## Review of DUNE-SP High Voltage System

# **Report of Contributions**

**Executive Session** 

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### **Executive Session**

Tuesday 4 June 2019 08:00 (30 minutes)

Presenter: KETTELL, Steve Herbert (Brookhaven National Laboratory (US))

Contribution ID: 2 Type: not specified

## **System Overview and Requirements**

Tuesday 4 June 2019 08:30 (40 minutes)

**Presenter:** PIETROPAOLO, Francesco (CERN)

Review of ··· / Report of Contributions ProtoDUNE: Lessons Learned

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### **ProtoDUNE: Lessons Learned**

Tuesday 4 June 2019 09:10 (50 minutes)

Presenter: TUFANLI, Serhan (Yale University (US))

Contribution ID: 4

Type: not specified

## **Electrical Design and Interfaces**

Tuesday 4 June 2019 10:15 (45 minutes)

Presenter: YU, Bo (Brookhaven National Laboratory (US))

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

## Mechanical Design, Interfaces, and Installation

Tuesday 4 June 2019 11:00 (1 hour)

**Presenter:** GUARINO, Victor (High Energy Physics Division)

Contribution ID: 6 Type: not specified

## **HV Feedthrough Design**

Tuesday 4 June 2019 12:00 (30 minutes)

Presenter: SERGIAMPIETRI, Franco (IFSI-INAF Istituto di Fisica dello Spazio Interplanetario (IT))

HV interconnects

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### **HV** interconnects

Tuesday 4 June 2019 13:30 (30 minutes)

**Presenter:** HORTON-SMITH, Glenn (Kansas State University)

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### **Fabrication Plan and Schedule**

Tuesday 4 June 2019 14:00 (30 minutes)

Presenter: MAGILL, Stephen Robert (Argonne National Laboratory (US))

QA/QC

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### QA/QC

Tuesday 4 June 2019 14:30 (45 minutes)

Presenter: MAGILL, Stephen Robert (Argonne National Laboratory (US))

Contribution ID: 10 Type: not specified

## R&D, Value engineering

Tuesday 4 June 2019 15:30 (45 minutes)

Presenter: YU, Bo (Brookhaven National Laboratory (US))

**Executive Session** 

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### **Executive Session**

Tuesday 4 June 2019 16:30 (45 minutes)

**Presenter:** CAPEANS GARRIDO, Mar (CERN)

Homework questions

Contribution ID: 12 Type: not specified

## Homework questions

Tuesday 4 June 2019 17:15 (30 minutes)

**Presenter:** CAPEANS GARRIDO, Mar (CERN)

Contribution ID: 13 Type: not specified

## Answers to questions

Wednesday 5 June 2019 09:00 (1 hour)

Presenters: YU, Bo (Brookhaven National Laboratory (US)); PIETROPAOLO, Francesco (CERN)

Review of  $\cdots$  / Report of Contributions Executive Session: report writing

Contribution ID: 14 Type: not specified

### **Executive Session: report writing**

Wednesday 5 June 2019 10:00 (2 hours)

**Presenter:** CAPEANS GARRIDO, Mar (CERN)

Contribution ID: 15 Type: not specified

#### Closeout

Wednesday 5 June 2019 12:00 (1 hour)

Closeout

**Presenter:** CAPEANS GARRIDO, Mar (CERN)

Ash River tests

Contribution ID: 16 Type: not specified

#### **Ash River tests**

Tuesday 4 June 2019 16:15 (15 minutes)

**Presenter:** MILLER JR, William (U. Minnesota)