# OpenStack Day CERN "Accelerating Science with OpenStack"

### Report of Contributions

OpenStack Day  $\cdots$  / Report of Contributions

Registration

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### Registration

Monday 27 May 2019 08:00 (45 minutes)

Contribution ID: 12 Type: not specified

#### Welcome/Opening

Monday 27 May 2019 08:45 (15 minutes)

Presenter: MOREIRA, Belmiro (CERN)

OpenStack Foundation

Contribution ID: 13 Type: not specified

#### **OpenStack Foundation**

Monday 27 May 2019 09:00 (30 minutes)

**Presenter:** BRYCE, Jonathan

Contribution ID: 14 Type: **not specified** 

#### **CERN - Overcoming the LHC Computing Challenges**

Monday 27 May 2019 09:30 (30 minutes)

Presenters: BIRD, Ian; BELL, Tim

Contribution ID: 15 Type: not specified

## SKA - The Square Kilometre Array - Exploring the Universe with an ExaScale Telescope

Monday 27 May 2019 10:00 (30 minutes)

**Presenters:** FERRARI, Chiara; TELFER, Stig (StackHPC Ltd)

Contribution ID: 16 Type: not specified

#### NASA - Past, Present, and Future - A More Flexible Datacenter using Open Infrastructure

Monday 27 May 2019 11:00 (30 minutes)

**Presenter:** MILLS, Jonathan

Contribution ID: 17 Type: not specified

# Wellcome Sanger Institute - Supporting DNA Sequencing at Scale with OpenStack

Monday 27 May 2019 11:30 (30 minutes)

**Presenter:** HOLLAND, Dave

Contribution ID: 18 Type: not specified

#### JASMIN - Climate and Earth-system Science Data Analysis with OpenStack

Monday 27 May 2019 13:30 (30 minutes)

Presenter: CHURCHILL, Jonathan

Contribution ID: 19 Type: not specified

#### vGPUs with OpenStack - Accelerating Science

Monday 27 May 2019 14:00 (30 minutes)

Presenters: NASER, Mohammed; BAUZA, Sylvain

Contribution ID: 20 Type: not specified

## How OpenStack enables Face Recognition within five minutes with GPUs and FPGAs

Monday 27 May 2019 14:30 (30 minutes)

**Presenter:** GALLEN, Erwan (Red Hat)

Contribution ID: 21 Type: not specified

## SWITCH - The Swiss Academic Community powered through OpenStack

Monday 27 May 2019 15:30 (30 minutes)

**Presenters:** Dr FISCHER, Jens-Christian (SWITCH); LEINEN, Simon

Contribution ID: 22 Type: not specified

#### Secure IT framework for Personalised Health Data

Monday 27 May 2019 16:00 (15 minutes)

**Presenter:** Mr HEIKKINEN, Jani (University of Basel / sciCORE)

Closing

Contribution ID: 23 Type: not specified

#### Closing

Monday 27 May 2019 17:00 (10 minutes)

Presenter: MOREIRA, Belmiro (CERN)

Contribution ID: 26 Type: not specified

# Trading Flexibility for Performance: The HPC Story in OpenStack

Monday 27 May 2019 16:15 (15 minutes)

**Presenter:** FINUCANE, Stephen

Contribution ID: 27 Type: not specified

#### **Integrating OpenStack and Kubernetes**

Monday 27 May 2019 16:30 (15 minutes)

Presenters: COLLA, Alberto (GARR); PROTO, Saverio

Contribution ID: 28 Type: not specified

#### The Cookbook of Distributed Tracing for OpenStack

Monday 27 May 2019 16:45 (15 minutes)

**Presenter:** SHAKHAT, Ilya