WP15 meeting in Budapest

Report of Contributions

Opening

Contribution ID: 1

Type: not specified

Opening

Friday 12 April 2019 09:00 (5 minutes)

Presenter: MALYSHEV, Oleg (STFC Daresbury Laboratory)

Progress at INFN

Contribution ID: 4

Type: not specified

Progress at INFN

Friday 12 April 2019 09:05 (20 minutes)

Presenter: PIRA, Cristian (LNL-INFN) **Session Classification:** Task 15.2

Status of laser polishing

Contribution ID: 5

Type: not specified

Status of laser polishing

Friday 12 April 2019 09:25 (10 minutes)

Presenter: MEDVIDS, Arturs (RTU) **Session Classification:** Task 15.2

Status of Delivery report D15.2: E \cdots

Contribution ID: 6

Type: not specified

Status of Delivery report D15.2: Evaluation of system 1&2

Friday 12 April 2019 09:35 (5 minutes)

Presenter: VALIZADEH, Reza (STFC)

Nb3Sn sample deposition and ch $\,\cdots\,$

Contribution ID: 7

Type: not specified

Nb3Sn sample deposition and characterisation, readiness for QPR deposition

Friday 12 April 2019 09:40 (20 minutes)

Presenter: VALIZADEH, Reza (STFC) **Session Classification:** Task 15.3

NbN sample deposition and char \cdots

Contribution ID: 8

Type: not specified

NbN sample deposition and characterisation, readiness for QPR deposition

Friday 12 April 2019 10:00 (20 minutes)

Presenter:VOGEL, Michael (University of Siegen)Session Classification:Task 15.3

Nb sample deposition and charac \cdots

Contribution ID: 9

Type: not specified

Nb sample deposition and characterisation, readiness for QPR deposition

Friday 12 April 2019 10:40 (20 minutes)

Presenter: PIRA, Cristian (LNL-INFN) **Session Classification:** Task 15.3

Status of laser annealing of Nb co $\,\cdots\,$

Contribution ID: 10

Type: not specified

Status of laser annealing of Nb coated samples

Friday 12 April 2019 11:00 (10 minutes)

Presenter: MEDVIDS, Arturs (RTU) **Session Classification:** Task 15.3

Status of laser based film- ···

Contribution ID: 11

Type: not specified

Status of laser based film-substrate interface characterisation

Friday 12 April 2019 11:10 (10 minutes)

Presenter: KATASEV, Aleksej Session Classification: Task 15.3

Discussion and plans for the next \cdots

Contribution ID: 12

Type: not specified

Discussion and plans for the next year

Friday 12 April 2019 11:20 (1 hour)

Progress with AC/DC characteris \cdots

Contribution ID: 13

Type: not specified

Progress with AC/DC characterisation facilities at CEA

Friday 12 April 2019 14:00 (20 minutes)

Presenter: ANTOINE, Claire (CEA) **Session Classification:** Task 15.4

Progress with AC/DC characteris \cdots

Contribution ID: 14

Type: not specified

Progress with AC/DC characterisation facilities at IEE

Friday 12 April 2019 14:20 (20 minutes)

Presenter: SEILER, Eugen (CERN) **Session Classification:** Task 15.4

Progress with AC/DC characteris \cdots

Contribution ID: 15

Type: not specified

Progress with AC/DC characterisation facilities at STFC

Friday 12 April 2019 14:40 (10 minutes)

Presenter: TURNER, Daniel (Lancaster University / STFC Daresbury Laboratory) **Session Classification:** Task 15.4

Discussion

Contribution ID: 16

Type: not specified

Discussion

Friday 12 April 2019 14:50 (30 minutes)

Progress with QPR at HZB

Contribution ID: 17

Type: not specified

Progress with QPR at HZB

Friday 12 April 2019 15:20 (20 minutes)

Presenter: KUGELER, Oliver Julius **Session Classification:** Task 15.4

Progress with QPR at CERN

Contribution ID: 18

Type: not specified

Progress with QPR at CERN

Friday 12 April 2019 15:40 (20 minutes)

Presenter: VENTURINI DELSOLARO, Walter (CERN)

Status of RF characterisation facil ...

Contribution ID: 19

Type: not specified

Status of RF characterisation facility at STFC

Friday 12 April 2019 16:00 (10 minutes)

Presenter: MALYSHEV, Oleg (STFC Daresbury Laboratory) **Session Classification:** Task 15.4

Discussion

Contribution ID: 20

Type: not specified

Discussion

Friday 12 April 2019 16:10 (30 minutes)

Discussion

Contribution ID: 21

Type: not specified

Discussion

Friday 12 April 2019 16:40 (20 minutes)

Next meeting and closing

Contribution ID: 22

Type: not specified

Next meeting and closing

Friday 12 April 2019 17:00 (5 minutes)

Presenter: MALYSHEV, Oleg (STFC Daresbury Laboratory)