8th WP15 meeting

Report of Contributions

Opening

Contribution ID: 1 Type: not specified

Opening

Thursday 31 January 2019 10:00 (5 minutes)

Presenter: Dr MALYSHEV, Oleg (STFC Daresbury Laboratory)

June 30, 2025

Contribution ID: 2 Type: not specified

Report Delivery coordination, Nb3Sn sample deposition and characterisation

Thursday 31 January 2019 10:05 (5 minutes)

Presenter: Dr VALIZADEH, Reza (STFC)

Session Classification: Delivery report D15.2

June 30, 2025

Contribution ID: 3 Type: not specified

NbN sample deposition and characterisation

Thursday 31 January 2019 10:10 (5 minutes)

Presenter: Dr VOGEL, Michael (University of Siegen)

Session Classification: Delivery report D15.2

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Nb3Sn and NbN sample characterisation

Thursday 31 January 2019 10:15 (5 minutes)

Presenter: SEILER, Eugen (CERN)

Session Classification: Delivery report D15.2

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

To coordinate polishing

Thursday 31 January 2019 10:20 (5 minutes)

Presenter: PIRA, Cristian (LNL-INFN)

Session Classification: QPR

Contribution ID: 6 Type: not specified

To coordination deposition

Thursday 31 January 2019 10:25 (5 minutes)

Presenter: Dr VALIZADEH, Reza (STFC)

Session Classification: QPR

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Readiness for measurements

Thursday 31 January 2019 10:30 (5 minutes)

Presenter: KUGELER, Oliver Julius

Session Classification: QPR

Contribution ID: 8 Type: not specified

Readiness for measurements

Thursday 31 January 2019 10:35 (5 minutes)

Presenter: VENTURINI DELSOLARO, Walter (CERN)

Session Classification: QPR

Contribution ID: 9 Type: not specified

Status of laser polishing

Thursday 31 January 2019 10:40 (5 minutes)

Presenter: Dr MEDVIDS, Arturs (RTU)

Session Classification: Task 15.2

Contribution ID: 10 Type: not specified

Status of deposition facilities (readiness for different types of samples: samll and large)

Thursday 31 January 2019 10:45 (5 minutes)

Presenters: PIRA, Cristian (LNL-INFN); VOGEL, Michael (University of Siegen); Dr VALIZADEH,

Reza (STFC)

Session Classification: task 15.3

Contribution ID: 11 Type: not specified

Status of laser annealing of Nb coated samples

Thursday 31 January 2019 10:50 (5 minutes)

Presenter: Dr MEDVIDS, Arturs (RTU)

Session Classification: task 15.3

Contribution ID: 12 Type: not specified

Status of laser based film-substrate interface characterisation

Thursday 31 January 2019 10:55 (5 minutes)

Presenter: Dr KATASEV, Aleksej

Session Classification: task 15.3

Contribution ID: 13 Type: not specified

Status of DC characterisation facilities

Thursday 31 January 2019 11:00 (10 minutes)

Presenters: ANTOINE, Claire (CEA); SEILER, Eugen (CERN); MALYSHEV, Oleg (STFC Daresbury

Laboratory)

Session Classification: Task 15.4

Contribution ID: 14 Type: not specified

Status of RF characterisation facility in ASTeC

Thursday 31 January 2019 11:10 (10 minutes)

Presenter: Dr GOUDKET, Philippe (STFC)

Session Classification: Task 15.4

Discussion

Contribution ID: 15 Type: not specified

Discussion

Thursday 31 January 2019 11:20 (20 minutes)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Next meetings

Thursday 31 January 2019 11:40 (20 minutes)

Presenter: MALYSHEV, Oleg (STFC Daresbury Laboratory)