ICFA Beam Dynamics Mini-Workshop on Deflecting/Crabbing Cavity Applications in Accelerators

Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome

Presenter: CHATTOPADHYAY, Swapan (Cockcroft Institute, UK)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Program Overview and Local Logistics

Presenter: MCINTOSH, Peter (STFC)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Overview on Deflecting Cavity Applications

Presenter: HOSOYAMA, kenji (KEK, High Energy Accelerator Research Organization)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

EUCARD Collaboration Crab Cavity Research

Presenter: MCINTOSH, Peter (STFC)

Contribution ID: 6 Type: not specified

KEK-B Operational Experience with Crab Cavities

Wednesday 1 September 2010 11:00 (30 minutes)

Presenter: FUNAKOSHI, Yoshihiro (KEK)

Session Classification: Plenary Session II

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

LHC Luminosity Upgrade Using Deflecting/Crabbing Cavities

Wednesday 1 September 2010 14:15 (30 minutes)

Presenter: CALAGA, Rama (BNL)

Session Classification: Working Group Sessions

Contribution ID: 8 Type: not specified

Deflecting Cavities for Electron-ion Collider

Presenter: BEN-ZVI, Ilan (Brookhaven National Laboratory)

Contribution ID: 9 Type: not specified

Motivation and CERN Strategy for Crab Cavities

Presenter: CIAPALA, Edmond (CERN)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Deflecting RF Cavity for Emittance Exchange Experiment at ANL

Wednesday 1 September 2010 14:45 (30 minutes)

Presenter: SHI, Jiaru (CERN)

Session Classification: Working Group Sessions

Contribution ID: 11 Type: not specified

Deflecting Cavity Optimization/Wakefield

Presenter: WANG, Haipeng Wang (Thomas Jefferson Lab)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Short Pulse X-ray (SPX) Project at the APS

Wednesday 1 September 2010 16:15 (30 minutes)

Presenter: Dr NASSIRI, Alireza (Argonne National Laboratory - DOE)

Session Classification: Working Group Sessions

Contribution ID: 13 Type: not specified

Multipactor Simulations

Friday 3 September 2010 10:00 (30 minutes)

Presenter: PETER, Stoltz (Tech-X)

Session Classification: Working Group 1: Cavity-Beam Interactions

Contribution ID: 14 Type: not specified

Deflecting Cavities at SPring8

Thursday 2 September 2010 12:00 (30 minutes)

Presenter: NAKAZATO, Toshiharu (Spring-8)

Session Classification: Working Group 2: Cavity and Coupler Design Studies

Contribution ID: 15 Type: not specified

ILC/CLIC Crab Cavities

Presenter: Dr BURT, Graeme (Cockcroft Institute)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Deflecting structures development for XFEL and PITZ TDS

Thursday 2 September 2010 11:00 (30 minutes)

Presenter: PARAMONOV, Valentin (Institute for Nuclear Research, RAS)

Session Classification: Working Group 2: Cavity and Coupler Design Studies

Contribution ID: 17 Type: not specified

Compact Half-wave Resonator Crab Cavity for the LHC Upgrade

Thursday 2 September 2010 11:30 (30 minutes)

Presenter: LI, Zenghai (SLAC)

Session Classification: Working Group 2: Cavity and Coupler Design Studies

Contribution ID: 18 Type: not specified

X-band Deflectors

Presenter: Dr DOLGASHEV, Valery (SLAC)

Contribution ID: 19 Type: not specified

CLIC Crab Cavities

Thursday 2 September 2010 12:30 (30 minutes)

Presenter: AMBATTU, Praveen (University of Lancaster)

Session Classification: Working Group 2: Cavity and Coupler Design Studies

Contribution ID: 20 Type: not specified

L-band Deflecting Cavity Design

Contribution ID: 21 Type: not specified

SRF 4-rod Deflecting Cavities

Presenter: Dr BURT, Graeme (Cockcroft Institute)

Contribution ID: 22 Type: not specified

Deflecting Cavity Designs at the APS

Contribution ID: 23 Type: not specified

TBC

Contribution ID: 24 Type: not specified

ALICE & SRF Infrastructure Tours

Contribution ID: 25 Type: not specified

Vertical Emittance Blowup in APS Storage Ring with RF Deflection Scheme

Friday 3 September 2010 09:00 (30 minutes)

