European Academy of Science Film - 1st Congress



Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 1

Type: not specified

Welcome

Monday, 2 July 2018 14:30 (30 minutes)

Wolfgang Haberl, Chairman of European Academy of Science Film Neal Hartman, Director of CineGlobe

How we communicate science an ...

Contribution ID: 2

Type: not specified

How we communicate science and why it matters - Discussion

Monday, 2 July 2018 15:00 (1 hour)

Arnaud Marsollier, Head of CERN Press Office

Bruno Giussani, European Director of TED and Chairman of Human Rights Film Festival, Geneva (FIFDH)

How do institutions like CERN u $\,\cdots\,$

Contribution ID: 3

Type: not specified

How do institutions like CERN use science film?

Ana Godhino, Head of Communication at CERN

EU Projects Framework - CERN P $\, \cdots \,$

Contribution ID: 4

Type: not specified

EU Projects Framework - CERN Perspective

Monday, 2 July 2018 16:00 (30 minutes)

Romain Muller, EU Projects, CERN

Group Discussion - what do we h $\,\cdots\,$

Contribution ID: 5

Type: not specified

Group Discussion - what do we hope to gain from Eurasf and these three days at CineGlobe?

Monday, 2 July 2018 16:30 (45 minutes)

Keynote - Science in the Public D $\,\cdots\,$

Contribution ID: 6

Type: not specified

Keynote - Science in the Public Discourse

Tuesday, 3 July 2018 11:15 (45 minutes)

Speaker TBD

Session Classification: Challenges facing science in public discourse

Breakout Discussions

Contribution ID: 7

Type: not specified

Breakout Discussions

Tuesday, 3 July 2018 12:00 (1 hour)

Session Classification: Challenges facing science in public discourse

Breakout Feedback

Contribution ID: 8

Type: not specified

Breakout Feedback

Tuesday, 3 July 2018 14:00 (45 minutes)

Session Classification: Challenges facing science in public discourse

EU Projects - Landscape and App $\,\cdots\,$

Contribution ID: 9

Type: not specified

EU Projects - Landscape and Application Process

Tuesday, 3 July 2018 14:45 (45 minutes)

Romain Muller and Pablo Garcia Tello, CERN EU Projects Office

Breakout Discussions

Contribution ID: 10

Type: not specified

Breakout Discussions

Tuesday, 3 July 2018 15:30 (1 hour)

Breakout Feedback

Contribution ID: 11

Type: not specified

Breakout Feedback

Tuesday, 3 July 2018 16:30 (45 minutes)

Arts in the EU and @CERN

Contribution ID: 12

Type: not specified

Arts in the EU and @CERN

New Opportunities for Science Fi $\,\cdots\,$

Contribution ID: 13

Type: not specified

New Opportunities for Science Film Keynote

Wednesday, 4 July 2018 10:00 (45 minutes)

Session Classification: Online and New Media Opportunities for Science Film

Breakout Discussions

Contribution ID: 14

Type: not specified

Breakout Discussions

Wednesday, 4 July 2018 10:45 (1 hour)

Session Classification: Online and New Media Opportunities for Science Film

Breakout Feedback

Contribution ID: 15

Type: not specified

Breakout Feedback

Wednesday, 4 July 2018 11:45 (45 minutes)

Session Classification: Online and New Media Opportunities for Science Film

Working Lunch at Globe (Prepare ···

Contribution ID: 16

Type: not specified

Working Lunch at Globe (Prepare final reports)

Wednesday, 4 July 2018 12:30 (1h 30m)

Session Classification: Closing Session

Final Summary Presentations

Contribution ID: 17

Type: not specified

Final Summary Presentations

Wednesday, 4 July 2018 14:00 (1h 30m)

Session Classification: Closing Session

Final Closing Remarks

Contribution ID: 18

Type: not specified

Final Closing Remarks

Wednesday, 4 July 2018 15:30 (30 minutes)

Session Classification: Closing Session