BigPanDA Technical Interchange Meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 32 Type: not specified

Paper discussion: Computing and science paper

Sunday 23 September 2018 13:00 (1 hour)

Paper discussion : Computing and \cdots

Presenter: Prof. JHA, Shantenu (Rutgers U, BNL)

Contribution ID: 33 Type: not specified

BigPanDA talk

Sunday 23 September 2018 14:00 (40 minutes)

Presenter: Dr WELLS, Jack (ORNL)

Session Classification: ASCR PI meeting (talks rehearsal)

Contribution ID: 34 Type: not specified

Poster 1

Sunday 23 September 2018 14:40 (40 minutes)

Presenter: SVIRIN, Pavlo (Brookhaven National Laboratory (US))

Session Classification: ASCR PI meeting (talks rehearsal)

Contribution ID: 35 Type: not specified

Poster 2

Sunday 23 September 2018 15:20 (40 minutes)

Presenter: WILKINSON, Sean Robert (University of Texas at Arlington (US))

Session Classification: ASCR PI meeting (talks rehearsal)

Dinner

Contribution ID: 36 Type: not specified

Dinner

Sunday 23 September 2018 19:00 (2 hours)

Contribution ID: 37 Type: not specified

round table discussion to finalize TIM topics

Sunday 23 September 2018 16:00 (30 minutes)

Contribution ID: 38 Type: not specified

Modelling and simulation paper

Monday 24 September 2018 09:00 (1 hour)

Presenter: Prof. JHA, Shantenu (Rutgers U, BNL)

Contribution ID: 39 Type: not specified

BigPanDA papers, conferences

Monday 24 September 2018 14:00 (1 hour)

Presenter: DE, Kaushik (University of Texas at Arlington (US))

Contribution ID: 40

Type: not specified

brainstorming discussion: where we are and what we want to achieve, goals and priorities for Oct' 18-Apr'19, next TIM(s) date(s)

Monday 24 September 2018 15:00 (1 hour)

Contribution ID: 41 Type: not specified

BigPanDA PI's meeting

Monday 24 September 2018 16:00 (1 hour)

WP1 : Workload Management Sy · · ·

Contribution ID: 42 Type: not specified

WP1: Workload Management System

Monday 24 September 2018 10:00 (40 minutes)

Presenter: OLEYNIK, Danila (Joint Institute for Nuclear Research (RU))

Session Classification: BigPanDA WP reports

Contribution ID: 43 Type: not specified

WP2: Data Handling and Data Management

Monday 24 September 2018 10:50 (40 minutes)

WP2 : Data Handling and Data M $\,\cdots$

Presenter: PANITKIN, Sergey (Brookhaven National Laboratory (US))

Session Classification: BigPanDA WP reports

Contribution ID: 44 Type: **not specified**

WP3: Abstraction and Future

Monday 24 September 2018 11:40 (40 minutes)

WP3: Abstraction and Future

Presenter: Prof. JHA, Shantenu (Rutgers U, BNL)

Session Classification: BigPanDA WP reports

WP4 : Operations and Operation $\,\cdots$

Contribution ID: 45 Type: not specified

WP4: Operations and Operational Model

Monday 24 September 2018 12:30 (40 minutes)

Presenters: Dr WELLS, Jack (ORNL); Dr WELLS, Jack (ORNL)

Session Classification: BigPanDA WP reports