I4C second visit to CERN - Prototyping

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Arrival and settling down

Wednesday 15 May 2019 08:30 (30 minutes)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Presentation of I4C project updates (4 min per project)

Wednesday 15 May 2019 09:00 (45 minutes)

I4C teams

Contribution ID: 3 Type: not specified

Schedule & objectives of the week

Wednesday 15 May 2019 09:45 (15 minutes)

Raghu and Tuuli describe the 3 days.

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Experiences from prototyping

Jani Kalasniemi show

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Experiences from Prototyping - What, Why, When and How

Wednesday 15 May 2019 13:00 (30 minutes)

Jani Kalasniemi

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Coaching slot 1 - I4C staff + Tristen

Wednesday 15 May 2019 13:30 (45 minutes)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Coaching slot 2 - I4C staff + Tristen

Wednesday 15 May 2019 14:15 (45 minutes)

Contribution ID: 8 Type: not specified

Coaching slot 3 - I4C staff

Wednesday 15 May 2019 15:00 (45 minutes)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Coaching slot 4 - I4C staff + Rita

Wednesday 15 May 2019 15:45 (45 minutes)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Coaching slot 5 - I4C staff + Rita

Wednesday 15 May 2019 16:30 (45 minutes)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Coaching slot 6 - I4C staff

Wednesday 15 May 2019 17:15 (45 minutes)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Finding team spaces + coffee + Team Work + Lunch

Wednesday 15 May 2019 10:00 (3 hours)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Arrival and settling down

Thursday 16 May 2019 08:30 (30 minutes)

Contribution ID: 14 Type: not specified

Coaching slot 7 - I4C staff + Tristen

Thursday 16 May 2019 09:00 (45 minutes)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Coaching slot 8 - I4C staff

Thursday 16 May 2019 09:45 (45 minutes)

Contribution ID: 16 Type: not specified

I4C project presentations (only updates) - Input from I4C staff + Rita

Thursday 16 May 2019 14:00 (30 minutes)

Contribution ID: 17 Type: not specified

Prototyping macro input session

Thursday 16 May 2019 14:30 (30 minutes)

Contribution ID: 18 Type: not specified

Team work time (coaching by availability and request) - I4C staff + Rita

Thursday 16 May 2019 15:00 (3 hours)

Contribution ID: 19 Type: not specified

Team work time including lunch

Thursday 16 May 2019 10:30 (3h 30m)

Contribution ID: 20 Type: not specified

Arrival and settling down

Friday 17 May 2019 08:30 (30 minutes)

Contribution ID: 21 Type: not specified

Effective pitching and public communication - Davide

Friday 17 May 2019 14:00 (45 minutes)

Davide Pisasale

Contribution ID: 22 Type: not specified

Team work time

Friday 17 May 2019 14:45 (1h 30m)

Contribution ID: 23 Type: not specified

I4C project presentations

Friday 17 May 2019 16:15 (45 minutes)

Contribution ID: 24 Type: not specified

Wrap up and space cleanup

Friday 17 May 2019 17:00 (1 hour)

Contribution ID: 25 Type: not specified

Dinner/picnic by the lake

Friday 17 May 2019 19:30 (2h 30m)

Contribution ID: 26 Type: not specified

Visit to CMS for teams of slots 1-6

Thursday 16 May 2019 08:20 (2h 10m)

Back at Ideasquare around 11:00

Contribution ID: 27 Type: not specified

Visit to CMS for teams of slots 7-8

Thursday 16 May 2019 16:20 (1h 40m)

Contribution ID: 28 Type: not specified

Team work time with challenge sponsor including lunch

Friday 17 May 2019 09:00 (5 hours)