Electron beam treatment of marine diesel exhaust gases - Consortium meeting

Report of Contributions

Registration

Contribution ID: 1 Type: not specified

Registration

Thursday 1 March 2018 08:30 (15 minutes)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Welcome by Italian Coast Guard

Thursday 1 March 2018 08:45 (15 minutes)

Presenter: TROINA, CV(CP) Giuseppe (Italian Coast Guard)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Round table -introduction of the participants

Thursday 1 March 2018 09:00 (10 minutes)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Follow-up after 1 Dec meeting at CERN -state of play

Thursday 1 March 2018 09:10 (20 minutes)

Presenter: Prof. TORIMS, Toms (Riga Technical University (LV))

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Latest developments in the technology related activities –initiatives of the Institute of Nuclear Chemistry and Technology

Thursday 1 March 2018 09:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. CHMIELEWSKI, Andrzej G. (Institute of Nuclear Chemistry and Technology)

Contribution ID: 6 Type: not specified

Outline of the ARIES proof-of-concept -criteria and requirements for the successful project

Thursday 1 March 2018 11:30 (30 minutes)

Rules of the game Partners of the Consortium

Presenter: Prof. TORIMS, Toms (Riga Technical University (LV))

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

European Commission - DG MOVE research policy considerations (via Vidyo)

Thursday 1 March 2018 10:00 (10 minutes)

Presenter: Mr MISSEN, Robert (Head of Innovation & Researchad Unit in Directorate-General for Mobility and Transportof, European Commission)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Intellectual Property management within the Consortium

Thursday 1 March 2018 12:00 (15 minutes)

To discuss and agree on IP rights from the very begging. Current patent application and all the potentially following inventions.

Contribution ID: 9 Type: not specified

Finnancial aspects, contributions of the Partnets and timeline of the project

Thursday 1 March 2018 12:15 (15 minutes)

Contribution ID: 17 Type: not specified

Discussion - technical aspects, tasks and roles of the partners

Thursday 1 March 2018 13:30 (2 hours)

Contribution ID: 18 Type: not specified

Preparation of the Proof-of-concept proposal for the ARIES project

Thursday 1 March 2018 15:45 (1h 50m)

Contribution ID: 19 Type: not specified

Conclusions and closing remarks

Thursday 1 March 2018 17:35 (15 minutes)

Presenter: Prof. TORIMS, Toms (Riga Technical University (LV))

Contribution ID: 20 Type: not specified

Discussion - perspective of relevant stakeholders

Thursday 1 March 2018 10:45 (45 minutes)

Contribution ID: 21 Type: not specified

Class Society perspective - DNV/GL (via Vidyo)

Thursday 1 March 2018 10:25 (10 minutes)

Presenter: Mr SCHLEGELMILCH, Mirko (DNV/GL)

Contribution ID: 22 Type: not specified

Emission of marine diesel exhaust gas from Ro/Ro ships - Results of 2015-2017 monitoring activity

Thursday 1 March 2018 10:35 (10 minutes)

Presenter: - LIGURIA REGIONAL ENVIROMENT AGENCY, ARPAL