## NuInt 18 - 12th International Workshop on Neutrino-Nucleus Interactions in the Few-GeV Region



## Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 25 Type: not specified

### Welcome

Monday, 15 October 2018 09:00 (15 minutes)

Presenter: COCCIA, Eugenio (GSSI)

Session Classification: Monday

Contribution ID: 26 Type: not specified

## **Neutrinos and Electroweak Nuclear Physics**

Monday, 15 October 2018 09:15 (45 minutes)

Presenter: LISI, Eligio

Session Classification: Monday

Contribution ID: 27 Type: not specified

## The CERN neutrino platform

Monday, 15 October 2018 10:00 (40 minutes)

**Primary author:** DE ROECK, Albert

**Presenter:** DE ROECK, Albert

Session Classification: Monday

Contribution ID: 28 Type: not specified

#### **SBN**

Monday, 15 October 2018 11:10 (30 minutes)

**Presenter:** NOWAK, Jarek

Session Classification: Monday

Contribution ID: 29 Type: not specified

## protoDUNE

Monday, 15 October 2018 11:40 (30 minutes)

Presenter: ACCIARRI, Roberto (Fermi National Accelerator Lab. (US))

Session Classification: Monday

Contribution ID: 30 Type: not specified

## **DUNE** near detector

Monday, 15 October 2018 12:10 (30 minutes)

**Presenter:** MANLY, Steven

Session Classification: Monday

Contribution ID: 31 Type: not specified

## T2K: Unfolding in Depth Methods and Motivation Talk

Monday, 15 October 2018 14:00 (25 minutes)

**Presenter:** DOLAN, Stephen

Session Classification: Monday

Contribution ID: 32 Type: not specified

## T2K: Forward Folding Issues and Ideas

Monday, 15 October 2018 14:25 (15 minutes)

Presenter: KOCH, Lukas

Session Classification: Monday

Contribution ID: 33 Type: not specified

## T2K: NC $\nu$ -O Scattering in SK + SK Gd Prospects

Presenter: FUKUDA, Hironori

Session Classification: Monday

Contribution ID: 34 Type: not specified

## T2K: CC $\mathbf{0}\pi~\nu + \bar{\nu}$ in the Tracker

Monday, 15 October 2018 15:00 (20 minutes)

Presenter: RICCIO, Ciro

Session Classification: Monday

Contribution ID: 35 Type: not specified

### T2K: CC $1\pi$ in the P0D

Monday, 15 October 2018 15:20 (20 minutes)

Presenter: CHERDACK, Daniel

Session Classification: Monday

Contribution ID: 36 Type: not specified

## Wagasci/BabyMind

Presenter: TBA

Session Classification: Monday

Contribution ID: 37 Type: not specified

## Neutrino induced meson production in the resonance region below 2 GeV

Monday, 15 October 2018 16:10 (30 minutes)

Presenter: SATO, Toru

Session Classification: Monday

Contribution ID: 38 Type: not specified

# Impact of FSI on neutrino-nucleon pion production cross sections from neutrino-deuteron data

Monday, 15 October 2018 16:40 (30 minutes)

Presenter: NAKAMURA, Satoshi

Session Classification: Monday

Contribution ID: 39 Type: not specified

# Angular distributions in electroweak pion production off nucleons

Monday, 15 October 2018 17:10 (30 minutes)

Presenter: HERNANDEZ, Eliecer

Session Classification: Monday

GENIE v3

Contribution ID: 40 Type: not specified

### **GENIE v3**

Tuesday, 16 October 2018 09:00 (20 minutes)

Presenter: RODA, Marco

Session Classification: Tuesday

Contribution ID: 41 Type: not specified

## **GENIE: Physics Models in new Tunes**

Tuesday, 16 October 2018 09:20 (20 minutes)

GENIE: Physics Models in new Tunes

Presenter: JIANG, Libo

Session Classification: Tuesday

Contribution ID: 42 Type: not specified

### **GENIE: New Tunes**

Tuesday, 16 October 2018 09:40 (20 minutes)

**GENIE:** New Tunes

**Presenter:** TENA-VIDAL, Julia

Session Classification: Tuesday

NEUT

Contribution ID: 43 Type: not specified

#### **NEUT**

Tuesday, 16 October 2018 10:00 (30 minutes)

**Presenter:** HAYATO, Yoshinari

Session Classification: Tuesday

NUWRO

Contribution ID: 44 Type: **not specified** 

#### **NUWRO**

Tuesday, 16 October 2018 11:00 (30 minutes)