Presenter: SAJAEV, Vadim (ANL)

Session Classification: Working Group 1: Cavity-Beam Interactions

Contribution ID: 26 Type: not specified

Transverse-to-Longitudinal Emittance Exchange Using an RF Deflecting Cavity

Friday 3 September 2010 12:00 (30 minutes)

Presenter: Dr DOLGASHEV, Valery (SLAC)

Session Classification: Working Group 1: Cavity-Beam Interactions

Contribution ID: 27 Type: not specified

On-cell Waveguide Damping Tests

Presenter: WANG, Haipeng Wang (Thomas Jefferson Lab)

Contribution ID: 28 Type: not specified

Deflecting Cavity Applications on ALICE and NLS

Friday 3 September 2010 11:00 (30 minutes)

Presenter: Dr JAMISON, Steve (STFC Daresbury Laboratory)

Session Classification: Working Group 1: Cavity-Beam Interactions

Contribution ID: 29 Type: not specified

ANL Crab Cavity Development

Friday 3 September 2010 11:30 (30 minutes)

Presenter: WANG, Haipeng Wang (Thomas Jefferson Lab)

Session Classification: Working Group 1: Cavity-Beam Interactions

Contribution ID: 30 Type: not specified

TEM-type Cavities

Friday 3 September 2010 09:30 (30 minutes)

Presenter: RIMMER, Bob

Session Classification: Working Group 1: Cavity-Beam Interactions

Contribution ID: 31 Type: not specified

Working Group 1 Summary

Presenters: BORLAND, Michael (ANL); HOSOYAMA, kenji (KEK, High Energy Accelerator Research Organization)

Contribution ID: 32 Type: not specified

Working Group 2 Summary

Presenters: DELAYEN, Jean (Thomas Jefferson National Accelerator Facility); CALAGA, Rama Buchi Rao

Contribution ID: 33 Type: not specified

Closing Remarks (Announcing 2012 Workshop)

Presenters: Dr NASSIRI, Alireza (Argonne National Laboratory - DOE); MCINTOSH, Peter (STFC)

Contribution ID: 34 Type: not specified

Beam Dynamics of Chirp Scheme in Storage Rings

Wednesday 1 September 2010 12:00 (30 minutes)

Presenter: EMERY, Louis (Argonne National Laboratory)

Session Classification: Plenary Session II

Contribution ID: 35 Type: not specified

Working Group Charges

Wednesday 1 September 2010 14:00 (15 minutes)

Presenter: Dr NASSIRI, Alireza (Argonne National Laboratory - DOE)

Session Classification: Working Group Session

ICFA Beam Dyn $\,\cdots\,$ / Report of Contributions

Registration

Contribution ID: 36 Type: not specified

Registration

Contribution ID: 37 Type: not specified

Science of Short Pulse X-rays in Synchrotron Light Sources

Presenter: YUELIN, Li (ANL)

Contribution ID: 38 Type: not specified

EUCARD Collaboration Crab Cavity Research

Wednesday 1 September 2010 12:30 (30 minutes)

Presenter: MCINTOSH, Peter (STFC)

Session Classification: Plenary Session II

Contribution ID: 39 Type: not specified

Emittance Exchange Experiment at FNAL and its Applications

Wednesday 1 September 2010 15:45 (30 minutes)

Presenter: YIN-E, Sun (Fermi National Accelerator Laboratory)

Session Classification: Working Group Sessions

Contribution ID: 40 Type: not specified

Deflecting Cavity Development for Project-X

Presenter: NIKOLAY, Solyak (FNAL)

Contribution ID: 41 Type: not specified

Particularities of Normal Conducting L-band Delfecting Cavities

Presenter: PARAMONOV, Valentin (INR)

Contribution ID: 42 Type: not specified

Dielectric Loaded Waveguide as a Deflecting Cavity

Presenter: KUSTOM, Bob (ANL)

Workshop Close

Contribution ID: 43 Type: not specified

Workshop Close

Friday 3 September 2010 13:45 (15 minutes)

Session Classification: Working Group 1: Cavity-Beam Interactions

Contribution ID: 44 Type: **not specified**

Closing Remarks (Announcing 2012 Workshop)

Friday 3 September 2010 12:30 (15 minutes)

