Holland@CERN

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Assembly at Reception

Tuesday 6 February 2018 08:15 (30 minutes)

Session Classification: Presentations from CERN

Welcom to CERN

Contribution ID: 2 Type: not specified

Welcom to CERN

Tuesday 6 February 2018 08:45 (14 minutes)

Presenter: VISSER, Jan

Session Classification: Presentations from CERN

Contribution ID: 3 Type: not specified

Opportunities in Long Shutdown 2

Tuesday 6 February 2018 09:00 (20 minutes)

Presenter: JIMENEZ, Jose Miguel (CERN)

Session Classification: Presentations from CERN

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

CERN procurement

Tuesday 6 February 2018 09:20 (20 minutes)

Presenter: BONTHOND, Floris (CERN)

Session Classification: Presentations from CERN

Contribution ID: 5 Type: not specified

Mechanical activities in the EN/MME workshop and sub-contracting

Tuesday 6 February 2018 09:40 (20 minutes)

Presenter: GARLASCHE, Marco (CERN)

Session Classification: Presentations from CERN

Contribution ID: 6 Type: not specified

Knowledge Transfer

Tuesday 6 February 2018 12:20 (20 minutes)

Presenter: DOLS, Han Hubert (CERN)

Session Classification: Presentations from CERN

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

HL-LHC short introduction and general procurement needs

Tuesday 6 February 2018 11:00 (20 minutes)

Presenter: BEJAR ALONSO, Isabel (CERN)

Session Classification: Presentations from CERN

Contribution ID: 8 Type: not specified

HL-LHC Vacuum components procurement needs

Tuesday 6 February 2018 11:20 (20 minutes)

Presenter: RIDDONE, Germana (CERN)

Session Classification: Presentations from CERN

Contribution ID: 9 Type: not specified

HL-LHC magnets procurement needs

Tuesday 6 February 2018 11:40 (20 minutes)

Presenter: TODESCO, Ezio (CERN)

Session Classification: Presentations from CERN

Contribution ID: 10 Type: not specified

HL-LHC Collimators and Absorbers procurement needs

Tuesday 6 February 2018 12:00 (20 minutes)

Presenter: LAMAS GARCIA, Inigo (CERN)

Session Classification: Presentations from CERN

Contribution ID: 11 Type: not specified

PIB introduction

Tuesday 6 February 2018 12:50 (10 minutes)

Presenter: MANISCALCO, Matthew (TNO)

Session Classification: Presentations from CERN

Contribution ID: 12 Type: not specified

Assembly at Reception - Group 1

Wednesday 7 February 2018 08:30 (15 minutes)

Session Classification: Tours at CERN

Contribution ID: 13 Type: not specified

bus to ISOLDE - Group 1

Wednesday 7 February 2018 08:45 (15 minutes)

Session Classification: Tours at CERN

Contribution ID: 14 Type: not specified

Tour ISOLDE - Group 1

Wednesday 7 February 2018 09:00 (1h 30m)

Session Classification: Tours at CERN

Contribution ID: 15 Type: not specified

Assembly at Reception - Group 2

Wednesday 7 February 2018 10:00 (15 minutes)

Session Classification: Tours at CERN

Contribution ID: 16 Type: not specified

Transit to SM18 - Group 1

Wednesday 7 February 2018 10:30 (30 minutes)

Session Classification: Tours at CERN

Contribution ID: 17 Type: not specified

Tour SM18 - Group 1

Wednesday 7 February 2018 11:00 (1 hour)

Session Classification: Tours at CERN

Contribution ID: 18 Type: not specified

bus to ISOLDE - Group 2

Wednesday 7 February 2018 10:15 (15 minutes)

Session Classification: Tours at CERN

Contribution ID: 19 Type: not specified

Tour ISOLDE - Group 2

Wednesday 7 February 2018 10:30 (1h 15m)

Session Classification: Tours at CERN

Contribution ID: 20 Type: not specified

Transit to SM18 - Group 2

Wednesday 7 February 2018 11:45 (15 minutes)

Session Classification: Tours at CERN

Contribution ID: 21 Type: not specified

Return to CERN - Group 1

Wednesday 7 February 2018 12:00 (15 minutes)

Session Classification: Tours at CERN

Page 21 October 19, 2024

Contribution ID: 22 Type: not specified

Tour SM18 - Group 2

Wednesday 7 February 2018 12:00 (1 hour)

Session Classification: Tours at CERN

Lunch - Group 1

Contribution ID: 23 Type: not specified

Lunch - Group 1

Wednesday 7 February 2018 12:15 (1h 45m)

Session Classification: Tours at CERN

Contribution ID: 24 Type: not specified

Return to CERN - Group 2

Wednesday 7 February 2018 13:00 (15 minutes)

Session Classification: Tours at CERN

Contribution ID: 25 Type: not specified

Lunch - Group 2

Wednesday 7 February 2018 13:15 (45 minutes)

Session Classification: Tours at CERN

CLIC

Contribution ID: 26 Type: not specified

CLIC

Tuesday 6 February 2018 10:00 (20 minutes)

Presenter: CATALAN LASHERAS, Nuria (CERN)

Session Classification: Presentations from CERN