ND 280 Upgrade Workshop

Report of Contributions

Introduction

Contribution ID: 1 Type: not specified

Introduction

Monday 16 April 2018 09:00 (20 minutes)

Presenter: ZITO, Marco (Université Paris-Saclay (FR))

Contribution ID: 2 Type: not specified

WP1 Mechanics

Contribution ID: 3 Type: **not specified**

TPC

SuperFGD

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

SuperFGD

SuperFGD

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

SuperFGD

PI meeting

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

PI meeting

Tuesday 17 April 2018 08:30 (1 hour)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Test beam - TOF

Contribution ID: 8 Type: not specified

WP1 Mechanics - TDR

Tuesday 17 April 2018 11:30 (45 minutes)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Simulation-physics

Contribution ID: 10 Type: not specified

Discussion/conclusion

Tuesday 17 April 2018 15:00 (1 hour)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Potential for studying neutrons with the superFGD

Monday 16 April 2018 17:45 (20 minutes)

Presenter: MANLY, Steven Laurens (University of Rochester (US))

TOF

Contribution ID: 12 Type: not specified

TOF

Tuesday 17 April 2018 09:30 (20 minutes)

Presenter: KORZENEV, Alexander (Université de Genève (CH))

Session Classification: Test beam

Contribution ID: 13 Type: not specified

superFGD

Tuesday 17 April 2018 09:50 (20 minutes)

Presenter: KUDENKO, Yury (Russian Academy of Sciences (RU))

Session Classification: Test beam

TPC

Contribution ID: 14 Type: not specified

TPC

Tuesday 17 April 2018 10:10 (20 minutes)

Session Classification: Test beam

Contribution ID: 15 Type: not specified

test beam facilities preparation

Tuesday 17 April 2018 10:30 (20 minutes)

Session Classification: Test beam

Introduction

Contribution ID: 16 Type: not specified

Introduction

Monday 16 April 2018 14:00 (20 minutes)

Presenter: YOKOYAMA, Masashi (University of Tokyo (JP))

Session Classification: SuperFGD

Contribution ID: 17 Type: not specified

R&D on the cubes, production and assembly

Monday 16 April 2018 14:20 (20 minutes)

Presenter: KUDENKO, Yury (Russian Academy of Sciences (RU))

Session Classification: SuperFGD

Box design

Contribution ID: 18 Type: not specified

Box design

Monday 16 April 2018 14:40 (15 minutes)

Presenter: SGALABERNA, Davide (CERN)

Session Classification: SuperFGD

Contribution ID: 19 Type: not specified

MPPC-PCB design

Monday 16 April 2018 14:55 (15 minutes)

Presenters: MATSUBARA, Tsunayuki (Japan, Tokyo Metropolitan University); MATSUBARA,

Tsunayuki (High Energy Accelerator Research Organization (JP))

Session Classification: SuperFGD

Contribution ID: 20 Type: not specified

Baby MIND electronics

Monday 16 April 2018 15:30 (20 minutes)

Presenter: BLONDEL, Alain (Universite de Geneve (CH))

Session Classification: SuperFGD

Contribution ID: 21 Type: not specified

WAGASCI / CALICE electronics

Monday 16 April 2018 15:10 (20 minutes)

Presenters: GASTALDI, Franck (Centre National de la Recherche Scientifique (FR)); DRAPIER,

Olivier (CNRS)

Session Classification: SuperFGD

Contribution ID: 22 Type: not specified

Material budget

Monday 16 April 2018 16:30 (15 minutes)

Presenter: IWAMOTO, Konosuke (University of Tokyo (JP))

Session Classification: SuperFGD

Contribution ID: 23 Type: not specified

Toward the conceptual design

Monday 16 April 2018 16:45 (1 hour)

Presenters: SGALABERNA, Davide (CERN); YOKOYAMA, Masashi (University of Tokyo (JP)); MAT-

SUBARA, Tsunayuki (High Energy Accelerator Research Organization (JP))

Session Classification: SuperFGD

Contribution ID: 24 Type: not specified

TPC-Field cage

Monday 16 April 2018 11:20 (20 minutes)

Presenter: COLLAZUOL, Gianmaria (Universita e INFN, Padova (IT))

Session Classification: TPC

Contribution ID: 25 Type: not specified

TPC Electric field study

Monday 16 April 2018 11:40 (20 minutes)

Presenter: MAGALETTI, Lorenzo

Session Classification: TPC

Contribution ID: 26 Type: not specified

TPC Module Frame design

Monday 16 April 2018 12:00 (20 minutes)

Presenter: PRZYBILSKI, Henry (Krakow)

Session Classification: TPC

Contribution ID: 27 Type: not specified

TPC gas system

Monday 16 April 2018 12:20 (20 minutes)

Presenter: GUIDA, Roberto (CERN)

Session Classification: TPC

Contribution ID: 28 Type: not specified

TPC Electronics

Monday 16 April 2018 13:40 (20 minutes)

Presenter: CALVET, Denis (Université Paris-Saclay (FR))

Contribution ID: 29 Type: not specified

TPC Micromegas

Monday 16 April 2018 11:00 (20 minutes)

Presenter: DELBART, Alain (Université Paris-Saclay (FR))

Session Classification: TPC

Contribution ID: 30 Type: not specified

WP1 and TDR

Monday 16 April 2018 09:20 (35 minutes)

Presenter: LUX, Thorsten (The Barcelona Institute of Science and Technology (BIST) (ES))

Session Classification: WP1 Mechanics

Contribution ID: 31 Type: not specified

Thoughts about overall design

Monday 16 April 2018 09:55 (35 minutes)

Presenter: ZITO, Marco (Université Paris-Saclay (FR))

Session Classification: WP1 Mechanics

Contribution ID: 32 Type: not specified

SuperFGD Reconstruction

Tuesday 17 April 2018 13:30 (10 minutes)

Presenter: IWAMOTO, Konosuke (University of Tokyo (JP))

Session Classification: Simulation&optimisation

Contribution ID: 33 Type: not specified

SuperFGD Response with 2017 Test Beam

Tuesday 17 April 2018 13:40 (15 minutes)

Presenter: Mr SUVOROV, Sergey (INR RAS, CEA Saclay)

Session Classification: Simulation&optimisation

Contribution ID: 34 Type: not specified

NuMu Selection

Tuesday 17 April 2018 13:55 (10 minutes)

Presenter: LAMOUREUX, Mathieu (Université Paris-Saclay (FR))

Session Classification: Simulation&optimisation

Contribution ID: 35 Type: not specified

TPC Simulation

Tuesday 17 April 2018 14:05 (15 minutes)

Presenter: JESÚS, César (IFAE)

Session Classification: Simulation&optimisation

Contribution ID: 36 Type: not specified

Single Transverse Variables Studies

Tuesday 17 April 2018 14:20 (20 minutes)

Presenter: DOLAN, Stephen (University of Oxford)

Session Classification: Simulation&optimisation

Contribution ID: 37 Type: not specified

Plans toward the TDR

Tuesday 17 April 2018 14:40 (20 minutes)

Presenter: IWAMOTO, Konosuke (University of Tokyo (JP))

Session Classification: Simulation&optimisation