I4C 2018 First visit to CERN

Report of Contributions

Markus Nordberg's Welcome Bla ...

Contribution ID: 1

Type: not specified

Markus Nordberg's Welcome Blast: Parallel Universes 101

Wednesday 14 March 2018 08:30 (1h 40m)

Welcome to IdeaSquare

Contribution ID: 2

Type: not specified

Welcome to IdeaSquare

Wednesday 14 March 2018 10:30 (15 minutes)

Presenter: TOIVONEN, Harri (Helsinki University of Technology (FI))

Introduction to 3 days at CERN

Contribution ID: 3

Type: not specified

Introduction to 3 days at CERN

Wednesday 14 March 2018 10:45 (15 minutes)

Tuuli Utriainen

Introduction to CERN technology ···

Contribution ID: 4

Type: not specified

Introduction to CERN technology sphere from Giovanni Anelli

Wednesday 14 March 2018 11:00 (1 hour)

Presenter: ANELLI, Giovanni (CERN)

How to talk to strangers

Contribution ID: 5

Type: not specified

How to talk to strangers

Wednesday 14 March 2018 12:00 (5 minutes)

Tuuli Utriainen

Visit to Microcosm

Contribution ID: 6

Type: not specified

Visit to Microcosm

Wednesday 14 March 2018 13:30 (45 minutes)

Romain Muller Harri Toivonen Oday Darwich

Strangers you met during lunch

Contribution ID: 7

Type: not specified

Strangers you met during lunch

Wednesday 14 March 2018 14:15 (15 minutes)

Markus Nordberg

I4C Teams present their work so far

Contribution ID: 8

Type: not specified

I4C Teams present their work so far

Wednesday 14 March 2018 14:30 (1 hour)

3-5 minutes per team

Orientation through motion

Contribution ID: 9

Type: not specified

Orientation through motion

Thursday 15 March 2018 08:45 (1 hour)

Romain Muller

I4C 2018 First vi $\ \cdots \ /$ Report of Contributions

Ideation session

Contribution ID: 10

Type: not specified

Ideation session

Thursday 15 March 2018 10:00 (20 minutes)

Tuuli Utriainen

Introduction to sheets and purpose Introduction to SCAMPER

Scifi and ideas

Contribution ID: 11

Type: not specified

Scifi and ideas

Thursday 15 March 2018 10:20 (30 minutes)

The ethics of innovation

Contribution ID: 12

Type: not specified

The ethics of innovation

Thursday 15 March 2018 11:00 (2 hours)

Geneva Guerin

Team work time

Contribution ID: 13

Type: not specified

Team work time

Thursday 15 March 2018 14:00 (3 hours)

Favorite idea brainstorm

Contribution ID: 14

Type: not specified

Favorite idea brainstorm

Thursday 15 March 2018 17:00 (40 minutes)

Tuuli Utriainen

What is your message

Contribution ID: 15

Type: not specified

What is your message

Friday 16 March 2018 09:00 (1 hour)

Claudia Marcelloni

Wrap up and note for the next day

Contribution ID: 16

Type: not specified

Wrap up and note for the next day

Thursday 15 March 2018 17:40 (5 minutes)

Teams present their visions (Mar $\,\cdots\,$

Contribution ID: 17

Type: not specified

Teams present their visions (Markus, Daria, Claudia feedback)

Friday 16 March 2018 10:00 (1 hour)

From 1 to 5

Team work time (including lunch)

Contribution ID: 18

Type: not specified

Team work time (including lunch)

Friday 16 March 2018 11:00 (3 hours)

Teams present their work

Contribution ID: 19

Type: not specified

Teams present their work

Friday 16 March 2018 14:00 (2 hours)

Problem Solutions Vision First step towards the vision

Prepare I like I wish sheets

Wrap up & clean up

Contribution ID: 20

Type: not specified

Wrap up & clean up

Friday 16 March 2018 16:00 (1 hour)

What startups can learn from fro $\,\cdots\,$

Contribution ID: 21

Type: not specified

What startups can learn from from corporate

Wednesday 14 March 2018 17:30 (40 minutes)

Alessandro Filippo Maria Borroni

Reframing technology, problems \cdots

Contribution ID: 22

Type: not specified

Reframing technology, problems and futures

Wednesday 14 March 2018 15:45 (1h 45m)

How to ask and how to listen?

Contribution ID: 23

Type: not specified

How to ask and how to listen?

Thursday 15 March 2018 09:45 (10 minutes)

Biliana Vassileva