# **CERN Information Technology for the Hospitals**

### **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### Address by the Director of the HUG

Thursday 20 June 2019 09:30 (8 minutes)

**Presenter:** LEVRAT, Bernard (HUG)

Contribution ID: 2 Type: not specified

## CERN overview and its Knowledge Transfer mission to Medical Applications

Thursday 20 June 2019 09:40 (18 minutes)

**Presenter:** CIRILLI, Manuela (CERN)

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

#### Closing discussion and further steps

Thursday 20 June 2019 14:30 (30 minutes)

**Presenter:** GEISSBUHLER, Antoine (HUG)

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### Few words on the day objectives

Thursday 20 June 2019 09:58 (2 minutes)

Presenter: RAIMONDO, Alessandro (CERN)

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### **Team rotation with Shift Planning Tool**

Thursday 20 June 2019 10:00 (10 minutes)

**Presenter:** MATLI, Emanuele (CERN)

Session Classification: Organizational Software

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### **Events organization with Indico**

Thursday 20 June 2019 10:10 (10 minutes)

**Presenter:** BARON, Thomas (CERN)

Session Classification: Organizational Software

Contribution ID: 12 Type: not specified

#### Share your applications with CERNVM-FS

Thursday 20 June 2019 10:20 (10 minutes)

**Presenter:** BLOMER, Jakob (CERN)

Session Classification: Organizational Software

Contribution ID: 13 Type: not specified

#### **Data Analysis with ROOT**

Thursday 20 June 2019 11:00 (10 minutes)

**Presenter:** RADEMAKERS, Fons (CERN)

**Session Classification:** Machine Learning and Big Data Software

Contribution ID: 14 Type: not specified

#### HEP data traitement with Machine Learning

Thursday 20 June 2019 11:10 (10 minutes)

**Presenter:** INNOCENTI, Gian Michele (CERN)

**Session Classification:** Machine Learning and Big Data Software

Contribution ID: 15 Type: not specified

#### Distribute your database with DAQDB

Thursday 20 June 2019 11:20 (10 minutes)

Presenter: LEHMANN MIOTTO, Giovanna (CERN)

Session Classification: Machine Learning and Big Data Software

Contribution ID: 16 Type: not specified

#### Biology Modeler with BioDynaMo

Thursday 20 June 2019 13:30 (10 minutes)

**Presenter:** RADEMAKERS, Fons (CERN)

**Session Classification:** Life Science Software Projects

Contribution ID: 18 Type: not specified

## Human recognition and health monitoring with Marchese

Thursday 20 June 2019 13:40 (10 minutes)

Presenter: LUNGHI, Giacomo (CERN)

Session Classification: Life Science Software Projects

Contribution ID: 19 Type: not specified

#### LivingLab Initiative

Thursday 20 June 2019 13:50 (10 minutes)

Presenter: DI MEGLIO, Alberto (CERN)

**Session Classification:** Life Science Software Projects

Contribution ID: 20 Type: not specified

#### Opening by the Centre de l'Innovation

Thursday 20 June 2019 09:28 (2 minutes)

**Presenter:** ANTOINE GEISSBUHLER (HUG)

Contribution ID: 21 Type: not specified

### Introduction by the Head of CERN Knowledge Transfer

Thursday 20 June 2019 09:38 (2 minutes)

**Presenter:** ANELLI, Giovanni (CERN)