# Slovenia@Cern



# **Report of Contributions**

Slovenia@Cern

/ Report of Contributions

Registration of participants

Contribution ID: 1 Type: not specified

# Registration of participants

Wednesday, 9 October 2019 09:00 (30 minutes)

/ Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### Welcome

Wednesday, 9 October 2019 09:30 (5 minutes)

**Presenter:** Mr STEINACHER, , Martin (Director for Finance and Human Resources, CERN)

Address

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### **Address**

Wednesday, 9 October 2019 09:35 (5 minutes)

**Presenter:** Ms CUDERMAN, Ajda (Director General, SPIRIT Slovenia - Public Agency for Entrepreneurship, Internationalization, Foreign Investments and Technology)

Address

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### **Address**

Wednesday, 9 October 2019 09:40 (5 minutes)

**Presenter:** Mr GORENŠČEK, , Mitja (Executive Director, Chamber of Commerce and Industry of Slovenia (GZS))

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

# Opening of the Slovenian Industry day

Wednesday, 9 October 2019 09:45 (5 minutes)

**Presenter:** Dr ŠTROMAJER, Jernej (State Secretary, Ministry of Education, Science and Sport of the Republic of Slovenia)

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### **Brief Introduction to CERN activities**

Wednesday, 9 October 2019 09:50 (10 minutes)

**Presenter:** Prof. TSESMELIS, Emmanuel (Head of Associate Member and Non-Member State Relations, CERN)

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

# Questions and answers

Wednesday, 9 October 2019 10:00 (10 minutes)

Contribution ID: 8

Type: not specified

# Overview of the Slovenian Participation in CERN Experiments

Wednesday, 9 October 2019 10:10 (20 minutes)

Presenter: Prof. MIKUZ, Marko (Jozef Stefan Institute (SI))

Contribution ID: 9

Type: not specified

# Overview of the current cooperation of the Slovenian industry with CERN and future challenges

Wednesday, 9 October 2019 10:30 (10 minutes)

**Presenter:** Mr TUMA, Samo (ILO CERN)

Contribution ID: 10 Type: not specified

# Doing business with CERN

Wednesday, 9 October 2019 10:40 (20 minutes)

**Presenter:** Mr UNNERVIK, Anders (Procurement and Industrial Services Head, Procurement and Knowledge Transfer Department, CERN)

Contribution ID: 11 Type: not specified

# How to cooperate in the CERN R&D activities and create innovative solutions; how does CERN conclude collaboration agreements, e.g. for HL-LHC

Wednesday, 9 October 2019 11:15 (15 minutes)

Presenter: Dr DI GIROLAMO, Beniamino (CERN)

Contribution ID: 12 Type: not specified

# Business opportunities and examples of excellent cooperation in various technical fields

Wednesday, 9 October 2019 11:30 (20 minutes)

**Presenter:** Mr JEROME, Pierlot (CERN)

Contribution ID: 13 Type: not specified

# Presentation of upcoming tenders at CERN

Wednesday, 9 October 2019 11:50 (20 minutes)

**Presenter:** Mr JEROME, Pierlot (CERN)

Contribution ID: 14 Type: not specified

# **Technology transfer from CERN to industry**

Wednesday, 9 October 2019 12:10 (20 minutes)

Presenter: Mr DOLS, Han (Section Leader Business Development Section, CERN)

Contribution ID: 15 Type: not specified

#### Short movie about Slovenia

Wednesday, 9 October 2019 13:30 (5 minutes)

Contribution ID: 16 Type: not specified

#### Duol engineering d.o.o.

Wednesday, 9 October 2019 13:35 (5 minutes)

**Presenter:** RIJAVEC, Gregor (Head of Global Partner Network)

**Session Classification:** Companies 5 minutes'speeches

INEA d.o.o.

Contribution ID: 17 Type: not specified

#### INEA d.o.o.

Wednesday, 9 October 2019 13:40 (5 minutes)

**Presenter:** BRUS, Sašo (R&D Director)

Session Classification: Companies 5 minutes'speeches

Intra Lighting d.o.o.

Contribution ID: 18 Type: not specified

# Intra Lighting d.o.o.

Wednesday, 9 October 2019 13:45 (5 minutes)

**Presenter:** JURINA, Bojan (Area Manager)

Session Classification: Companies 5 minutes'speeches

Nanocut d.o.o.

Contribution ID: 19 Type: not specified

#### Nanocut d.o.o.

Wednesday, 9 October 2019 13:50 (5 minutes)

**Presenter:** HROVATIČ, Igor (Head of R&D)

Session Classification: Companies 5 minutes'speeches

Dewesoft d.o.o.

Contribution ID: 20 Type: not specified

#### Dewesoft d.o.o.

Wednesday, 9 October 2019 13:55 (5 minutes)

**Presenter:** ČONTALA, Bojan (Sales Manager Europe)

**Session Classification:** Companies 5 minutes'speeches

Contribution ID: 21 Type: not specified

#### Instrumentation Technologies d.o.o.

Wednesday, 9 October 2019 14:00 (5 minutes)

**Presenter:** JANEŽIČ, Elvis (CEO)

**Session Classification:** Companies 5 minutes'speeches

Iskratel

Contribution ID: 22 Type: not specified

#### Iskratel

Wednesday, 9 October 2019 14:05 (5 minutes)

**Presenter:** KATAVA, Gabrijel (Key Account Manager EMS)

Session Classification: Companies 5 minutes'speeches

Contribution ID: 23 Type: not specified

#### INTEC-TIV, Printed Circuits d.o.o.

Wednesday, 9 October 2019 14:10 (5 minutes)

**Presenter:** KRANJC, Jure (Head of Sales and Marketing)

**Session Classification:** Companies 5 minutes'speeches

Lotrič meroslovje d.o.o.

