I4C second visit to CERN - Prototyping

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Arrival and settling down

Wednesday 9 May 2018 08:30 (30 minutes)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Presentation of I4C projects (4 min per project)

Wednesday 9 May 2018 09:00 (45 minutes)

Presentation of I4C projects (4 m $\,\cdots$

I4C teams

Contribution ID: 3 Type: not specified

Schedule & objectives of the week

Wednesday 9 May 2018 09:45 (15 minutes)

Raghu and Tuuli describe the 3 days.

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Experiences from prototyping

Wednesday 9 May 2018 10:00 (30 minutes)

Jani Kalasniemi show

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

What should you prototype

Wednesday 9 May 2018 10:30 (30 minutes)

Priya show

Contribution ID: 6 Type: not specified

Coaching slot 1

Wednesday 9 May 2018 13:30 (45 minutes)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Coaching slot 2

Wednesday 9 May 2018 14:15 (45 minutes)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Coaching slot 3

Wednesday 9 May 2018 15:00 (45 minutes)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Coaching slot 4

Wednesday 9 May 2018 15:45 (45 minutes)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Coaching slot 5

Wednesday 9 May 2018 16:30 (45 minutes)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Coaching slot 6

Wednesday 9 May 2018 17:15 (45 minutes)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Finding team spaces and starting work

Wednesday 9 May 2018 11:00 (1h 30m)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Arrival and settling down

Thursday 10 May 2018 08:30 (30 minutes)

Contribution ID: 14 Type: not specified

Coaching slot 7

Thursday 10 May 2018 09:00 (45 minutes)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Coaching slot 8

Thursday 10 May 2018 09:45 (30 minutes)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Presentation of I4C project teams

Thursday 10 May 2018 14:00 (45 minutes)

Contribution ID: 17 Type: not specified

MVP testing for impact innovation

Thursday 10 May 2018 14:45 (45 minutes)

Vincenzo Pallotta

Contribution ID: 18 Type: not specified

Team work time (coaching by availability and request)

Thursday 10 May 2018 15:30 (2h 30m)

Contribution ID: 19 Type: not specified

Team work time including lunch

Thursday 10 May 2018 10:15 (3h 45m)

Team work time

Contribution ID: 20 Type: not specified

Team work time

Friday 11 May 2018 08:30 (3h 20m)

Contribution ID: 21 Type: not specified

Effective pitching and public communication

Friday 11 May 2018 14:00 (30 minutes)

Davide Pisasale

Team work time

Contribution ID: 22 Type: not specified

Team work time

Friday 11 May 2018 14:30 (2 hours)

I4C teams present

Contribution ID: 23 Type: not specified

I4C teams present

Friday 11 May 2018 16:30 (45 minutes)

Contribution ID: 24 Type: not specified

Wrap up and space cleanup

Friday 11 May 2018 17:15 (45 minutes)

Lakeside picknick

Contribution ID: 25 Type: not specified

Lakeside picknick

Friday 11 May 2018 18:00 (2 hours)