CBI Tampere 2019 March Visit

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Arrival, drop off bags at CERN Hotel reception

Tuesday 19 March 2019 11:00 (30 minutes)

May 21, 2025

Contribution ID: 2 Type: not specified

Lunch

Tuesday 19 March 2019 11:30 (1h 30m)

May 21, 2025

Contribution ID: 3 Type: **not specified**

CERN visits - SC 13:20 - 14:00, AVC 14:10 - 15:00

Tuesday 19 March 2019 13:00 (2h 15m)

Presenters: Prof. MAKINEN, Saku Juhani (Helsinki Institute of Physics (FI)); PALOMÄKI, Santeri (Aalto University (FI))

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Dinner in Aero Bistro, Meyrin

Tuesday 19 March 2019 19:00 (2 hours)

 $https://www.tripadvisor.fr/Restaurant_Review-g188057-d3978016-Reviews-Aero_Bistro-Geneva.html\\$

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Breakfast @ R1

Wednesday 20 March 2019 08:30 (1 hour)

Contribution ID: 6 Type: not specified

Breaking Assumptions

Wednesday 20 March 2019 09:30 (2 hours)

Presenter: GARCIA TELLO, Pablo (CERN)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Exercise & Teamwork: Crazy Horse

Wednesday 20 March 2019 14:00 (3 hours)

Exercise & Teamwork: Crazy Horse

14:30-17:00 varattu Room D (61-1-017) ja johdon huone (32-1-B16)

Presenter: MAKINEN, Saku Juhani (Helsinki Institute of Physics (FI))

Contribution ID: 8 Type: not specified

Lunch @ R2

Wednesday 20 March 2019 11:30 (1h 30m)

May 21, 2025

Contribution ID: 9 Type: not specified

CERN DataCenter visit

Wednesday 20 March 2019 13:00 (1 hour)

Presenter: PALOMÄKI, Santeri (Aalto University (FI))

CBI Tampere 20 $\,\cdots\,$ / Report of Contributions

Contribution ID: 10 Type: not specified

Teamwork: Crazy Horse

Teamwork: Crazy Horse

May 21, 2025

Contribution ID: 11 Type: not specified

Fondue @ Bains des Paquis, Geneve

Wednesday 20 March 2019 19:00 (2 hours)

Reservation by the name of Saku Mäkinen for 13 people

May 21, 2025

CBI Tampere 20 $\,\cdots\,$ / Report of Contributions

Bra

Contribution ID: 12 Type: not specified

Bra

Contribution ID: 13 Type: not specified

Breakfast @ R1

Thursday 21 March 2019 08:00 (1 hour)

Contribution ID: 14 Type: not specified

Introduction to IdeaSquare and House rules

Thursday 21 March 2019 09:00 (30 minutes)

Presenter: PALOMÄKI, Santeri (Aalto University (FI))

Contribution ID: 15 Type: not specified

Arduino workshop

Thursday 21 March 2019 09:30 (2h 30m)

Arduino IDE setup & lecture Team exercise: Arduino Game

Presenter: KALASNIEMI, Jani (University of Turku (FI))

Contribution ID: 16 Type: not specified

Lunch & ideas

Thursday 21 March 2019 12:00 (1 hour)

Contribution ID: 17 Type: not specified

Arduino workshop continues

Thursday 21 March 2019 13:00 (5 hours)

13:00 Teamwork: Arduino Game building 15:30 DL Team presentations: Arduino Game 16:00 Teamwork: Crazy Horse with Arduino

Presenter: KALASNIEMI, Jani (University of Turku (FI))

Contribution ID: 18 Type: not specified

Dinner

Thursday 21 March 2019 20:00 (2 hours)

Breakfast

Contribution ID: 19 Type: not specified

Breakfast

Friday 22 March 2019 08:00 (1 hour)

Contribution ID: 20 Type: not specified

Teamwork: Crazy Horse with Arduino

Friday 22 March 2019 09:00 (3 hours)

Teamwork: Crazy Horse with Ar $\,\cdots$

Presenter: KALASNIEMI, Jani (University of Turku (FI))

Contribution ID: 21 Type: not specified

Lunch

Friday 22 March 2019 12:00 (1h 30m)

Contribution ID: 22 Type: not specified

Working in machine and electro workshops

Friday 22 March 2019 13:30 (4 hours)

Team presentations: Crazy Horse \cdots

Contribution ID: 23 Type: not specified

Team presentations: Crazy Horse with technology

Friday 22 March 2019 18:00 (2 hours)

Contribution ID: 24 Type: not specified

Dinner

Friday 22 March 2019 20:00 (2 hours)

Breakfast

Contribution ID: 25 Type: not specified

Breakfast

Saturday 23 March 2019 09:00 (1 hour)

Contribution ID: 26 Type: not specified

Teamwork: Crazy Horse

Saturday 23 March 2019 10:00 (6 hours)

Teamwork: Crazy Horse

Contribution ID: 27 Type: not specified

Team presentations: Crazy Horse

Saturday 23 March 2019 16:00 (2 hours)

Team presentations: Crazy Horse

Contribution ID: 28 Type: not specified

Dinner

Saturday 23 March 2019 20:00 (2 hours)

Contribution ID: 29 Type: not specified

Breakfast @ R1

Sunday 24 March 2019 07:00 (1 hour)

Contribution ID: 30 Type: not specified

Departure to airport

Sunday 24 March 2019 08:00 (1 hour)

Contribution ID: 31 Type: not specified

Check-in at CERN hotel

Tuesday 19 March 2019 15:15 (1 hour)

Contribution ID: 32 Type: not specified

Bus to CMS from CERN hotel reception

Tuesday 19 March 2019 16:15 (45 minutes)

Contribution ID: 33 Type: not specified

CMS Visit

Tuesday 19 March 2019 17:00 (1 hour)

Contribution ID: 34 Type: not specified

Bus from CMS to dinner

Tuesday 19 March 2019 18:00 (1 hour)