**Presenter:** SOBCZYK, Jan

Session Classification: Tuesday

GiBUU

Contribution ID: 45 Type: not specified

### **GiBUU**

Tuesday, 16 October 2018 11:30 (30 minutes)

Presenter: MOSEL, Ulrich

Session Classification: Tuesday

FLUKA

Contribution ID: 46 Type: not specified

### **FLUKA**

Tuesday, 16 October 2018 12:00 (30 minutes)

**Presenter:** SALA, Paola

Session Classification: Tuesday

Contribution ID: 47 Type: **not specified** 

#### How Well are MINER $\nu$ A 1 $\pi$ Results Modeled?

Tuesday, 16 October 2018 14:00 (40 minutes)

Presenter: BERCELLIE, Aaron

Session Classification: Tuesday

Contribution ID: 48 Type: **not specified** 

## MINER $\nu$ A Low-Recoil Tune and its Implications

Tuesday, 16 October 2018 15:30 (30 minutes)

Presenter: LU, Xianguo

Session Classification: Tuesday

Contribution ID: 49 Type: not specified

## $\mathbf{CC0}\pi$ in the Medium Energy Beam in MINER $\nu\mathbf{A}$

Tuesday, 16 October 2018 14:40 (25 minutes)

**Presenter:** KLEYKAMP, Jeffrey

Session Classification: Tuesday

Contribution ID: **50** Type: **not specified** 

# Transverse Kinematic Imbalance in Minerva: Past, Present, and Future

Tuesday, 16 October 2018 15:05 (25 minutes)

Presenter: FINE, Rob

Session Classification: Tuesday

Contribution ID: 51 Type: not specified

## What Can MINER $\nu$ A Say about the EMC Effect?

Presenter: NORRICK, Anne

Session Classification: Tuesday

Contribution ID: 52 Type: not specified

## MicroBooNE detector, modelling and performance

Tuesday, 16 October 2018 16:30 (30 minutes)

Presenter: SCHUKRAFT, Anne

Session Classification: Tuesday

Contribution ID: 53 Type: not specified

## MicroBooNE charged-current inclusive cross section measurement

Tuesday, 16 October 2018 17:00 (25 minutes)

Presenter: DEL TUTTO, Marco

Session Classification: Tuesday

Contribution ID: 54 Type: not specified

# MicroBooNE charged-current neutral pion cross section measurement

Tuesday, 16 October 2018 17:25 (25 minutes)

 $\begin{tabular}{ll} \textbf{Presenter:} & \texttt{MOUSSEAU, Joel} \\ \end{tabular}$ 

Session Classification: Tuesday

Contribution ID: 55 Type: not specified

## MicroBooNE electron neutrino inclusive cross section

Tuesday, 16 October 2018 17:50 (25 minutes)

**Presenter:** HILL, Colton

Session Classification: Tuesday

Contribution ID: 56 Type: not specified

## MicroBooNE charged-current analyses with final state protons

Tuesday, 16 October 2018 18:15 (25 minutes)

Presenter: CASTILLO FERNANDEZ, Raquel

Session Classification: Tuesday

Contribution ID: 57 Type: **not specified** 

# Coherent Elastic Neutrino Nucleus Scattering, and COHERENT results

Wednesday, 17 October 2018 09:00 (50 minutes)

**Presenter:** SCHOLBERG, Kate

Session Classification: Wednesday

Contribution ID: 58 Type: not specified

## report on COHERENT results

Presenter: TBA

Session Classification: Wednesday

Contribution ID: 59 Type: not specified

### **KDAR & ISODAR**

Wednesday, 17 October 2018 09:50 (40 minutes)

Presenter: SPITZ, Joshua

Session Classification: Wednesday

Contribution ID: 60 Type: not specified

# Impact of cross section modelling on $NO\nu A$ oscillation analyses

Wednesday, 17 October 2018 11:00 (30 minutes)

**Presenter:** WOLCOTT, Jeremy

Session Classification: Wednesday

Contribution ID: 61 Type: not specified

# Status and Results of Semi-exclusive scattering measurements in $NO\nu A$

Wednesday, 17 October 2018 11:30 (30 minutes)

Presenter: ALIAGA, Leo

Session Classification: Wednesday

Contribution ID: 62 Type: not specified

### Status of Inclusive scattering measurements in NO $\nu$ A

Wednesday, 17 October 2018 12:00 (30 minutes)

**Presenter:** JUDAH, Matt

Session Classification: Wednesday

Contribution ID: 63 Type: not specified

#### Introduction to theoretical uncertainties

Wednesday, 17 October 2018 14:00 (15 minutes)

