Holland@Cern

Report of Contributions

Holland@Cern / Report of Contributions

Programme explanation

Contribution ID: 1 Type: not specified

Programme explanation

Tuesday, 4 June 2019 09:45 (15 minutes)

Arrival delegation

Contribution ID: 2 Type: not specified

Arrival delegation

Tuesday, 4 June 2019 10:30 (15 minutes)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Welcome address by the Director-General

Tuesday, 4 June 2019 10:45 (5 minutes)

Session Classification: Inauguration Ceremony

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Brief presentation of the Laboratory

Tuesday, 4 June 2019 10:50 (10 minutes)

Session Classification: Inauguration Ceremony

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Address by the Director of Nikhef

Tuesday, 4 June 2019 11:00 (5 minutes)

Session Classification: Inauguration Ceremony

Contribution ID: 6 Type: not specified

Inaugural address by the delegation leader

Tuesday, 4 June 2019 11:05 (10 minutes)

Session Classification: Inauguration Ceremony

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Delegation visiting stands

Tuesday, 4 June 2019 11:15 (1h 15m)

lunch at stands

Contribution ID: 8 Type: not specified

lunch at stands

Tuesday, 4 June 2019 12:30 (1 hour)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Pitches by Dutch companies

Tuesday, 4 June 2019 13:30 (1 hour)

Session Classification: Presentations

CERN procurement

Contribution ID: 10 Type: not specified

CERN procurement

Tuesday, 4 June 2019 14:30 (30 minutes)

Presenter: UNNERVIK, Anders (CERN)

Session Classification: Presentations

Contribution ID: 11 Type: not specified

CERN Knowledge Transfer

Tuesday, 4 June 2019 15:30 (30 minutes)

Presenter: DOLS, Han Hubert (CERN)

Session Classification: Presentations

Holland@Cern / Report of Contributions

CLIC

Contribution ID: 12 Type: not specified

CLIC

Tuesday, 4 June 2019 16:00 (30 minutes)

Presenter: CATALAN LASHERAS, Nuria (CERN)

Session Classification: Presentations

Holland@Cern / Report of Contributions

Hi-lumi

Contribution ID: 13 Type: not specified

Hi-lumi

Tuesday, 4 June 2019 16:30 (30 minutes)

Presenter: GARCIA GAVELA, Hector (CERN)

Session Classification: Presentations

Contribution ID: 14 Type: not specified

Presentation on CERN accelerator complex

Tuesday, 4 June 2019 18:00 (1 hour)

Presenter: STEERENBERG, Rende (CERN)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Buffet diner in Restaurant 1

Tuesday, 4 June 2019 19:00 (2 hours)