Technical meeting #1 -PBS12.1.1 - Shielded Beam Screens

Report of Contributions

Introduction

Contribution ID: 1 Type: not specified

Introduction

Tuesday 5 February 2019 09:00 (10 minutes)

Presenter: Dr RIDDONE, Germana (CERN)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Overview of the system

Tuesday 5 February 2019 09:10 (10 minutes)

Presenter: GARION, Cedric (CERN)

Session Classification: Technical aspects

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Progress on beam screen definition

Tuesday 5 February 2019 09:20 (10 minutes)

Presenter: BAGLIN, Vincent (CERN)

Session Classification: Technical aspects

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Thermo-mechanical behaviour and validation

Tuesday 5 February 2019 09:30 (20 minutes)

Presenter: MORRONE, Marco (CERN)

Session Classification: Technical aspects

Technical points

Contribution ID: 6 Type: not specified

Technical points

Tuesday 5 February 2019 09:50 (15 minutes)

Presenter: GARION, Cedric (CERN)

Session Classification: Critical items

Infrastructure

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Infrastructure

Tuesday 5 February 2019 10:05 (10 minutes)

Presenter: VIDAL, Alexis (CERN)

Session Classification: Critical items

Procurement

Contribution ID: 8 Type: not specified

Procurement

Tuesday 5 February 2019 10:15 (15 minutes)

Presenter: KOS, Nicolaas (CERN)

Session Classification: Critical items

Planning

Contribution ID: 9 Type: not specified

Planning

Tuesday 5 February 2019 10:30 (10 minutes)

Presenter: GARION, Cedric (CERN)

Session Classification: Critical items

Technical meeti $\,\cdots\,$ / Report of Contributions

Manpower

Contribution ID: 10 Type: not specified

Manpower

Tuesday 5 February 2019 10:40 (10 minutes)

Presenter: GARION, Cedric (CERN)

Session Classification: Critical items

Budget status

Contribution ID: 11 Type: not specified

Budget status

Tuesday 5 February 2019 11:05 (15 minutes)

Presenter: GARION, Cedric (CERN)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Interface to other WPs and Groups

Tuesday 5 February 2019 11:20 (10 minutes)

Presenter: GARION, Cedric (CERN)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Open questions and urgent actions

Tuesday 5 February 2019 11:30 (20 minutes)

Presenter: GARION, Cedric (CERN)

Conclusions

Contribution ID: 14 Type: not specified

Conclusions

Tuesday 5 February 2019 11:50 (10 minutes)