GMT times i.e. UK times)

Contribution ID: 14 Type: not specified

More comments from review board

Friday 13 November 2009 16:00 (20 minutes)

Presenter: FABBRICATORE, Pasquale

Session Classification: Phone meeting with reviewers (GMT times i.e. UK times)

Contribution ID: 15 Type: not specified

discussion or remarks from MICE group

Friday 13 November 2009 16:20 (15 minutes)

Session Classification: Phone meeting with reviewers (GMT times i.e. UK times)

Contribution ID: 16 Type: not specified

final agenda of review on 18-19 November

Friday 13 November 2009 16:35 (10 minutes)

Presenter: ZISMAN, Mike

Session Classification: Phone meeting with reviewers (GMT times i.e. UK times)

Contribution ID: 17 Type: not specified

a.o.b. (status of magnet power supply review?)

Friday 13 November 2009 16:45 (15 minutes)

Session Classification: Phone meeting with reviewers (GMT times i.e. UK times)

Contribution ID: 19 Type: not specified

Executive session

Wednesday 18 November 2009 08:30 (1 hour)

 $Committee\ members+MICE\ management\ (Fabbricatore, Ballarino, Bradshaw, Baynham, Courthold, White)+Nichols,\ Blondel$

Session Classification: In person review in Lawrence Berkeley Lab (Pacific Time: GMT-8)

Contribution ID: 20 Type: not specified

Overview

Wednesday 18 November 2009 09:30 (15 minutes)

Presenter: ZISMAN, Mike

Session Classification: In person review in Lawrence Berkeley Lab (Pacific Time: GMT-

8)

Contribution ID: 21 Type: not specified

Spectrometer Solenoid Design & Test Results

Wednesday 18 November 2009 09:45 (45 minutes)

Presenter: VIROSTEK, Steve (Lawrence Berkeley National Laboratory)

Session Classification: In person review in Lawrence Berkeley Lab (Pacific Time: GMT-

8)

Contribution ID: 22 Type: not specified

Cryocooler and Leads Test Program

Wednesday 18 November 2009 10:45 (30 minutes)

Presenter: GREEN, Michael (LBNL)

Session Classification: In person review in Lawrence Berkeley Lab (Pacific Time: GMT-

8)

Contribution ID: 23 Type: not specified

Discussion

Wednesday 18 November 2009 11:15 (45 minutes)

Session Classification: In person review in Lawrence Berkeley Lab (Pacific Time: GMT-8)

Contribution ID: 24 Type: not specified

Interpretation of Thermometry (Trillaud)

Wednesday 18 November 2009 13:00 (1 hour)

Session Classification: In person review in Lawrence Berkeley Lab (Pacific Time: GMT-8)

Contribution ID: 25 Type: not specified

Plans to Fix Magnet 2

Wednesday 18 November 2009 14:00 (30 minutes)

Presenter: VIROSTEK, Steve (Lawrence Berkeley National Laboratory)

Session Classification: In person review in Lawrence Berkeley Lab (Pacific Time: GMT-

8)

Discussion

Contribution ID: 26 Type: not specified

Discussion

Wednesday 18 November 2009 14:30 (1 hour)

Session Classification: In person review in Lawrence Berkeley Lab (Pacific Time: GMT-8)

Contribution ID: 27 Type: not specified

Plans to Fix Magnet 1

Wednesday 18 November 2009 15:45 (30 minutes)

Presenter: ZISMAN, Michael (Lawrence Berkeley National Laboratory)

Session Classification: In person review in Lawrence Berkeley Lab (Pacific Time: GMT-

8)

Contribution ID: 28 Type: not specified

Wrap-up and Outstanding issues

Wednesday 18 November 2009 16:15 (30 minutes)

Presenter: ZISMAN, Michael (Lawrence Berkeley National Laboratory)

Session Classification: In person review in Lawrence Berkeley Lab (Pacific Time: GMT-

8)

Contribution ID: 29 Type: not specified

Executive session

Wednesday 18 November 2009 16:45 (1h 45m)

Session Classification: In person review in Lawrence Berkeley Lab (Pacific Time: GMT-8)

Contribution ID: 30 Type: not specified

Answers to Homework if any

Thursday 19 November 2009 09:00 (30 minutes)

Session Classification: In person review in Lawrence Berkeley Lab (Pacific Time: GMT-8)

Contribution ID: 31 Type: not specified

Executive session

Thursday 19 November 2009 09:30 (2 hours)

Session Classification: In person review in Lawrence Berkeley Lab (Pacific Time: GMT-8)

Close out

Contribution ID: 32 Type: not specified

Close out

Thursday 19 November 2009 11:30 (30 minutes)

Session Classification: In person review in Lawrence Berkeley Lab (Pacific Time: GMT-8)