# Imperial College London Alumni event

# **Report of Contributions**

Registration

Contribution ID: 1 Type: not specified

## Registration

Tuesday, 11 June 2019 13:00 (1 hour)

Contribution ID: 2 Type: not specified

## Welcome presentation in Council Chamber

Tuesday, 11 June 2019 14:00 (45 minutes)

**Presenter:** VIRDEE, Jim (Imperial College (GB))

Contribution ID: 3 Type: not specified

### Group 1 Take transport to visit the CMS experiment

Visit CMS

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### **Visit CMS**

Tuesday, 11 June 2019 15:10 (1h 10m)

**Session Classification:** Group 1

Depart for CCC

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

## **Depart for CCC**

Tuesday, 11 June 2019 16:20 (15 minutes)

Session Classification: Group 1

Visit CCC

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### **Visit CCC**

Tuesday, 11 June 2019 16:35 (40 minutes)

**Session Classification:** Group 1

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

### **Depart CCC for Microcosm**

Tuesday, 11 June 2019 17:15 (15 minutes)

Session Classification: Group 1

Visit Microcosm

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### **Visit Microcosm**

Tuesday, 11 June 2019 17:30 (30 minutes)

**Session Classification:** Group 1

Depart Microcosm

Contribution ID: 9 Type: **not specified** 

## **Depart Microcosm**

Tuesday, 11 June 2019 15:20 (10 minutes)

**Session Classification:** Group 2

Visit CCC

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### **Visit CCC**

Tuesday, 11 June 2019 15:30 (35 minutes)

**Session Classification:** Group 2

Contribution ID: 11 Type: not specified

### **Depart CCC for CMS**

Tuesday, 11 June 2019 16:05 (15 minutes)

Session Classification: Group 2

Visit CMS

Contribution ID: 12 Type: not specified

#### **Visit CMS**

Tuesday, 11 June 2019 16:20 (1h 20m)

**Session Classification:** Group 2

Contribution ID: 13 Type: not specified

### **Depart CMS for Meyrin**

Tuesday, 11 June 2019 17:40 (20 minutes)

**Session Classification:** Group 2

Contribution ID: 14 Type: not specified

## **Evening reception**

Tuesday, 11 June 2019 18:00 (2 hours)