# Bridging perturbative and non-perturbative physics



### **Report of Contributions**

Registration

Contribution ID: 1 Type: **not specified** 

#### Registration

Monday, 7 October 2019 09:00 (30 minutes)

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### Asymptotic safety: review

Monday, 7 October 2019 09:30 (45 minutes)

Presenter: LITIM, Daniel

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### Asymptotic safety vs. triviality on the lattice

Monday, 7 October 2019 10:15 (45 minutes)

Presenter: RUMMUKAINEN, Kari (University of Helsinki)

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### Critical point method and beta-function at large Nf

Monday, 7 October 2019 11:30 (45 minutes)

**Presenter:** BLASI, Simone (Max Planck Institute for Nuclear Physics)

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

# Towards the gauge beta function at $O(1/Nf^2)$ and $O(1/Nf^3)$

Monday, 7 October 2019 12:15 (45 minutes)

**Presenter:** REICHERT, Manuel

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### Phenomenology of Asymptotic Safety with Large N

Monday, 7 October 2019 15:00 (45 minutes)

Presenter: WANG, Zhi-Wei

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

# Exploring the large-N a-theorem through dilaton scattering

Monday, 7 October 2019 15:45 (45 minutes)

Presenter: DONDI, Nicola

Contribution ID: 8 Type: not specified

# Weyl consistency conditions: Predicting the shape of beta-functions

Monday, 7 October 2019 17:00 (45 minutes)

**Presenter:** ELLER THOMSEN, Anders

Bridging pertur · · · / Report of Contributions

TBA

Contribution ID: 9

Type: not specified

#### **TBA**

**Presenter:** BERSINI, Jahmall

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### Finding new dynamics by judgments

Tuesday, 8 October 2019 10:15 (45 minutes)

**Presenter:** BIGI, Ikaros (University of Notre Dame)

Contribution ID: 11 Type: not specified

#### Quark Hadron Duality vs. Heavy Quark Expansion

Tuesday, 8 October 2019 09:30 (45 minutes)

**Presenter:** LENZ, Alexander (IPPP, Durham)

Contribution ID: 12 Type: not specified

# Renormalons and power corrections in parton quasi-distributions

**Presenter:** BRAUN, Vladimir (University of Regensburg)

Contribution ID: 13 Type: not specified

#### **Crawling Technicolor**

Tuesday, 8 October 2019 11:30 (45 minutes)

**Presenter:** CATA, Oscar

Contribution ID: 14 Type: not specified

# Fundamental Quantum Field Theories: Present and future

Tuesday, 8 October 2019 15:00 (45 minutes)

Presenter: SANNINO, Francesco (Syddansk Universitet (DK))

Contribution ID: 15 Type: not specified

#### A large charge to tame strong coupling

Tuesday, 8 October 2019 15:45 (45 minutes)

Presenter: ORLANDO, Domenico (Ecole Normale Superieure (FR))

Contribution ID: 16 Type: not specified

#### Remarks on the RG and scale anomalies

Wednesday, 9 October 2019 09:30 (45 minutes)

Presenter: PERCACCI, Roberto (SISSA)

Contribution ID: 17 Type: not specified

#### Universality in the epsilon expansion

Presenter: CODELLO, Alessandro (CP3-Origins & DIAS)

Contribution ID: 18 Type: not specified

#### Why should we study Yang-Mills in 5d?

Wednesday, 9 October 2019 10:15 (45 minutes)

Presenter: ZANUSSO, Omar

Contribution ID: 19 Type: not specified

# Spectrum of anomalous dimensions in hypercubic theories

Wednesday, 9 October 2019 11:30 (35 minutes)

**Presenter:** BERSINI, Jahmall

Conclusion

Contribution ID: 20 Type: not specified

#### Conclusion

Wednesday, 9 October 2019 12:05 (10 minutes)

Contribution ID: 21 Type: not specified

#### Discussion and working groups

Tuesday, 8 October 2019 12:15 (45 minutes)