CERN Machine Advisory Committee, 2nd meeting

Report of Contributions

CERN Machine \cdots / Report of Contributions

Follow up MAC1

Contribution ID: 0 Type: not specified

Follow up MAC1

Monday 26 April 2010 09:00 (1 hour)

Presenter: MYERS, Steve

Session Classification: Open Presentations

CERN Machine \cdots / Report of Contributions

LHC Status Report

Contribution ID: 1 Type: not specified

LHC Status Report

Monday 26 April 2010 10:00 (1 hour)

Presenter: MYERS, Steve

Session Classification: Open Presentations

Contribution ID: 2 Type: not specified

From 3.5 TeV to 7 TeV: solution for the interconnect consolidation

Monday 26 April 2010 11:00 (30 minutes)

Presenter: BERTINELLI, Francesco

Session Classification: Open Presentations

Contribution ID: 3 Type: not specified

LHC luminosity upgrade

Monday 26 April 2010 11:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. ROSSI, Lucio

Session Classification: Open Presentations

Collimation project

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Collimation project

Monday 26 April 2010 14:00 (30 minutes)

Presenter: Dr ASSMANN, Ralph

Session Classification: Open Presentations

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Linac4 including schedule & performance

Monday 26 April 2010 14:30 (30 minutes)

Presenter: VRETENAR, Maurizio

Session Classification: Open Presentations

Contribution ID: 6 Type: not specified

PS Booster energy increase

Monday 26 April 2010 15:00 (30 minutes)

Presenter: Dr HANKE, Klaus

Session Classification: Open Presentations

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

SPS upgrade proposals

Monday 26 April 2010 15:45 (30 minutes)

Presenter: MERTENS, Volker

Session Classification: Open Presentations

Contribution ID: 8 Type: **not specified**

Complementary solutions to improve the beam vacuum protection and to protect sensitive equipments (RF, kickers, experiments)

Monday 26 April 2010 16:15 (30 minutes)

Presenter: Dr JIMENEZ, Jose Miguel

Session Classification: Open Presentations

Contribution ID: 9 Type: not specified

Radiation to electronics

Monday 26 April 2010 16:45 (30 minutes)

Presenter: LOSITO, Roberto

Session Classification: Open Presentations

Contribution ID: 10 Type: not specified

(n)QPS performance and RRR measurements

Tuesday 27 April 2010 09:00 (30 minutes)

Presenter: Dr SIEMKO, Andrzej

Session Classification: Open Presentations

Contribution ID: 11 Type: not specified

Interconnect model simulation and FRESCA results

Tuesday 27 April 2010 09:30 (30 minutes)

Presenter: Mr BOTTURA, Luca

Session Classification: Open Presentations

Contribution ID: 12 Type: not specified

Overall planning, consolidation, stops, time line

Tuesday 27 April 2010 10:00 (30 minutes)

Presenter: FORAZ, Katy

Session Classification: Open Presentations

CERN Machine · · · / Report of Contributions

Reserve

Contribution ID: 13 Type: not specified

Reserve

Reserve

Contribution ID: 14 Type: not specified

Reserve

Tuesday 27 April 2010 14:00 (2 hours)

Reserve

Contribution ID: 15 Type: not specified

Reserve

Tuesday 27 April 2010 10:45 (1h 15m)

Reserve

Contribution ID: 16 Type: not specified

Reserve

Wednesday 28 April 2010 09:00 (30 minutes)