Presenter: ANKOWSKI, Artur

Session Classification: Wednesday

Contribution ID: 64 Type: not specified

# Lepton-nucleus cross sections within the CRPA approach

Wednesday, 17 October 2018 14:15 (25 minutes)

**Presenter:** PANDEY, Vishvas

Session Classification: Wednesday

Contribution ID: 65 Type: not specified

# Comparison of lepton-nucleus scattering models in the QE region

Wednesday, 17 October 2018 14:40 (25 minutes)

Presenter: SOBCZYK, Joanna

Session Classification: Wednesday

Contribution ID: 66 Type: not specified

# Theoretical uncertainty of quasielastic neutrino cross sections from superscaling with relativistic effective mass

Wednesday, 17 October 2018 15:05 (25 minutes)

**Presenter:** AMARO, Jose Enrique

Session Classification: Wednesday

Contribution ID: 67 Type: not specified

# Hadron Production Overview of Current and Future Projects

Wednesday, 17 October 2018 15:30 (40 minutes)

**Presenter:** PAVIN, Matej

Session Classification: Wednesday

Contribution ID: 68 Type: not specified

#### **The T2K Flux Prediction**

Wednesday, 17 October 2018 16:40 (25 minutes)

**Presenter:** VLADISAVLJEVIC, Tomislav

Session Classification: Wednesday

Contribution ID: 69 Type: not specified

### **The DUNE Flux Prediction**

Wednesday, 17 October 2018 17:30 (20 minutes)

**Presenter:** BISHAI, Mary

Session Classification: Wednesday

Contribution ID: 70 Type: not specified

# $\begin{array}{c} \mathbf{MINER}\nu\mathbf{A} \ \mathbf{Adventures} \ \mathbf{in} \ \mathbf{Flux} \ \backslash \mathbf{newline} \\ \mathbf{Determination} \end{array}$

Wednesday, 17 October 2018 17:05 (25 minutes)

MINER $\nu$ A Adventures in Flux  $\cdots$ 

Presenter: JENA, Deepika

Session Classification: Wednesday

Contribution ID: 71 Type: not specified

#### **Status of ENUBET**

Wednesday, 17 October 2018 17:50 (20 minutes)

Presenter: LONGHIN, Andrea

Session Classification: Wednesday

Contribution ID: 72 Type: not specified

### Ab initio theoretical approaches

Thursday, 18 October 2018 09:30 (30 minutes)

Presenter: ROCCO, Noemi

Session Classification: Thursday

Contribution ID: 73 Type: not specified

# Relativistic Corrections within the Integral Transform Approach

Thursday, 18 October 2018 09:00 (30 minutes)

**Presenter:** ORLANDINI, Giuseppina

Session Classification: Thursday

Contribution ID: 74 Type: **not specified** 

# SuSAv2-MEC analysis of recent T2K and MINERvA measurements

Thursday, 18 October 2018 10:00 (30 minutes)

Presenter: MEGIAS, Guilliermo

Session Classification: Thursday

Contribution ID: 75 Type: not specified

# Neutrino-nucleus reactions on oxygen and carbon for supernova neutrino detection

Thursday, 18 October 2018 11:20 (30 minutes)

Presenter: SUZUKI, Toshio

Session Classification: Thursday

Contribution ID: 76 Type: not specified

### **Detection of Supernova Neutrinos at SK**

Thursday, 18 October 2018 11:50 (30 minutes)

Presenter: TAKEDA, Atsushi

Session Classification: Thursday

Contribution ID: 77 Type: **not specified** 

#### **KDAR & ISODAR**

**Presenter:** SPITZ, Josh

 $\textbf{Session Classification:} \ \ \textbf{Thursday}$ 

Contribution ID: 78 Type: not specified

### JLab E12-14-012 Experiment

Thursday, 18 October 2018 14:15 (30 minutes)

Presenter: DAI, Hongxia

Session Classification: Thursday

Contribution ID: 79 Type: not specified

#### **Electrons for Neutrinos**

Thursday, 18 October 2018 14:45 (30 minutes)

**Presenter:** PAPADOPOULOU, Afroditi

Session Classification: Thursday

ArgoNeuT

Contribution ID: 80 Type: not specified

### ArgoNeuT

Thursday, 18 October 2018 15:15 (30 minutes)

**Presenter:** SZELC, Andrzej

Session Classification: Thursday

LArIAT

Contribution ID: 81 Type: not specified

#### **LArIAT**

Thursday, 18 October 2018 15:45 (30 minutes)

Presenter: GRAMELLINI, Elena

Session Classification: Thursday

**ANNIE** 

Contribution ID: 82 Type: not specified

#### **ANNIE**

Thursday, 18 October 2018 16:45 (30 minutes)