Contribution ID: 24 Type: not specified

# Lotrič meroslovje d.o.o.

Wednesday, 9 October 2019 14:15 (5 minutes)

**Presenter:** DEMŠAR, Nejc (Head of R&D)

**Session Classification:** Companies 5 minutes'speeches

Slovenia@Cern / Report of Contributions

My Bizz d.o.o.

Contribution ID: 25 Type: not specified

# My Bizz d.o.o.

Wednesday, 9 October 2019 14:20 (5 minutes)

Presenter: CANKAR, Miha (CEO)

**Session Classification:** Companies 5 minutes'speeches

Contribution ID: 26 Type: not specified

#### L-TEK electronics d.o.o.

Wednesday, 9 October 2019 14:25 (5 minutes)

**Presenter:** ŠINKOVEC, Rok (Sales Manager)

**Session Classification:** Companies 5 minutes'speeches

Contribution ID: 27 Type: not specified

#### Printed Circuits Luznar, d.o.o.

Wednesday, 9 October 2019 14:30 (5 minutes)

**Presenter:** HODŽIĆ, Elvir (Sales Manager)

**Session Classification:** Companies 5 minutes'speeches

BASS d.o.o.

Contribution ID: 28 Type: not specified

#### BASS d.o.o.

Wednesday, 9 October 2019 14:35 (5 minutes)

**Presenter:** BASTL, Aleksander (CEO)

Session Classification: Companies 5 minutes'speeches

Comtrade

Contribution ID: 29 Type: not specified

#### **Comtrade**

Wednesday, 9 October 2019 14:40 (5 minutes)

**Presenter:** MOLAN, Gregor (Head of Science and Research)

Session Classification: Companies 5 minutes'speeches

Cosylab, d.d.

Contribution ID: 30 Type: not specified

#### Cosylab, d.d.

Wednesday, 9 October 2019 14:45 (5 minutes)

**Presenter:** PUKL, Tadej (Business Development Manager)

**Session Classification:** Companies 5 minutes'speeches

Slovenia@Cern / Report of Contributions

Xenya, d.o.o.

Contribution ID: 31 Type: not specified

#### Xenya, d.o.o.

Wednesday, 9 October 2019 14:50 (5 minutes)

**Presenter:** JADRONJA, Krešimir (Sales Manager)

Session Classification: Companies 5 minutes'speeches

Contribution ID: 32 Type: not specified

#### ARCTUR Computer engineering, d.o.o.

Wednesday, 9 October 2019 14:55 (5 minutes)

**Presenter:** KOŠIČEK, Andrej (AI Sense Gamma Product Manager)

**Session Classification:** Companies 5 minutes'speeches

Contribution ID: 33 Type: not specified

# METRA engineering, d.o.o.

Wednesday, 9 October 2019 15:00 (5 minutes)

**Presenter:** JENČIČ, Gregor (Marketing Manager)

Session Classification: Companies 5 minutes'speeches

Contribution ID: 34 Type: not specified

# Questions and answers

Wednesday, 9 October 2019 15:05 (10 minutes)

Contribution ID: 35 Type: not specified

# **Transport to CMS from Meyrin**

Thursday, 10 October 2019 08:30 (30 minutes)

shuttle

Session Classification: Visit

Slovenia@Cern / Report of Contributions

Visit of CMS

Contribution ID: 36 Type: not specified

#### **Visit of CMS**

Thursday, 10 October 2019 09:00 (1h 30m)

Session Classification: Visit

Contribution ID: 37 Type: not specified

#### Transport to the Antiproton Decelerator (AD)

Thursday, 10 October 2019 10:30 (30 minutes)

shuttle

Session Classification: Visit

Contribution ID: 38 Type: not specified

# Visit of the Antiproton Decelerator (AD)

Thursday, 10 October 2019 11:00 (1 hour)

Session Classification: Visit

Slovenia@Cern / Report of Contributions

End of Visit

Contribution ID: 39 Type: not specified

#### **End of Visit**

Session Classification: Visit

Contribution ID: 40 Type: not specified

# Visit of the Antiprothon Decelerator (AD)

Thursday, 10 October 2019 09:10 (50 minutes)

walking

Session Classification: Visit

Visit of the CMS

Contribution ID: 41 Type: not specified

#### Visit of the CMS

Thursday, 10 October 2019 10:30 (1 hour)

Session Classification: Visit

Contribution ID: 42 Type: not specified

# **Transport to CMS from Meyrin**

Thursday, 10 October 2019 10:00 (30 minutes)

shuttle

Session Classification: Visit

Slovenia@Cern / Report of Contributions

End of visit

Contribution ID: 43 Type: not specified

#### **End of visit**

Session Classification: Visit

Contribution ID: 44 Type: **not specified** 

# Transport back to Meyrin

Thursday, 10 October 2019 11:30 (30 minutes)

shuttle

Session Classification: Visit