WP12: Review of the HL-CONS planned activities



Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Status of the approved ACC and HL CONS (excluded HL spare) (budget and expenditure) –Reminder on technical rationale

Wednesday 7 November 2018 08:30 (20 minutes)

Presenter: Dr RIDDONE, Germana (CERN)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Discussion

Wednesday 7 November 2018 08:50 (10 minutes)

Contribution ID: 3 Type: not specified

New ACC CONS requests (not approved and forecast if any)

Wednesday 7 November 2018 09:00 (20 minutes)

Presenter: CRUIKSHANK, Paul (CERN)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Discussion

Wednesday 7 November 2018 09:20 (10 minutes)

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Analysis of what could be postponed to after LS2 and related consequences (ACC)

Wednesday 7 November 2018 09:30 (15 minutes)

Presenter: CRUIKSHANK, Paul (CERN)

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Analysis of what could be postponed to after LS3 and related consequences (HL-CONS+ACC)

Wednesday 7 November 2018 09:45 (15 minutes)

Presenter: CRUIKSHANK, Paul (CERN)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Discussion

Wednesday 7 November 2018 10:00 (15 minutes)

Contribution ID: 8 Type: not specified

The spare needs for HL-LHC: what is needed that it is not covered yet by the LHC spare policy/HL-LHC operation

Wednesday 7 November 2018 10:30 (15 minutes)

Presenter: BAGLIN, Vincent (CERN)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Summary and preliminary conclusions

Wednesday 7 November 2018 10:45 (35 minutes)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Review of the contribution of the WP12 to WP4 (crab) and to WP8 (VAX)

Wednesday 7 November 2018 11:20 (30 minutes)

Presenters: RIDDONE, Germana (CERN); BAGLIN, Vincent (CERN)