**Presenter:** EISCH, Jonathan

Session Classification: Thursday

NINJA

Contribution ID: 83 Type: not specified

### NINJA

Thursday, 18 October 2018 17:15 (30 minutes)

**Presenter:** FUKUDA, Tsutomu

Session Classification: Thursday

Hyper- · · ·

Contribution ID: 84 Type: not specified

### Hyper-Kamiokande/NuPRISM/TITUS

Presenter: DE ROSA, Gianfranca

Session Classification: Thursday

SBND

Contribution ID: 85 Type: not specified

#### **SBND**

Friday, 19 October 2018 09:00 (30 minutes)

**Presenter:** SZELC, Andrzej

Session Classification: Friday

CAPTAIN

Contribution ID: 86 Type: not specified

#### **CAPTAIN**

Friday, 19 October 2018 09:30 (30 minutes)

**Presenter:** MAUGER, Christopher

Session Classification: Friday

Contribution ID: 87 Type: not specified

#### nuSTORM

Friday, 19 October 2018 10:00 (30 minutes)

Presenter: LONG, Ken

Session Classification: Friday

Contribution ID: 88 Type: not specified

# Summary of the ECT\* Workshop on Modeling Neutrino Interactions

Friday, 19 October 2018 11:30 (30 minutes)

Presenter: HARRIS, Deborah

Session Classification: Friday

Contribution ID: 89 Type: not specified

# Summary of NuSTEC Workshop on Shallow- and Deep-Inelastic Neutrino-Nucleus Scattering

Friday, 19 October 2018 12:00 (30 minutes)

**Presenter:** BRONNER, Christophe

Session Classification: Friday

Summary Talks

Contribution ID: 90 Type: not specified

### **Summary Talks**

Session Classification: Friday

TBA

Contribution ID: 91 Type: not specified

#### **TBA**

Session Classification: Friday

Contribution ID: 92 Type: not specified

### **Summary Talks**

Session Classification: Friday

Contribution ID: 93 Type: not specified

### **Generators: Summary & Outlook**

Friday, 19 October 2018 14:00 (35 minutes)

Presenter: HAYATO, Yoshinari (University of Tokyo (JP))

Session Classification: Friday

Contribution ID: 94 Type: **not specified** 

# From low to high $Q^2$ : comparisons with preliminary results from JLab E04-001

Thursday, 18 October 2018 14:00 (15 minutes)

Presenter: ANKOWSKI, Artur

Session Classification: Thursday

Contribution ID: 95 Type: not specified

### T2K parametrization and model development

Monday, 15 October 2018 14:40 (20 minutes)

**Presenter:** KABIRNEZHAD, Minoo

Session Classification: Monday

Contribution ID: 96 Type: not specified

### ND280 Upgrade

**Presenter:** BORDONI, Stefania

Session Classification: Monday

Contribution ID: 97 Type: not specified

### T2K: NC $\nu$ -O Scattering in SK + SK Gd Prospects

Thursday, 18 October 2018 11:00 (20 minutes)

Presenter: FUKUDA, Daisuke

Session Classification: Thursday

Contribution ID: 98 Type: not specified

#### T2K: CC $0\pi$ + CC $1\pi$ on-axis

Thursday, 18 October 2018 17:45 (20 minutes)

**Presenter:** QUILAIN, Benjamin

Session Classification: Thursday

Contribution ID: 99 Type: not specified

### ND280 Upgrade

Friday, 19 October 2018 11:00 (30 minutes)

Presenter: BORDONI, Stefania

Session Classification: Friday

Contribution ID: 100 Type: not specified

### **Theory: Summary & Outlook**

Friday, 19 October 2018 14:35 (35 minutes)

Theory: Summary & Outlook

Presenter: PANDEY, Vishvas (Virginia Poly. Inst. & State Univ. (US))

Session Classification: Friday

Contribution ID: 101 Type: not specified

### **Experiments: Summary & Outlook**

Friday, 19 October 2018 15:10 (35 minutes)

Experiments: Summary & Outlook

**Presenter:** MC FARLAND, Kevin (University of Rochester (US))

Session Classification: Friday

Contribution ID: 102 Type: not specified

#### **Announcement of NUINT 2020**

Friday, 19 October 2018 15:45 (10 minutes)

**Presenter:** MORFIN, Jorge (Fermilab)

Session Classification: Friday

Closing

Contribution ID: 103 Type: not specified

## Closing

Friday, 19 October 2018 15:55 (5 minutes)

Session Classification: Friday