ATLAS Workshop CEA KTH Rabat Marrakech

UTC
Bengt Lund-Jensen (KTH Royal Institute of Technology (SE)), Hassane Hamdaoui, Hassnae El Jarrari (Universite Mohammed V (MA)), Salah-Eddine Dahbi (Universite Mohammed V (MA)), Samira Hassani (Université Paris-Saclay (FR)), Yahya Tayalati (Universite Mohammed V (MA))
    • 09:00 10:00
      Open session-1: Introduction 1h
      Speaker: Yahya Tayalati (Universite Mohammed V (MA))
    • 10:00 12:30
      WZ->lllv analysis Tutorial 2h 30m
      Speaker: Salah-Eddine Dahbi (Universite Mohammed V (MA))
    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m
    • 14:00 16:30
      WZ->lllv analysis Tutorial-part2 2h 30m
      Speaker: Salah-Eddine Dahbi (Universite Mohammed V (MA))
    • 16:30 17:00
      Coffe break 30m
    • 17:00 18:00
      Round table discussion 1h
    • 09:00 10:00
      Open session-2: Introduction 1h
      Speaker: Yahya Tayalati (Universite Mohammed V (MA))
    • 10:00 12:30
      CxAOD framework overview 2h 30m
      Speaker: Samira Hassani (Université Paris-Saclay (FR))
    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m
    • 14:00 16:30
      CxAOD Framework tutorial for WZ->llvl analysis 2h 30m
      Speaker: Samira Hassani (Université Paris-Saclay (FR))
    • 16:30 17:00
      Coffe break 30m
    • 17:00 18:00
      Round table discussion 1h
    • 09:00 10:00
      Open session-3: Introduction 1h
      Speaker: Yahya Tayalati (Universite Mohammed V (MA))
    • 10:00 12:30
      Search for resonant WZ->llvl production in Proton-Proton Collisions at 13TeV with the ATLAS Detector 2h 30m
      Speaker: Salah-Eddine Dahbi (Universite Mohammed V (MA))
    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m
    • 14:00 14:30
      ATLAS qualification task: Argon emulation in the simulation of the atlas transition radiation tracker 30m
      Speaker: Mr Hassane Hamdaoui (Universite Mohammed V (MA))
    • 14:30 15:00
      ATLAS qualification task: Identify variables in TRTxAOD which disagree with ntuple, such as hit error and residual 30m
      Speaker: Hassnae El Jarrari (Universite Mohammed V (MA))
    • 15:00 15:30
      Coffe break 30m
    • 15:30 17:00
      Round table discussion 1h 30m
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×