Hungarian High School Visit Series

Report of Contributions

Arrival to Hotel - Formalities, ch $\,\cdots\,$

Contribution ID: 1

Type: not specified

Arrival to Hotel - Formalities, check in

Monday 11 March 2019 19:30 (2 hours)

S'Cool LAB

Contribution ID: 2

Type: not specified

S'Cool LAB

Tuesday 12 March 2019 09:00 (2h 30m)

Presenter: DARVAS, Daniel (CERN)

Microcosm

Contribution ID: 3

Type: not specified

Microcosm

Tuesday 12 March 2019 09:00 (2h 30m)

Introduction to CERN

Contribution ID: 4

Type: not specified

Introduction to CERN

Tuesday 12 March 2019 13:00 (50 minutes)

Presenter: JURCSO, Peter (CERN)

Walking to ATLAS Visitor Centre

Contribution ID: 5

Type: not specified

Walking to ATLAS Visitor Centre

Tuesday 12 March 2019 13:50 (20 minutes)

Visit to ATLAS Visitor Centre

Contribution ID: 6

Type: not specified

Visit to ATLAS Visitor Centre

Tuesday 12 March 2019 14:10 (50 minutes)

Presenters: TYRRELL, Mark; SPASSOFF, Tzanko (LIP Laboratorio de Instrumentacao e Fisica Experimental de Part)

Transfer to SM18

Contribution ID: 7

Type: not specified

Transfer to SM18

Tuesday 12 March 2019 15:00 (10 minutes)

Hungarian High ··· / Report of Contributions

Visit to SM18

Contribution ID: 8

Type: not specified

Visit to SM18

Tuesday 12 March 2019 15:10 (1 hour)

Presenters: TURI, Daniel (Hungarian Academy of Sciences (HU)); TYRRELL, Mark; ADY, Marton (CERN); SPASSOFF, Tzanko (LIP Laboratorio de Instrumentacao e Fisica Experimental de Part)

Transfer to CMS, Cessy

Contribution ID: 9

Type: not specified

Transfer to CMS, Cessy

Wednesday 13 March 2019 08:00 (30 minutes)

Visit to CMS

Contribution ID: 10

Type: not specified

Visit to CMS

Wednesday 13 March 2019 08:30 (2 hours)

Presenter: HORVATH, Dezso (Wigner RCP, Budapest (HU))

Transfer to CCC

Contribution ID: 11

Type: not specified

Transfer to CCC

Wednesday 13 March 2019 12:45 (15 minutes)

Visit to CCC

Contribution ID: 12

Type: not specified

Visit to CCC

Wednesday 13 March 2019 13:00 (1 hour)

Presenter: JURCSO, Peter (CERN)

Walking to Globe car park

Contribution ID: 13

Type: not specified

Walking to Globe car park

Wednesday 13 March 2019 12:30 (15 minutes)

Transfer to Globe

Contribution ID: 14

Type: not specified

Transfer to Globe

Wednesday 13 March 2019 14:00 (15 minutes)

Visit to Globe

Contribution ID: 15

Type: not specified

Visit to Globe

Wednesday 13 March 2019 14:15 (1 hour)

Hungarian High · · · / Report of Contributions

Visits at the Meyrin side

Contribution ID: 16

Type: not specified

Visits at the Meyrin side

Wednesday 13 March 2019 15:15 (2h 15m)

Presenter: HORVATH, Dezso (Wigner RCP, Budapest (HU))

Q&A session

Contribution ID: 17

Type: not specified

Q&A session

Wednesday 13 March 2019 17:30 (1h 30m)

Presenter: HORVATH, Dezso (Wigner RCP, Budapest (HU))