QCD with Electron-Ion Collider (QEIC)

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Inauguration & Welcome remarks

Saturday, 4 January 2020 09:00 (40 minutes)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Science and Status of the US Electron-Ion Collider (EIC)

Saturday, 4 January 2020 09:40 (40 minutes)

Presenter: DESHPANDE, Abhay

QCD with · · · / Report of Contributions

From RHIC to EIC

Contribution ID: 3 Type: not specified

From RHIC to EIC

Saturday, 4 January 2020 10:20 (40 minutes)

Presenter: MUELLER, Berndt

Contribution ID: 4 Type: not specified

Prospective Science and Status of the EIC - JLab View

Saturday, 4 January 2020 11:30 (40 minutes)

Presenter: ENT, Rolf

Contribution ID: 5 Type: not specified

Indian participation in recent heavy-ion experiments

Saturday, 4 January 2020 12:10 (40 minutes)

Presenter: MOHANTY, Bedangadas

Contribution ID: 6

Type: not specified

Exploring the Nucleon interior with Transverse-Momentum parton Distributions (TMDs)

Saturday, 4 January 2020 14:20 (40 minutes)

Presenter: BACCHETTA, Alessandro

Contribution ID: 7 Type: not specified

Extraction of polarized TMDs and the Nucleon Spin Structure

Saturday, 4 January 2020 15:00 (40 minutes)

Presenter: RADICI, Marco

Contribution ID: 8 Type: not specified

Probing gluon TMDs in J/psi + jet production at EIC

Saturday, 4 January 2020 15:40 (30 minutes)

Presenter: KISHORE, Raj

Contribution ID: 9 Type: not specified

EIC-India collaboration planning

Saturday, 4 January 2020 16:40 (2 hours)

Presenters: DESHPANDE, Abhay; MOHANTY, Bedangadas

Contribution ID: 10 Type: not specified

Shear and pressure distributions in the proton

Sunday, 5 January 2020 09:00 (40 minutes)

Presenter: DETMOLD, Will

QCD with · · · / Report of Contributions

QCD Wigner distribution

Contribution ID: 11 Type: not specified

QCD Wigner distribution

Sunday, 5 January 2020 09:40 (40 minutes)

Presenter: HATTA, Yoshitaka

Page 11 April 19, 2024

Contribution ID: 12 Type: not specified

Nuclear Femtography as a Bridge from from the Nucleon to Neutron Stars

Sunday, 5 January 2020 10:20 (40 minutes)

Presenter: LIUTI, Simonetta

Contribution ID: 13 Type: not specified

Setting the stage for hadronization studies at the EIC

Sunday, 5 January 2020 11:30 (40 minutes)

Presenter: AIDALA, Christine

Contribution ID: 14 Type: not specified

Understanding the Heavy Ion initial state with Diffraction at the EIC

Sunday, 5 January 2020 12:10 (40 minutes)

Presenter: TOLL, Tobias

Contribution ID: 15 Type: not specified

Physics for EIC in the perspective of Direct-photon+jet at Mid and Forward Rapidity

Sunday, 5 January 2020 12:50 (40 minutes)

Presenter: SAHOO, Nihar

QCD with · · · / Report of Contributions

Jets and fragmentation at the EIC

Contribution ID: 16 Type: not specified

Jets and fragmentation at the EIC

Monday, 6 January 2020 09:00 (40 minutes)

Presenter: RINGER, Felix

Contribution ID: 17 Type: not specified

Precise QCD predictions and pdf uncertainties

Monday, 6 January 2020 09:40 (40 minutes)

Presenter: KUMAR, M. C.

