CUWiP UK 2019

Europe/London
OXFORD

OXFORD

Description

    • 6:00 PM 8:30 PM
      WELCOME RECEPTION (Buffet Supper) 2h 30m Keble Bar (Oxford)

      Keble Bar

      Oxford

    • 8:30 PM 10:00 PM
      Social Activities 1h 30m Keble Bar (Oxford)

      Keble Bar

      Oxford

    • 8:00 AM 8:30 AM
      Breakfast 30m Keble Hall (Oxford)

      Keble Hall

      Oxford

    • 8:30 AM 9:30 AM
      Departure and Travel to RAL 1h
    • 9:45 AM 10:00 AM
      Introduction to RAL 15m CULHAM

      CULHAM

    • 10:00 AM 11:00 AM
      CAREER PANEL NATIONAL LABORATORIES 1h RAL

      RAL

    • 11:00 AM 12:00 PM
      LAB TOUR 1h RAL

      RAL

    • 12:00 PM 12:45 PM
      Lunch 45m RAL

      RAL

    • 12:45 PM 1:45 PM
      Departure and travel back to Oxford 1h
    • 2:00 PM 2:20 PM
      Daniela Bortoletto: Welcome and Introduction to CUWiP 20m Martin Wood Lecture Theatre (Oxford)

      Martin Wood Lecture Theatre

      Oxford

      Speaker: Prof. Daniela Bortoletto
    • 2:20 PM 3:20 PM
      Professor Alexandra Olaya-Castro: Journey through Physics: From Dreaming of Electrons to Dreaming of Cultural Change in Academia 1h Martin Wood Lecture Theatre (Oxford)

      Martin Wood Lecture Theatre

      Oxford

    • 3:20 PM 4:00 PM
      Tea break 40m
    • 4:00 PM 6:00 PM
      WORKSHOPS 2h

      Meet a Medical Physicist - Simpkins Lee Room (Beecroft Building) with Dr. Heather Williams (The Christie) and Emma Parker (Oxford University Hospitals)

      Insight into teaching – A speed-dating style discussion about teaching - Mendelssohn Room with Dr. Judith Hillier

      Effective assertiveness - Martin Wood Lecture Theatre with Dr. Damilola Adebayo (University of Oxford Career Services)

      Improving your CV – Martin Wood Lecture Theatre with Dr. Abby Evans (University of Oxford Career Services)

    • 7:15 PM 8:30 PM
      Dinner 1h 15m Keble Hall (Oxford)

      Keble Hall

      Oxford

    • 8:30 PM 8:50 PM
      DINNER SPEAKER: Dr Anne Pawsey, University of Glasgow 20m
    • 8:00 AM 9:00 AM
      Breakfast 1h Keble Hall

      Keble Hall

      OXFORD

    • 9:00 AM 10:00 AM
      Dr Francesca Day: Science, Creativity and Stereotypes 1h Martin Wood Lecture Theatre (Oxford)

      Martin Wood Lecture Theatre

      Oxford

    • 10:00 AM 10:30 AM
      Coffee Break 30m
    • 10:30 AM 11:30 AM
      Ms Carole Kenrick: Developing Identities. The High Seas of Possibility 1h Martin Wood Lecture Theatre (Oxford)

      Martin Wood Lecture Theatre

      Oxford

    • 11:30 AM 1:00 PM
      Tours of Laboratories in Oxford 1h 30m Martin Wood Lecture Theatre

      Martin Wood Lecture Theatre

      OXFORD

    • 1:00 PM 2:00 PM
      Lunch 1h Keble Hall

      Keble Hall

    • 2:00 PM 3:00 PM
      Dr Rain Irshad: `Dear NASA......' - A Career in Space 1h Martin Wood Lecture Theatre

      Martin Wood Lecture Theatre

    • 3:00 PM 3:45 PM
      Tea Break 45m Clarendon Common Room

      Clarendon Common Room

      OXFORD

    • 3:45 PM 4:00 PM
      Group Photo 15m
    • 4:00 PM 5:30 PM
      CAREERS PANEL 1h 30m Martin Wood Lecture Theatre

      Martin Wood Lecture Theatre

      OXFORD

    • 6:30 PM 7:00 PM
      Reception 30m Oxford

      Oxford

      Keble
    • 7:00 PM 8:15 PM
      Dinner 1h 15m Keble Hall (Oxford)

      Keble Hall

      Oxford

    • 8:30 PM 10:00 PM
      Cafe Scientifique 1h 30m
    • 8:00 AM 9:00 AM
      Breakfast 1h Keble Hall

      Keble Hall

      OXFORD

    • 9:00 AM 10:00 AM
      Dr Suchitra Sebastian: Doing Physics and Having a Life 1h Martin Wood Lecture Theatre (Oxford)

      Martin Wood Lecture Theatre

      Oxford

    • 10:00 AM 10:30 AM
      Coffee Break 30m Clarendon Common Room

      Clarendon Common Room

      OXFORD

    • 10:30 AM 12:00 PM
      ACADEMIC PANEL 1h 30m Martin Wood Lecture Theatre

      Martin Wood Lecture Theatre

      OXFORD

    • 12:00 PM 12:30 PM
      Prof. Daniela Bortoletto: Closing Remarks 30m Martin Wood Lecture Theatre

      Martin Wood Lecture Theatre

      OXFORD

    • 12:30 PM 1:00 PM
      CONFERENCE SURVEY 30m
    • 1:00 PM 2:00 PM
      Lunch 1h Keble Hall

      Keble Hall