Aug 28 – 30, 2019
Lund, Sweden
Europe/Zurich timezone

Satellite Workshop at synchrotron MAX IV

Satellite Workshop at synchrotron MAX IV

How to measure impossible?

Fotongatan 2, 224 84 Lund

Tuesday, August 27, 2019
12:30 -17:00

Workshop program

 12:00

30 min

Meeting at the reception at MAX IV

12:30

25 min

Dr.Uwe Müller, BioMax and MicroMAX beamlines,

X-ray macromolecular crystallography techniques

12:55

25 min

Dr. Ulf Johansson, NanoMax beamline,

2D X-ray Fluorescence imaging, 3D ptychography and CDI

13:20

25 min

Dr. Kajsa Sigfridsson Clauss, Balder beamline,

X-ray absorption spectroscopy (XAS) and X-ray emission spectroscopy (XES)

13:45

25 min

Coffee pause

14:10

25 min

Dr. Ann Terry, CoSAXS beamline for multipurpose,

Small Angle X-ray Scattering (SAXS) and Wide Angle X-ray Scattering (WAXS

14:35

 

25 min

 

Dr. Jörg Schwenke, Softi-Max

Soft x-ray imaging techniques

15:00

 

 

 

 

 

 

2 hours

 

 

 

 

 

 

 General excursion in the MAX IV Experimental hall

Meet beamline scientists at:    Balder

                                                      CoSAXS

                                                      NanoMAX

                                                      MicroMAX

                                                      BioMAX

 

17:00

 

 

End