CompactLight First Midterm Review Meeting



Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome

Tuesday 19 June 2018 09:00 (10 minutes)

May 23, 2025

Contribution ID: 2 Type: not specified

Project Status

Tuesday 19 June 2018 09:10 (20 minutes)

May 23, 2025

Contribution ID: 3 Type: not specified

WP2 and task leaders reports

Tuesday 19 June 2018 09:30 (30 minutes)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

WP3 and task leaders reports

Tuesday 19 June 2018 10:00 (45 minutes)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Coffee Break

Tuesday 19 June 2018 10:45 (15 minutes)

May 23, 2025

Contribution ID: 6 Type: not specified

WP4 and task leaders reports

Tuesday 19 June 2018 11:00 (45 minutes)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

WP5 and task leaders reports

Tuesday 19 June 2018 11:45 (45 minutes)

Contribution ID: 8 Type: not specified

WP6 and task leaders reports

Tuesday 19 June 2018 12:30 (45 minutes)

Lunch

Contribution ID: 9 Type: not specified

Lunch

Tuesday 19 June 2018 13:15 (1h 15m)

May 23, 2025

Contribution ID: 10 Type: not specified

WP2-WP5 joint meeting

Tuesday 19 June 2018 14:30 (2 hours)

Coffee Break

Contribution ID: 11 Type: not specified

Coffee Break

Tuesday 19 June 2018 16:30 (15 minutes)

Contribution ID: 12 Type: not specified

WP3-WP4-WP6 joint meeting

Tuesday 19 June 2018 16:45 (1h 45m)

Dinner

Contribution ID: 13 Type: not specified

Dinner

Tuesday 19 June 2018 20:00 (2 hours)

Contribution ID: 14 Type: not specified

WP1-WP7 joint meeting

Wednesday 20 June 2018 09:00 (1h 30m)

Contribution ID: 15 Type: not specified

SAC internal discussion

Wednesday 20 June 2018 09:00 (1h 30m)

Coffee Break

Contribution ID: 16 Type: not specified

Coffee Break

Wednesday 20 June 2018 10:30 (15 minutes)

Contribution ID: 17 Type: not specified

XLS-SAC joint session

Wednesday 20 June 2018 10:45 (1h 45m)

Lunch

Contribution ID: 18 Type: not specified

Lunch

Wednesday 20 June 2018 12:30 (1h 25m)

Contribution ID: 19 Type: not specified

General discussion

Wednesday 20 June 2018 13:55 (1h 5m)

- Six months ahead activities plan
- Deliverables
- · Next meeting

Contribution ID: 20 Type: not specified

Closing remarks

Wednesday 20 June 2018 15:00 (15 minutes)

Contribution ID: 21 Type: not specified

Visit to Elettra and KYMA

Wednesday 20 June 2018 15:15 (3h 15m)