Session Classification: Working Group 1: Cavity-Beam Interactions

Contribution ID: 45 Type: not specified

Dielectric Loaded Waveguide as a deflecting cavity

Thursday 2 September 2010 09:00 (30 minutes)

Presenter: Dr KUSTOM, Bob (ANL)

Session Classification: Working Group2: Cavity and coupler design studies

Contribution ID: 46 Type: not specified

X-band Deflectors

Thursday 2 September 2010 09:30 (30 minutes)

Presenter: Dr DOLGASHEV, Valery (SLAC)

Session Classification: Working Group2: Cavity and coupler design studies

Contribution ID: 47 Type: **not specified**

Experimental studies for ILC and CLIC crab cavity systems

Thursday 2 September 2010 10:00 (30 minutes)

Presenter: DEXTER, Amos (Lancaster University)

Session Classification: Working Group2: Cavity and coupler design studies

Coffee break

Contribution ID: 48 Type: not specified

Coffee break

Thursday 2 September 2010 10:30 (30 minutes)

Session Classification: Working Group2: Cavity and coupler design studies

Contribution ID: 49 Type: not specified

Particularities of normal conducting L-band deflecting cavities

Thursday 2 September 2010 14:00 (30 minutes)

Presenter: PARAMONOV, Valentin (Institute for Nuclear Research, RAS)

Session Classification: Working Group 2: Cavity and coupler design studies

Contribution ID: 50 Type: not specified

SRF 4-rod Deflecting Cavities

Thursday 2 September 2010 14:30 (30 minutes)

Presenter: BURT, Graeme (Cockcroft Institute)

Session Classification: Working Group 2: Cavity and coupler design studies

Contribution ID: 51 Type: not specified

Deflecting Cavity Development for Project-X (Webex)

Thursday 2 September 2010 15:00 (30 minutes)

Presenter: SOLYAK, Nikolay (FNAL)

Session Classification: Working Group 2: Cavity and coupler design studies

Contribution ID: 52 Type: not specified

Coffee break

Thursday 2 September 2010 15:30 (30 minutes)

Session Classification: Working Group 2: Cavity and coupler design studies

Contribution ID: 53 Type: not specified

ALICE and SRF Infrastructure Tour

Thursday 2 September 2010 16:00 (1h 30m)

Session Classification: Working Group 2: Cavity and coupler design studies

Contribution ID: 54 Type: not specified

Shuttle to hotels

Thursday 2 September 2010 17:30 (30 minutes)

Session Classification: Working Group 2: Cavity and coupler design studies

Contribution ID: 55 Type: not specified

Workshop Dinner (Peckforton Castle)

Thursday 2 September 2010 18:00 (4h 30m)

Session Classification: Working Group 2: Cavity and coupler design studies

Registration

Contribution ID: 56 Type: not specified

Registration

Wednesday 1 September 2010 08:30 (30 minutes)

Session Classification: Plenary Session I

Welcome

Contribution ID: 57 Type: not specified

Welcome

Wednesday 1 September 2010 09:00 (15 minutes)

Presenter: CHATTOPADHYAY, Swapan (Cockcroft Institute, UK)

Session Classification: Plenary Session I

Contribution ID: 58 Type: not specified

Program overview and local logistics

Wednesday 1 September 2010 09:15 (15 minutes)

Presenter: MCINTOSH, Peter (STFC)

Session Classification: Plenary Session I

Contribution ID: **59** Type: **not specified**

New type of a bunch compressor and generation of a short wavelength coherent radiation

Wednesday 1 September 2010 09:30 (30 minutes)

Presenter: SAJAEV, Vadim (ANL)

Session Classification: Plenary Session I

Contribution ID: 60 Type: not specified

Science of short pulse x-rays in synchrotron light sources

Wednesday 1 September 2010 10:00 (30 minutes)

Presenter: LI, Yuelin (ANL)

Session Classification: Plenary Session I

Coffee break

Contribution ID: 61 Type: not specified

Coffee break

Wednesday 1 September 2010 10:30 (30 minutes)

Session Classification: Plenary Session I

Contribution ID: 62 Type: not specified

Motivation and CERN Strategy for Crab Cavities

Wednesday 1 September 2010 11:30 (30 minutes)

Presenter: CIAPALA, Edmond (CERN)

Session Classification: Plenary Session II