Contribution ID: 18 Type: not specified

Toward precision jet event shape for future Electron-Ion Collider

Monday, 6 January 2020 10:20 (30 minutes)

Presenter: MAJI, Tanmay

Contribution ID: 19 Type: not specified

Quark orbital angular momentum from lattice calculations

Monday, 6 January 2020 11:20 (40 minutes)

Presenter: ENGELHARDT, Michael

Contribution ID: 20 Type: not specified

Structure of pion from lattice QCD

Monday, 6 January 2020 12:00 (40 minutes)

Presenter: MUKHERJEE, Swagato

Contribution ID: 21 Type: not specified

Precision computations of gluon saturation for the EIC

Monday, 6 January 2020 14:30 (40 minutes)

Presenter: VENUGOPALAN, Raju

QCD with · · · / Report of Contributions

Quarkonia in the QGP

Contribution ID: 22 Type: not specified

Quarkonia in the QGP

Monday, 6 January 2020 15:10 (40 minutes)

Presenter: SHARMA, Rishi

QCD with · · ·

/ Report of Contributions

Hadron identification at EIC

Contribution ID: 23 Type: not specified

Hadron identification at EIC

Monday, 6 January 2020 16:20 (40 minutes)

Presenter: CONTALBRIGO, Marco

Contribution ID: 24 Type: not specified

Exclusive processes at LHC and relevance of EIC

Monday, 6 January 2020 17:00 (40 minutes)

Presenter: BANSAL, Sunil

Contribution ID: 25 Type: not specified

Diffractive processes at LHC and relevance of EIC

Monday, 6 January 2020 17:40 (40 minutes)

Presenter: KUMAR, Ramandeep

Discussion

Contribution ID: 26 Type: not specified

Discussion

Monday, 6 January 2020 12:40 (20 minutes)

Contribution ID: 27

Type: not specified

Probing initial state fluctuations in heavy-ion collisions with power spectrum of flow coefficients

Tuesday, 7 January 2020 09:00 (40 minutes)

Presenter: SRIVASTAVA, Ajit

Contribution ID: 28 Type: not specified

Equilibration of strongly interacting matter

Tuesday, 7 January 2020 09:40 (40 minutes)

Presenter: ROY, Rajarshi

Contribution ID: 29 Type: not specified

TMD gluon distributions at small x

Tuesday, 7 January 2020 10:20 (40 minutes)

Presenter: ABIR, Raktim

Contribution ID: 30 Type: not specified

Pion and kaon structure in light-cone quark model

Tuesday, 7 January 2020 11:30 (30 minutes)

Presenter: KUMAR, Narinder

Constraints on the $g \to \pi^0$ fragm $\,\cdots\,$

Contribution ID: 31 Type: not specified

Constraints on the $g \to \pi^0$ fragmentation function from RHIC data.

Tuesday, 7 January 2020 12:00 (30 minutes)

Presenter: KAUSHIK, Abhiram

Contribution ID: 32 Type: not specified

Infrared renormalon in gluon TMD at small x

Tuesday, 7 January 2020 12:30 (30 minutes)

Presenter: VASIM, Nahid

Contribution ID: 33 Type: not specified

Understanding of parton distribution function from CMS measurements

Tuesday, 7 January 2020 14:30 (30 minutes)

Presenter: CHATTERJEE, Suman

Contribution ID: 34 Type: not specified

Two photon exchange correction to lepton-proton scattering

Tuesday, 7 January 2020 15:00 (30 minutes)

Presenter: TALUKDAR, Pulak

QCD with · · · / Report of Contributions

Study of $R_2(\Delta \eta, \Delta \varphi)$ and \cdots

Contribution ID: 35 Type: not specified

Study of $R_2(\Delta\eta,\Delta\varphi)$ and \$P_{2}(\Delta\eta,

Tuesday, 7 January 2020 15:30 (30 minutes)

Presenter: SAHOO, Baidyanath

QCD with · · · / Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 36 Type: not specified

Discussion

Tuesday, 7 January 2020 16:30 (1 hour)

QCD with \cdots / Report of Contributions

Concluding remarks

Contribution ID: 37 Type: not specified

Concluding remarks

Tuesday, 7 January 2020 17:30 (30 minutes)