CHIPP Board meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome and agenda

Thursday 15 February 2018 13:00 (5 minutes)

Presenter: Prof. NAKADA, Tatsuya (EPFL)

Contribution ID: 2 Type: not specified

ADMINISTRATIVE ITEMS

Thursday 15 February 2018 13:05 (10 minutes)

Presenter: Prof. TATSUYA, Nakada (EPFL)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Decision Item

Thursday 15 February 2018 13:15 (20 minutes)

1. Closure of the 2017 Accounts Proposal for approval • Annual Report 2017 Draft report • Annual Accounts 2017 Accounts • Auditor's Report Report

Discussion of the future CHIPP funding [Tatsuya Nakada]

Session Classification: Board meeting

Contribution ID: 17 Type: not specified

Pillar 1 White Paper

Thursday 15 February 2018 13:35 (15 minutes)

Presenter: WALLNY, Rainer (Eidgenoessische Technische Hochschule Zuerich (ETHZ) (CH))

Session Classification: Board meeting

Contribution ID: 18 Type: not specified

Strategic workshops of 2018

Thursday 15 February 2018 13:50 (15 minutes)

Presenter: WEBER, Michele (Universitaet Bern (CH))

Session Classification: Board meeting

Contribution ID: 19 Type: not specified

Computing steering board

Thursday 15 February 2018 14:05 (10 minutes)

Presenter: WEBER, Michele (Universitaet Bern (CH))

Session Classification: Board meeting

Contribution ID: 20 Type: not specified

Update of the CHIPP membership database

Thursday 15 February 2018 14:15 (10 minutes)

Presenter: NAKADA, Tatsuya (EPFL - Ecole Polytechnique Federale Lausanne (CH))

Session Classification: Board meeting

Contribution ID: 21 Type: not specified

News from CHIPP EB

Thursday 15 February 2018 14:25 (10 minutes)

Presenter: NAKADA, Tatsuya (EPFL - Ecole Polytechnique Federale Lausanne (CH))

Session Classification: Board meeting

Contribution ID: 22 Type: not specified

ETC* membership

Thursday 15 February 2018 14:35 (10 minutes)

Presenter: NAKADA, Tatsuya (EPFL - Ecole Polytechnique Federale Lausanne (CH))

Session Classification: Board meeting

Contribution ID: 23 Type: not specified

New member of the CHIPP Prize committee & CHIPPP Prize 2018

Thursday 15 February 2018 14:45 (15 minutes)

Presenter: SIGNER, Adrian (Paul Scherrer Institut)

Session Classification: Board meeting

Contribution ID: 24 Type: not specified

Zuoz summer school information

Thursday 15 February 2018 15:00 (5 minutes)

Presenter: SIGNER, Adrian (Paul Scherrer Institut)

Session Classification: Board meeting

Contribution ID: 25 Type: not specified

FLARE Tables

Thursday 15 February 2018 15:05 (5 minutes)

Session Classification: Board meeting

Contribution ID: 26 Type: not specified

Information items

Thursday 15 February 2018 15:10 (15 minutes)

Session Classification: Board meeting

Contribution ID: 27 Type: not specified

APPEC Report - Summary of the Launch Meeting

Thursday 15 February 2018 15:25 (15 minutes)

Session Classification: Board meeting