34th FCAL Collaboration Workshop

Report of Contributions

Registration

Contribution ID: 1

Type: not specified

Registration

Tuesday 26 March 2019 08:30 (30 minutes)

34th FCAL Coll $\ \cdots \ /$ Report of Contributions

Welcome to CERN

Contribution ID: 2

Type: not specified

Welcome to CERN

Tuesday 26 March 2019 09:00 (5 minutes)

Presenter: ELSENER, Konrad (CERN)

Introduction to the Workshop

Contribution ID: 3

Type: not specified

Introduction to the Workshop

Tuesday 26 March 2019 09:05 (10 minutes)

Presenter: LOHMANN, Wolfgang Friedrich (Deutsches Elektronen-Synchrotron (DE))

News about the ILC in Japan (and \cdots

Contribution ID: 4

Type: not specified

News about the ILC in Japan (and discussion)

Tuesday 26 March 2019 09:50 (25 minutes)

Presenter: YAMAMOTO, Hitoshi (University of Tokyo)

Report from the analysis group

Contribution ID: 5

Type: not specified

Report from the analysis group

Presenter: Dr GHENESCU, Veta (Institute of Space Science (RO))

Report from the hardware WG

Contribution ID: 6

Type: not specified

Report from the hardware WG

Tuesday 26 March 2019 10:15 (15 minutes)

Presenter: IDZIK, Marek (AGH University of Science and Technology (PL))

Report rom the conference comm $\,\cdots\,$

Contribution ID: 7

Type: not specified

Report rom the conference committee

Presenter: ELSENER, Konrad (CERN)

Status of the CLIC project

Contribution ID: 8

Type: not specified

Status of the CLIC project

Tuesday 26 March 2019 09:15 (35 minutes)

Presenter: LINSSEN, Lucie (CERN)

34th FCAL Coll \cdots / Report of Contributions

Physics at CLIC

Contribution ID: 9

Type: not specified

Physics at CLIC

Presenter: LINSSEN, Lucie (CERN)

34th FCAL Coll \cdots / Report of Contributions

Luminosity measurement at FCC-ee

Contribution ID: 10

Type: not specified

Luminosity measurement at FCC-ee

Tuesday 26 March 2019 11:00 (25 minutes)

Presenter: DAM, Mogens (University of Copenhagen (DK))

34th FCAL Coll ··· / Report of Contributions

Luminosity measurement at CEPC

Contribution ID: 11

Type: not specified

Luminosity measurement at CEPC

Tuesday 26 March 2019 11:50 (25 minutes)

Presenters: BOZOVIC-JELISAVCIC, Ivanka (University of Belgrade (RS)); LEONARD, Jessica Lynn (Deutsches Elektronen-Synchrotron (DE))

Dedicated front-end chip for Bea ...

Contribution ID: 12

Type: not specified

Dedicated front-end chip for BeamCal

Tuesday 26 March 2019 14:00 (20 minutes)

Presenter: ABUSLEME HOFFMAN, Angel Christian (Pontifical Catholic University of Chile (CL))

Preparation of the FLAME based r \cdots

Contribution ID: 13

Type: not specified

Preparation of the FLAME based readout and DAQ system for the LumiCal test beam

Tuesday 26 March 2019 14:20 (20 minutes)

Presenter: MORON, Jakub (AGH University of Science and Technology (PL))

34th FCAL Coll $\ \cdots \ /$ Report of Contributions

Luminosity measurement at CMS \cdots

Contribution ID: 14

Type: not specified

Luminosity measurement at CMS/LHC

Tuesday 26 March 2019 13:30 (30 minutes)

Presenter: KARACHEBAN, Olena (CERN)

Charge sharing in the APV front- ···

Contribution ID: 15

Type: not specified

Charge sharing in the APV front-end system

Tuesday 26 March 2019 14:40 (20 minutes)

Presenter: HENSCHEL, Hans Martin (Deutsches Elektronen-Synchrotron (DE))

Capability of FEL TSU in the field \cdots

Contribution ID: 16

Type: not specified

Capability of FEL TSU in the field of HR GaAs:CR sensor technology

Tuesday 26 March 2019 15:00 (20 minutes)

Presenter: TYAZHEV, Anton (Tomsk State University)

34th FCAL Coll $\ \cdots \ /$ Report of Contributions

Test-beam preparation, discussion

Contribution ID: 17

Type: not specified

Test-beam preparation, discussion

Tuesday 26 March 2019 15:50 (40 minutes)

Presenter: BENHAMMOU, Yan (Tel Aviv University (IL))

34th FCAL Coll $\ \cdots \ /$ Report of Contributions

IB meeting

Contribution ID: 18

Type: not specified

IB meeting

Tuesday 26 March 2019 16:30 (1h 30m)

Presenter: LEVY, Aharon (Tel Aviv University (IL))

Report from the software and an \cdots

Contribution ID: 19

Type: not specified

Report from the software and analysis WG

Wednesday 27 March 2019 09:30 (15 minutes)

Presenter: GHENESCU, Veta (Institute of Space Science (RO))

Update of the forward calorimeter ···

Contribution ID: 20

Type: not specified

Update of the forward calorimeter reconstruction at CLIC

Wednesday 27 March 2019 08:50 (20 minutes)

Presenter: SAILER, Andre (CERN)

Backscattering in LumiCal

Contribution ID: 21

Type: not specified

Backscattering in LumiCal

Wednesday 27 March 2019 09:10 (20 minutes)

Presenter: DUDAR, Bohdan (Taras Shevchenko National University Kiev)

Test beam discussion: continuati ...

Contribution ID: 22

Type: not specified

Test beam discussion: continuation and conclusion

Wednesday 27 March 2019 10:55 (20 minutes)

Presenter: BENHAMMOU, Yan (Tel Aviv University (IL))

Report from the IB meeting

Contribution ID: 23

Type: not specified

Report from the IB meeting

Wednesday 27 March 2019 11:15 (20 minutes)

Presenter: LEVY, Aharon (Tel Aviv University (IL))

34th FCAL Coll $\ \cdots \ /$ Report of Contributions

Workshop summary

Contribution ID: 24

Type: not specified

Workshop summary

Wednesday 27 March 2019 11:35 (20 minutes)

Presenter: LOHMANN, Wolfgang Friedrich (Deutsches Elektronen-Synchrotron (DE))

Systematic errors in the luminosi ...

Contribution ID: 25

Type: not specified

Systematic errors in the luminosity measurement at FCC-ee

Tuesday 26 March 2019 11:25 (25 minutes)

Presenter: VOUTSINAS, Georgios Gerasimos (CERN)

Report on recent CERN hardware ···

Contribution ID: 26

Type: not specified

Report on recent CERN hardware activities for FCAL

Wednesday 27 March 2019 08:30 (20 minutes)

Presenter: SICKING, Eva (CERN)

LumiCal for LUXE

Contribution ID: 27

Type: not specified

LumiCal for LUXE

Wednesday 27 March 2019 09:45 (25 minutes)

Presenter: BORYSOV, Oleksandr (Deutsches Elektronen-Synchrotron (DE))

Report from the Publications and \cdots

Contribution ID: 28

Type: not specified

Report from the Publications and Speakers Committee

Wednesday 27 March 2019 10:40 (15 minutes)

Presenter: SCHUMM, Bruce Andrew (University of California, Santa Cruz (US))