# ArgonCube Collaboration Meeting

# **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### Welcome & ND status in the DUNE program

Tuesday 12 June 2018 09:30 (10 minutes)

**Presenter:** EREDITATO, Antonio (Universitaet Bern (CH))

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### **Discussion Session**

Wednesday 13 June 2018 16:35 (20 minutes)

Contribution ID: 3 Type: not specified

# **Current Prototypes**

Tuesday 12 June 2018 10:00 (30 minutes)

**Presenter:** BERNER, Roman (University of Bern)

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

# 2x2 & Engineering / Infrastructure Status

Tuesday 12 June 2018 11:00 (30 minutes)

**Presenter:** PIASTRA, Francesco

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### 2x2 at Fermilab

Tuesday 12 June 2018 13:30 (30 minutes)

**Presenter:** WILKINSON, Callum David (Universitaet Bern (CH))

Contribution ID: 8 Type: not specified

# **ArCLight Status**

Wednesday 13 June 2018 09:30 (15 minutes)

**Presenter:** KRESLO, Igor (Universitaet Bern (CH))

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### **US Overview and Outlook (inc. LArIAT)**

Wednesday 13 June 2018 11:00 (30 minutes)

**Presenter:** ASAADI, Jonathan (Syracuse University)

Contribution ID: 10 Type: not specified

# **Cryogenic options**

Wednesday 13 June 2018 14:00 (20 minutes)

Presenters: SCHWARTZ, Fritz; CIPRIANO, Kathrine

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### **HPGTPC Simulation Status**

Wednesday 13 June 2018 16:00 (15 minutes)

**Presenter:** JUNK, Tom (Fermi National Accelerator Lab. (US))

Contribution ID: 12 Type: not specified

#### ArgonCube to DUNE ND: Landscape

Tuesday 12 June 2018 09:40 (20 minutes)

**Presenter:** SINCLAIR, James Robert (Universitaet Bern (CH))

Contribution ID: 13 Type: not specified

#### **HPGTPC RD and GAr-LAr Synergies**

Tuesday 12 June 2018 14:00 (30 minutes)

**Presenter:** RAAF, Jennifer (Fermi National Accelerator Laboratory)

Contribution ID: 14 Type: not specified

#### **PixLAr Results and Reconstruction**

Tuesday 12 June 2018 14:30 (30 minutes)

**Presenter:** SULLIVAN, Hunter

Contribution ID: 15 Type: not specified

#### **LArPix Results and Outlook**

Tuesday 12 June 2018 15:00 (30 minutes)

**Presenter:** DWYER, Dan (Lawrence Berkeley National Lab)

Contribution ID: 16 Type: not specified

# LArPix: Analysis of Bern TPC tests

Tuesday 12 June 2018 16:00 (20 minutes)

LArPix: Analysis of Bern TPC tests

**Presenter:** MADIGAN, Peter

Contribution ID: 17 Type: not specified

# **LArPix: DAQ Software/Requirements**

Tuesday 12 June 2018 16:20 (20 minutes)

LArPix: DAQ Software/Require · · ·

Presenter: SAM, Kohn

Contribution ID: 18 Type: not specified

# **Expected ArgonCube Performance in the DUNE ND**

Tuesday 12 June 2018 17:00 (30 minutes)

**Presenter:** MARSHALL, Chris (University of Rochester)

Contribution ID: 19 Type: not specified

#### **Discussion Session**

Tuesday 12 June 2018 17:30 (20 minutes)

Contribution ID: 20 Type: not specified

#### **Last Results from LCM tests**

Wednesday 13 June 2018 09:15 (15 minutes)

**Presenter:** SELYUNIN, Alexandr (Joint Institute for Nuclear Research (RU))

Contribution ID: 21 Type: not specified

# Light RO for NC (Mainly Neutron) Tagging / Reconstruction In DUNE

Wednesday 13 June 2018 09:45 (30 minutes)

**Presenter:** KOLLER, Patrick

Contribution ID: 23 Type: not specified

# **Organizational Chart for 2x2**

Wednesday 13 June 2018 10:15 (15 minutes)

**Presenter:** EREDITATO, Antonio (Universitaet Bern (CH))

Contribution ID: 24 Type: not specified

# **Sheffield activity Update**

Wednesday 13 June 2018 11:30 (15 minutes)

**Presenter:** SPOONER, Neil (University of Sheffield)

Contribution ID: 25 Type: not specified

#### **SLAC Contribution to ArgonCube**

Wednesday 13 June 2018 11:45 (15 minutes)

**Presenter:** Mr TANAKA, Hirohisa (University of Toronto/IPP/TRIUMF)

Contribution ID: 26 Type: not specified

#### **DUNE PRISM**

Wednesday 13 June 2018 12:00 (30 minutes)

**Presenter:** TANAKA, Hirohisa (University of Toronto/IPP/TRIUMF)

Contribution ID: 27 Type: not specified

#### Reconstruction and 3D Pattern recognition

Wednesday 13 June 2018 14:20 (20 minutes)

Presenter: USHER, Tracy (SLAC National Accelerator Laboratory)

Contribution ID: 28 Type: not specified

#### 3D data reconstruction using deep neural network

Wednesday 13 June 2018 14:40 (50 minutes)

Presenter: Dr TERAO, Kazuhiro (SLAC National Accelerator Laboratory)

Contribution ID: 29 Type: not specified

# Repurposing the 2x2

Wednesday 13 June 2018 16:15 (20 minutes)

**Presenter:** BROSS, Alan (Fermilab)

Contribution ID: 30 Type: not specified

# **Summary and Farewell**

Wednesday 13 June 2018 16:55 (10 minutes)

**Presenter:** EREDITATO, Antonio (Universitaet Bern (CH))

Contribution ID: 31 Type: not specified

# **LArPix DAQ Studies / Requirements**

Tuesday 12 June 2018 16:40 (20 minutes)

Presenter: TOGNINA, Camilla