# International Workshop on Forward and Jet Physics at LHC



### **Report of Contributions**

Inauguration

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### Inauguration

Monday 11 February 2019 09:30 (15 minutes)

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### Probing the QGP with Hard Probes at the LHC

Monday 11 February 2019 10:15 (45 minutes)

Presenter: VAN LEEUWEN, Marco (Nikhef National institute for subatomic physics (NL))

Contribution ID: 3 Type: not specified

### Overview of Jet Measurements in the ALICE Experiment

Monday 11 February 2019 11:00 (45 minutes)

Presenter: CHUJO, Tatsuya (University of Tsukuba (JP))

TBD

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### **TBD**

**Presenter:** JAIN, Ambar (IISER Bhopal)

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

### Next-to-Leading Order Angularity Distributions with Recoil

Monday 11 February 2019 12:30 (15 minutes)

**Presenter:** BUDHRAJA, Ankita (IISER Bhopal)

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### Measurements of High pT boosted jets

Monday 11 February 2019 14:30 (45 minutes)

**Presenter:** GUCHAIT, Monoranjan (Tata Institute of Fundamental Research (TIFR))

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

### Jet Structure, a probe beyond standard models at HL-LHC

Monday 11 February 2019 15:15 (30 minutes)

**Presenter:** DUGAD, Shashi (Tata Inst. of Fundamental Research (IN))

Contribution ID: 8 Type: not specified

### Measurement of Inclusive Jet Cross Section and Event Properties in CMS Experiments

Monday 11 February 2019 16:45 (30 minutes)

Presenter: Mr CHATTERJEE, Suman (Tata Inst. of Fundamental Research (IN))

Contribution ID: 9 Type: not specified

### Tagging jet-like events using multiplicity detector in forward rapidities

Monday 11 February 2019 17:15 (15 minutes)

Presenter: Dr SINGH, Ranbir (National Institute of Science Education and Research (IN))

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### Some aspects of heavy ion jets

Monday 11 February 2019 15:45 (30 minutes)

Presenter: SHARMA, Rishi (TIFR)

Contribution ID: 11 Type: not specified

### Next-to-leading-order QCD calculation for hadron fragmentation in a jet

Monday 11 February 2019 12:00 (30 minutes)

**Presenter:** MUKHERJEE, Asmita (IIT Bombay)

Contribution ID: 12 Type: not specified

#### **Overview of Forward Physics at LHC**

Tuesday 12 February 2019 09:30 (45 minutes)

**Presenter:** PEITZMANN, Thomas (Nikhef National institute for subatomic physics (NL))

Contribution ID: 13 Type: not specified

#### Forward Calorimeter for the ALICE Experiment

Tuesday 12 February 2019 10:15 (30 minutes)

Presenter: MUHURI, Sanjib (Department of Atomic Energy (IN))

Contribution ID: 14 Type: not specified

### Forward Physics Measurements with CMS Experiment

Tuesday 12 February 2019 10:45 (30 minutes)

**Presenter:** BANSAL, Sunil (Panjab University (IN))

Contribution ID: 15 Type: not specified

### Selected results from measurement of jets at STAR experiment at different rapidites

Tuesday 12 February 2019 11:45 (30 minutes)

**Presenter:** MONDAL, Mriganka Mouli (NISER, Bhubaneswar)

Contribution ID: 16 Type: not specified

#### Measurements of leptons from HF decays

Tuesday 12 February 2019 12:15 (30 minutes)

**Presenter:** DAS, Debasish (Saha Institute of Nuclear Physics (IN))

Lunch break

Contribution ID: 17 Type: not specified

#### Lunch break

Contribution ID: 18 Type: not specified

### Heavy quark production and propagation in a hot and dense partonic medium

Tuesday 12 February 2019 14:15 (45 minutes)

**Presenter:** Prof. GOLAM MUSTAFA, Munshi (Saha Institute of Nuclear Physics)

Contribution ID: 19 Type: not specified

#### Probing the quark gluon plasma by heavy quarks

Tuesday 12 February 2019 15:00 (30 minutes)

**Presenter:** DAS, Santosh Kumar (School of Physical Science, Indian Institute of Technology Goa, India)

Contribution ID: 20 Type: not specified

### High pT photon production at mid and forward rapidities in Pb-Pb collisions at the LHC

Tuesday 12 February 2019 15:30 (30 minutes)

**Presenter:** DE, Somnath (Pingla College, Maligram, Paschim Medinipur (WB))

Contribution ID: 21 Type: not specified

#### Jet properties in pp collisions

Tuesday 12 February 2019 16:00 (15 minutes)

Presenter: BISWAS, Rathijit (Bose Institute, Kolkata)

Contribution ID: 22 Type: not specified

## Heavy quark jet propagation and heavy flavour suppression in a fluctuating quark-gluon plasma at the LHC energies

Tuesday 12 February 2019 16:15 (15 minutes)

Presenter: IKBAL, Ashik (VECC, Kolkata)

Contribution ID: 23 Type: not specified

#### Interactive session and conclusion

Tuesday 12 February 2019 17:00 (1h 30m)