# International review on D1 and D2 superconducting magnets for HL-LHC



## **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### D2 requirements and conceptual design choices

Monday, 11 March 2019 14:30 (30 minutes)

Presenter: TODESCO, Ezio (CERN)

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### D2 design, short model manufacturing and test

Monday, 11 March 2019 15:00 (1 hour)

**Presenter:** FARINON, Stefania (INFN e Universita Genova (IT))

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### Integration in the cold mass

Monday, 11 March 2019 16:00 (20 minutes)

**Presenter:** FOUSSAT, Arnaud Pascal (CERN)

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### From short model to prototype and series

Monday, 11 March 2019 17:00 (45 minutes)

**Presenter:** FABBRICATORE, Pasquale (INFN e Universita Genova (IT))

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

#### Documentation and QA/QC

Monday, 11 March 2019 16:20 (20 minutes)

**Presenter:** FOUSSAT, Arnaud Pascal (CERN)

Closed session

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### **Closed session**

Monday, 11 March 2019 13:30 (30 minutes)

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### **Closed session**

Tuesday, 12 March 2019 08:30 (30 minutes)

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### D1 requirements and conceptual design choices

Tuesday, 12 March 2019 09:00 (20 minutes)

Presenter: TODESCO, Ezio (CERN)

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### D1 design, short models manufacturing and tests

Tuesday, 12 March 2019 09:20 (1 hour)

Presenter: SUGANO, Michinaka

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### D1 cold mass design and plans for the series

Tuesday, 12 March 2019 10:45 (45 minutes)

Presenter: NAKAMOTO, Tatsushi

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### Documentation and QA/QC

Tuesday, 12 March 2019 11:30 (30 minutes)

Presenter: MUSSO, Andrea (CERN)

Contribution ID: 12 Type: not specified

#### D1 Integration in the cryostat

Tuesday, 12 March 2019 12:00 (30 minutes)

Presenter: DUARTE RAMOS, Delio (CERN)

Contribution ID: 13 Type: not specified

#### **Q&A** closed session

Tuesday, 12 March 2019 16:00 (2h 30m)

Writing (closed session)

Contribution ID: 14 Type: not specified

#### Writing (closed session)

Wednesday, 13 March 2019 09:00 (2 hours)

Close out

Contribution ID: 15 Type: not specified

#### **Close out**

Wednesday, 13 March 2019 11:00 (30 minutes)

Closed session

Contribution ID: 16 Type: not specified

#### **Closed session**

Monday, 11 March 2019 17:45 (45 minutes)

Contribution ID: 17 Type: not specified

#### D2 cryostat design and interface with cold mass

Tuesday, 12 March 2019 12:30 (30 minutes)

Presenter: VANDE CRAEN, Arnaud (CERN)

Review scope

Contribution ID: 18 Type: not specified

#### **Review scope**

Monday, 11 March 2019 14:00 (30 minutes)

**Presenter:** ROSSI, Lucio (CERN)

Contribution ID: 19 Type: not specified

#### Focus on D2 elliptical shape of iron

Tuesday, 12 March 2019 14:00 (30 minutes)

**Presenters:** FABBRICATORE, Pasquale (INFN e Universita Genova (IT)); FARINON, Stefania (INFN e Universita Genova (IT))

Contribution ID: 20 Type: not specified

### Focus on mechanical measurements in D2 short model

Tuesday, 12 March 2019 14:30 (30 minutes)

Presenters: BERSANI, Andrea (INFN e Universita Genova (IT)); GUINCHARD, Michael (CERN)

Contribution ID: 21 Type: not specified

#### Focus on D2 field quality

Tuesday, 12 March 2019 15:00 (30 minutes)

**Presenters:** FABBRICATORE, Pasquale (INFN e Universita Genova (IT)); FARINON, Stefania (INFN e Universita Genova (IT))

Contribution ID: 22 Type: not specified

#### Focus on D1 field quality

Tuesday, 12 March 2019 15:30 (30 minutes)

Presenters: SUGANO, Michinaka; NAKAMOTO, Tatsushi