This is a Test Event. It will be automatically deleted after some time.

Viaggio Premio FNSN 2019

Europe/Zurich
    • 12:00 13:00
      Registration at CERN 1h
    • 13:00 14:00
      Lunch at R1 1h
    • 14:00 15:00
      Introduction to CERN and Its Experiments 1h
      Speakers: Francesco Pandolfi (INFN Rome), Dr Valerio Ippolito (INFN Sezione di Roma (IT))
    • 15:00 16:00
      Visit of Microcosm and Globe 1h
    • 16:00 18:00
      Visit of ATLAS 2h
    • 19:00 20:00
      Dinner at R1 1h
    • 10:00 13:00
      Visit of CMS (we meet at 10AM sharp!) 3h
    • 13:00 14:00
      Lunch at R1 1h
    • 14:00 15:30
      Visit to scintillating crystals lab (CMS) 1h 30m
    • 15:30 20:00
      Free afternoon (visit of Geneva) 4h 30m
    • 20:00 22:00
      Swiss dinner at Bains de Paquis 2h
    • 10:30 11:30
      Visit of NA62 1h
    • 11:30 12:30
      Visit of AMS 1h
    • 12:45 13:45
      Lunch at R1 1h
    • 14:00 15:00
      Lecture on Machine Learning @ IdeaSquare 1h
      Speaker: Maurizio Pierini (CERN)
    • 15:00 15:30
      Visit of IdeaSquare 30m