### Workshop: '1st COFI Workshop on Precision Electroweak'

### **Report of Contributions**

Workshop: '1st · · · / Report of Contributions Registration and Breakfast

Contribution ID: 1 Type: not specified

### **Registration and Breakfast**

Tuesday, 16 July 2019 09:00 (30 minutes)

Contribution ID: 2 Type: not specified

### Precision electroweak calculations in the Standard Model

Tuesday, 16 July 2019 09:30 (1 hour)

**Presenter:** FREITAS, Ayres (University of Pittsburgh)

Workshop: '1st · · · / Report of Contributions Coffee Break

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### **Coffee Break**

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

### Precision electroweak physics with low energy measurements

Tuesday, 16 July 2019 10:50 (1 hour)

**Presenter:** ERLER, Jens (IF-UNAM)

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

### Latest on developments on electroweak fitting programs

Tuesday, 16 July 2019 14:00 (1 hour)

**Presenter:** YOU, Tevong (University of Cambridge)

Contribution ID: 6 Type: not specified

### Connecting low and high energies with EFTs

Tuesday, 16 July 2019 11:50 (1 hour)

**Presenter:** PAZ, Gil (Wayne State University)

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### Probing the SMEFT with diboson processes

Tuesday, 16 July 2019 15:00 (1 hour)

**Presenter:** CAVALIERE, Viviana (Brookhaven National Lab)

Contribution ID: 8 Type: not specified

### The precision Higgs frontier

Wednesday, 17 July 2019 11:50 (1h 10m)

**Presenters:** DE FLORIAN, Daniel; DE FLORIAN, Daniel (Universidad de Buenos Aires)

Contribution ID: 9 Type: not specified

# Experimental status and challenges on the combination of the Higgs boson data

Wednesday, 17 July 2019 10:15 (1h 15m)

**Presenter:** GILBERT, Andrew (CERN)

Workshop: '1st · · · / Report of Contributions Jet substructure tools

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### Jet substructure tools

Wednesday, 17 July 2019 14:00 (1 hour)

**Presenter:** LEE, Kyle (Stonybrook)

Contribution ID: 11 Type: not specified

# New Physics in Drell-Yan at the Z-pole and in High-Mass Tails: Inherent Uncertainties in the SMEFT

Wednesday, 17 July 2019 09:00 (1h 15m)

Presenter: SHEPHERD, William (Sam Houston State University)

Contribution ID: 12 Type: not specified

# Experimental status and challenges in measurements of Alpha-s and m\_top

CTEQ PDF's for the LHC: past, p  $\,\cdots$ 

Contribution ID: 13 Type: not specified

### CTEQ PDF's for the LHC: past, present and future

Contribution ID: 14 Type: not specified

# Parton distribbutions: the art of solving ill-posed problems

Wednesday, 17 July 2019 15:00 (1 hour)

**Presenter:** Prof. FORTE, Stefano (Università degli Studi e INFN Milano (IT))

Contribution ID: 15 Type: not specified

## Precision measurements of the W branching ratios at the LHC

Presenter: ODELL, Nathaniel (Northwestern University (US))

Contribution ID: 16 Type: not specified

#### Measurement of sin2-theta\_W at the LHC

Thursday, 18 July 2019 10:00 (1 hour)

**Presenter:** BODEK, Arie (University of Rochester (US))

Contribution ID: 17 Type: not specified

### W-Drell Yan measurements relevant for PDF constraints and phenomenology of W helicity

Friday, 19 July 2019 11:20 (1 hour)

**Presenter:** BENDAVID, Josh (CERN)

Contribution ID: 18 Type: not specified

## Measurements of the W and Z pT spectra as needed for W mass measurements

Friday, 19 July 2019 10:20 (1 hour)

Presenter: APYAN, Aram (Fermi National Accelerator Lab. (US))

Contribution ID: 19 Type: not specified

# QCD and QED NNLO corrections to Drell Yan production

Thursday, 18 July 2019 11:20 (1 hour)

**Presenter:** DE FLORIAN, Daniel (Laboratorio de Fisica Teorica Departamento de Fisica)

Contribution ID: 20 Type: not specified

# Non-perturbative uncertainties on the transverse momentum distribution of electroweak bosons and on the determination of the W boson mass at the LHC

Thursday, 18 July 2019 09:00 (1 hour)

**Presenter:** SIGNORI, Andrea (Argonne National Laboratory)

Contribution ID: 21 Type: not specified

## Experimental status of W-mass at the LHC: What is needed and on how to combine the data?

Friday, 19 July 2019 08:00 (1 hour)

Presenter: CAMARDA, Stefano (CERN)

Contribution ID: 22 Type: not specified

### Electroweak and QCD effects in the W-boson mass determination

Friday, 19 July 2019 09:00 (1 hour)

Presenter: PICCININI, Fulvio (Universita and INFN (IT))

Contribution ID: 23 Type: not specified

#### Overview of the future of collider physics at the LHC

Wednesday, 17 July 2019 16:20 (1 hour)

**Presenter:** ELLIS, Jonathan R. (University of London (GB))