EGEE-III Final Review



Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 0 Type: not specified

Welcome

Wednesday 23 June 2010 09:30 (10 minutes)

Presenter: VAN RIJN, Arnold

Introduction

Contribution ID: 1 Type: not specified

Introduction

Wednesday 23 June 2010 09:40 (5 minutes)

Presenter: MITJANA, Enric

Contribution ID: 2 Type: not specified

Project Overview and Status [30+15]

Wednesday 23 June 2010 09:45 (45 minutes)

Presenter: JONES, Bob (CERN)

Contribution ID: 3 Type: not specified

EGEE-III Year 2: The Transition to EGI [20+10]

Wednesday 23 June 2010 10:30 (30 minutes)

Presenter: NEWHOUSE, Steven

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

NA2 - Dissemination, Outreach & Communication[20+10]

Wednesday 23 June 2010 11:30 (30 minutes)

Presenter: GATER, Catherine

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

NA3 - User Training and Induction [20+10]

Wednesday 23 June 2010 12:00 (30 minutes)

Presenter: SIPOS, Gergely (Mr.)

Contribution ID: 6 Type: not specified

NA5 - Policy & International Collaboration [20+10]

Wednesday 23 June 2010 14:00 (30 minutes)

Presenter: KANELLOPOULOS, Christos (Unknown)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

NA4 - User Community Support and Expansion [30+15]

Wednesday 23 June 2010 14:30 (45 minutes)

Presenter: LOOMIS, Cal (CNRS/LAL)

Contribution ID: 8 Type: not specified

SA2 - Networking Support [20+10]

Wednesday 23 June 2010 15:15 (30 minutes)

Presenter: JEANNIN, Xavier (Unknown)

Contribution ID: 9 Type: not specified

SA1 - Grid Operations [30+30]

Wednesday 23 June 2010 16:15 (1 hour)

Presenter: NEWHOUSE, Steven

Contribution ID: 10 Type: not specified

Demonstration - Fusion [30+15]

Wednesday 23 June 2010 17:15 (45 minutes)

Presenter: Dr CASTEJÓN, Francisco (CIEMAT)

Contribution ID: 11 Type: not specified

JRA1 - Middleware Re-engineering [30+20]

Thursday 24 June 2010 09:00 (50 minutes)

Presenter: GIACOMINI, Francesco (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare (INFN))

Contribution ID: 12 Type: not specified

SA3 - Integration, Testing & Certification [30+20]

Thursday 24 June 2010 09:50 (50 minutes)

Presenter: KEEBLE, Oliver (CERN)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Future directions [20+10]

Thursday 24 June 2010 11:10 (30 minutes)

Presenter: NEWHOUSE, Steven

Contribution ID: 14 Type: not specified

Summary [15]

Thursday 24 June 2010 11:40 (15 minutes)

Presenter: JONES, Bob (CERN)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Questions and answers [20]

Thursday 24 June 2010 11:55 (20 minutes)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Reviewers closed meeting

Thursday 24 June 2010 13:30 (2 hours)

Contribution ID: 17 Type: not specified

Verbal feedback from the reviewers

Thursday 24 June 2010 15:30 (30 minutes)

Contribution ID: 18 Type: not specified

Reviewers' closed meeting

Wednesday 23 June 2010 09:00 (30 minutes)