## New Opportunities at the Next Generation Neutrino Experiments

## Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

### Opening of the workshop and Welcome

Friday, 12 April 2019 09:00 (10 minutes)

**Presenter:** YU, Jae (University of Texas at Arlington (US))

**Session Classification:** Session 1

Contribution ID: 2 Type: not specified

# Theoretical Landscape of Dark Matter Models to probe in Neutrino Experiments (30+15)

Friday, 12 April 2019 09:55 (45 minutes)

Presenter: Prof. CUI, Yanou (University of California, Riverside)

Session Classification: Session 1

Contribution ID: 3 Type: not specified

### Theoretical Landscape of Neutrino BSM (30+15)

Friday, 12 April 2019 09:10 (45 minutes)

Presenter: SHOEMAKER, Ian

**Session Classification:** Session 1

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### BSM Searches with LAr Detectors (30+15)

Friday, 12 April 2019 11:00 (45 minutes)

**Presenter:** TSAI, Yun-Tse (SLAC)

**Session Classification:** Session 2

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

#### BSM Searches with Cherenkov Detectors (30+15)

Friday, 12 April 2019 11:45 (45 minutes)

**Presenter:** THOMAS, Jenny (University of London (GB))

**Session Classification:** Session 2

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### BSM Searches with Near Detectors (30+10)

Friday, 12 April 2019 14:00 (40 minutes)

**Presenter:** MACHADO, Pedro (Fermilab)

**Session Classification:** Session 3

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### Generators Overview (30+10)

Friday, 12 April 2019 14:40 (40 minutes)

**Presenter:** BERGER, Joshua (University of Pittsburgh)

**Session Classification:** Session 3

Contribution ID: 8 Type: not specified

### Systematic Uncertainty Integration and BSM (30+10)

Friday, 12 April 2019 15:20 (40 minutes)

Presenter: BISHAI, Mary (Brookhaven National Laboratory (US))

**Session Classification:** Session 3

Contribution ID: 9 Type: not specified

### **Double Bang at IceCube (20+10)**

**Session Classification:** Session 3

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### **BSM Searches with COHERENT**

Saturday, 13 April 2019 09:00 (30 minutes)

**Presenter:** SINEV, Gleb (DUNE University)

Session Classification: Session 5

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### **BSM Physics with Beam Dump Experiments**

Saturday, 13 April 2019 09:30 (30 minutes)

Presenters: DE ROECK, Albert (CERN); DE ROECK, Albert (CERN)

Session Classification: Session 5

Contribution ID: 12 Type: not specified

### **Machine Learning and BSM Searches**

Saturday, 13 April 2019 10:00 (30 minutes)

Presenters: AURISANO, Adam (University of Cincinnati); AURISANO, Adam Jude (University of

Cincinnati (US))

**Session Classification:** Session 5

Contribution ID: 13 Type: not specified

### White Paper Structure (15+15)

Saturday, 13 April 2019 11:00 (30 minutes)

Presenters: SOUSA, Alexandre (University of Cincinnati); DE GOUVEA, Andre (Northwestern

University); YU, Jae (University of Texas at Arlington (US))

**Session Classification:** Session 6

Contribution ID: 14 Type: not specified

### White Paper Planning and Writing Assignments

Saturday, 13 April 2019 11:30 (50 minutes)

**Presenter:** ALL PARTICIPANTS

Session Classification: Session 6

New Opportuni  $\,\cdots\,$  / Report of Contributions

Closeout

Contribution ID: 15 Type: not specified

#### Closeout

**Presenter:** YU, Jae (University of Texas at Arlington (US))

**Session Classification:** Session 6

Contribution ID: 16 Type: not specified

# **Optimization of Boosted Dark Matter Searches** (25+10)

Friday, 12 April 2019 16:30 (35 minutes)

**Presenter:** KIM, Doojin (University of Florida)

**Session Classification:** Session 4

Contribution ID: 17 Type: not specified

# Millicharged Particles in Neutrino Experiments and FerMINI (15+5)

Friday, 12 April 2019 17:55 (20 minutes)

**Presenter:** Dr TSAI, Yu-Dai (Fermilab)

**Session Classification:** Session 4

Contribution ID: 18 Type: not specified

## Search for BSM at MINER & Other Reactor Neutrino Experiments (20+5)

Friday, 12 April 2019 17:05 (25 minutes)

Presenter: KUBIK, Andrew Michael (Texas A&M University (US))

**Session Classification:** Session 4

Contribution ID: 19 Type: not specified

## BSM Search Results and Prospects at MINOS and NOvA

Friday, 12 April 2019 17:30 (25 minutes)

Presenter: TODD, Jacob (University of Cincinnati (US))

**Session Classification:** Session 4

Contribution ID: 20 Type: not specified

### **Continued White Paper Writing & closing**

Saturday, 13 April 2019 14:00 (2 hours)

**Presenters:** ALL WILLING PARTICIPANTS; YU, Jae (University of Texas at Arlington (US))

**Session Classification:** Session 7

New Opportuni  $\,\cdots\,$  / Report of Contributions

Closing

Contribution ID: 21 Type: not specified

### Closing

**Session Classification:** Session 7

New Opportuni  $\,\cdots\,$  / Report of Contributions

Closeout

Contribution ID: 22 Type: not specified

#### Closeout

**Presenter:** YU, Jae (University of Texas at Arlington (US))

**Session Classification:** Session 7