6th PIKIO Meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 2 Type: not specified

Naturalness

Saturday, 6 October 2018 11:30 (1 hour)

Presenter: Dr COHEN, Timothy (University of Oregon)

Session Classification: Morning

Contribution ID: 3 Type: not specified

Unveiling the Nambu-Goldstone Nature of the Higgs boson by precision measurements

Saturday, 6 October 2018 09:15 (15 minutes)

Presenter: Dr LIU, Da (ANL)

Session Classification: Morning

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Leak-in Dark Matter

Saturday, 6 October 2018 09:00 (15 minutes)

Presenter: Dr EVANS, Jared (University of Cincinnati)

Session Classification: Morning

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Boosted Dark Matter Searches at Surface and Underground Neutrino Experiments

Saturday, 6 October 2018 09:30 (15 minutes)

Presenter: Dr SHIN, Seodong (University of Chicago / Yonsei U.)

Session Classification: Morning

Contribution ID: 6 Type: not specified

Dark Quark Nuggets

Saturday, 6 October 2018 09:45 (15 minutes)

Presenter: Dr LONG, Andrew (University of Michigan - LCTP)

Session Classification: Morning

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

A light complex scalar for electron and muon anomalous magnetic moment

Saturday, 6 October 2018 10:00 (15 minutes)

Presenter: Dr WANG, Xiaoping (Argonne)

Session Classification: Morning

Contribution ID: 8 Type: not specified

Novel Signatures of Dark Matter Clusters in Direct Detection Experiments

Saturday, 6 October 2018 10:15 (15 minutes)

Presenter: Dr ZHANG, Yongchao (Washington University in St. Louis)

Session Classification: Morning

Contribution ID: 9 Type: not specified

The Infrared Structure of Scalar Effective Field Theories

Saturday, 6 October 2018 11:00 (15 minutes)

Presenter: Dr YIN, Zhewei (Northwestern University)

Session Classification: Morning

Contribution ID: 10 Type: not specified

Atmospheric neutrino backgrounds and the DSNB in Super-Kamiokande

Saturday, 6 October 2018 11:15 (15 minutes)

Presenter: Dr ZHOU, Bei (CCAPP, The Ohio State University)

Session Classification: Morning

Contribution ID: 11 Type: not specified

Relic Density of Scalar Dark Matter via an RS Graviton Portal

Saturday, 6 October 2018 14:30 (15 minutes)

Presenter: Dr FOREN, Dennis (Michigan State University)

Session Classification: Afternoon

Contribution ID: 12 Type: not specified

An R-parity Violating Supersymmetric Explanation of the EeV Events at ANITA

Saturday, 6 October 2018 14:45 (15 minutes)

Presenter: Dr SUI, Yicong (Washington University in St. Louis)

Session Classification: Afternoon

Contribution ID: 13 Type: not specified

Phenomenological Consequences of Producing Fermions During Inflation

Saturday, 6 October 2018 15:00 (15 minutes)

Presenter: Dr PEARCE, Lauren (UIUC)

Session Classification: Afternoon

Contribution ID: 14 Type: not specified

Determining the Majorana nature of neutrino through patterns of nucleon-antinucleon oscillation and conversion processes

Saturday, 6 October 2018 15:15 (15 minutes)

Presenter: Dr YAN, Xinshuai (University of Kentucky)

Session Classification: Afternoon

Contribution ID: 15 Type: not specified

Enhancing Long-lived particles searches at the LHC with precision timing information

Saturday, 6 October 2018 15:30 (15 minutes)

Presenter: Dr LIU, Jia (University of Chicago)

Session Classification: Afternoon

Contribution ID: 16 Type: not specified

Fitting amu and B physics anomalies by adding U(1)' and Vector-like 4th family to the Standard Model

Saturday, 6 October 2018 15:45 (15 minutes)

Presenter: Dr RABY, Stuart (The Ohio State University)

Session Classification: Afternoon

Contribution ID: 17 Type: not specified

Top-bottom-tau Yukawa unification in the MSSM with a vector-like family

Saturday, 6 October 2018 16:30 (15 minutes)

Presenter: Dr MCGINNIS, Navin (Indiana University)

Session Classification: Afternoon

Contribution ID: 18 Type: not specified

Understanding recent collider excesses in light of light Higgs bosons

Saturday, 6 October 2018 16:45 (15 minutes)

Presenter: Dr JOHNSON, Evan (Ohio State University)

Session Classification: Afternoon

Contribution ID: 19 Type: not specified

Improving limits on a simplified model of dark matter

Saturday, 6 October 2018 17:00 (15 minutes)

Presenter: Dr MOHAN, Kirtimaan (Michigan State University)

Session Classification: Afternoon

Contribution ID: 20 Type: not specified

Light (and darkness) from a light hidden Higgs

Saturday, 6 October 2018 17:15 (15 minutes)

Presenter: Dr XIE, Keping (Southern Methodist University)

Session Classification: Afternoon

Contribution ID: 21 Type: not specified

Perturbative limits in the U(1) and the left-right models and implications for searches of heavy gauge bosons

Saturday, 6 October 2018 17:30 (15 minutes)

Presenter: Dr CHAUHAN, Garv (Washington University in St. Louis)

Session Classification: Afternoon

Contribution ID: 22 Type: not specified

Clockworking FIMPs

Saturday, 6 October 2018 17:45 (15 minutes)

Presenter: Dr SENGUPTA, Dipan (Michigan State University)

Session Classification: Afternoon