# First visit to CERN: Vision and ideation

# **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### Introduction to Ideasquare & House rules

Monday 11 March 2019 09:00 (30 minutes)

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### **Challenge & Stakeholder Presentation**

Monday 11 March 2019 09:30 (30 minutes)

Contribution ID: 3 Type: not specified

# Markus Extravaganza

Monday 11 March 2019 10:30 (1h 30m)

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

# Lunch with strangers

Monday 11 March 2019 12:30 (2 hours)

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

#### Q&A, preparation for lunch at R1

Monday 11 March 2019 12:00 (30 minutes)

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### Debriefing Lunch with strangers with Markus

Monday 11 March 2019 14:30 (30 minutes)

State of affairs (Tuuli)

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### State of affairs (Tuuli)

Monday 11 March 2019 15:00 (30 minutes)

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### Team-work time

Monday 11 March 2019 15:30 (2 hours)

Checkin

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### Checkin

Monday 11 March 2019 17:30 (30 minutes)

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### Orientation through movement (Romain)

Tuesday 12 March 2019 09:00 (1 hour)

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### New worlds through scifi (Raghu)

Tuesday 12 March 2019 10:00 (1 hour)

Contribution ID: 12 Type: not specified

#### Meaning out of meaningless with Hajime and Yuri

Tuesday 12 March 2019 14:30 (2h 20m)

Check in

Contribution ID: 13 Type: not specified

#### Check in

Tuesday 12 March 2019 17:30 (30 minutes)

Visoning exercise

Contribution ID: 14 Type: not specified

# Visoning exercise

Tuesday 12 March 2019 11:00 (2 hours)

CERN EMU ···

Contribution ID: 15 Type: not specified

# CERN EMU https://kt.cern/entrepreneurship-meet-ups

Tuesday 12 March 2019 18:00 (1 hour)

Contribution ID: 16 Type: not specified

#### Sharing is caring

Wednesday 13 March 2019 09:00 (1 hour)

Contribution ID: 17 Type: not specified

#### Teamwork time and coaching sessions

Wednesday 13 March 2019 10:00 (6 hours)

Wrap up

Contribution ID: 18 Type: not specified

# Wrap up

Wednesday 13 March 2019 16:00 (30 minutes)

Contribution ID: 19 Type: not specified

# Cleaning up the space

Wednesday 13 March 2019 16:30 (30 minutes)

Contribution ID: 20 Type: not specified

#### **Teamwork time**

Tuesday 12 March 2019 16:50 (40 minutes)

Contribution ID: 21 Type: not specified

#### **WWW 30 anniversary OPTIONAL**

Tuesday 12 March 2019 08:00 (1 hour)

https://indico.cern.ch/event/774726/