RADSAGA System Level Test Review



Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Review panel preparation meeting

Monday, 11 November 2019 16:00 (1 hour)

Contribution ID: 2 Type: not specified

RADSAGA review introduction and objectives

Tuesday, 12 November 2019 09:15 (30 minutes)

Presenter: GARCIA ALIA, Ruben (CERN)

Session Classification: Introduction session

Contribution ID: 3 Type: not specified

System level testing status in radiation effects community

Tuesday, 12 November 2019 09:45 (30 minutes)

Presenter: CORONETTI, Andrea (CERN)

Session Classification: Introduction session

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Radiation field representativeness, homogeneity and penetration requirements

Tuesday, 12 November 2019 10:30 (20 minutes)

Presenter: GARCIA ALIA, Ruben (CERN)

Session Classification: Facilities and radiation environment considerations

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

System level testing in CHARM

Tuesday, 12 November 2019 10:50 (25 minutes)

Presenters: FERRARO, Rudy (CERN); DANZECA, Salvatore (CERN)

Session Classification: Facilities and radiation environment considerations

Contribution ID: 6 Type: not specified

System level testing in ChipIr

Tuesday, 12 November 2019 11:15 (25 minutes)

Presenter: CAZZANIGA, Carlo (Università Milano Bicocca)

Session Classification: Facilities and radiation environment considerations

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Board and system level testing in other RADSAGA facilities and beyond

Tuesday, 12 November 2019 11:40 (25 minutes)

Presenter: SODERSTROM, Daniel Paul

Session Classification: Facilities and radiation environment considerations

Contribution ID: 8 Type: not specified

ESR7: Wide-bandgap DCDC converter

Tuesday, 12 November 2019 13:15 (30 minutes)

ESR7: Wide-bandgap DCDC con ···

Presenter: NISKANEN, Kimmo

Session Classification: Study cases and related methodology

Contribution ID: 9 Type: not specified

ESR12: 3D Point-of-load DCDC

Tuesday, 12 November 2019 13:45 (30 minutes)

ESR12: 3D Point-of-load DCDC

Presenter: RAJKOWSKI, Tomasz Krzysztof

Session Classification: Study cases and related methodology

Contribution ID: 10 Type: not specified

ESR13: FPGA modules for avionic and new space applications

Tuesday, 12 November 2019 14:45 (30 minutes)

Presenter: DA COSTA LOPES, Israel

Session Classification: Study cases and related methodology

Contribution ID: 11 Type: not specified

ESR14: Software Defined Radio for space applications

Tuesday, 12 November 2019 14:15 (30 minutes)

Presenter: BUDROWEIT, Jan

Session Classification: Study cases and related methodology

Contribution ID: 12 Type: not specified

Round-table discussion

Tuesday, 12 November 2019 15:35 (1 hour)

Session Classification: Study cases and related methodology

Contribution ID: 13 Type: not specified

ESR15: On-Board Computer and camera for space applications

Wednesday, 13 November 2019 10:00 (30 minutes)

Presenter: CORONETTI, Andrea (CERN)

Contribution ID: 14 Type: **not specified**

Summary of methodology aspects derived from system level testing

Wednesday, 13 November 2019 10:30 (30 minutes)

Presenter: CORONETTI, Andrea (CERN)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Roadmap for future activities, including guideline structure and outline

Wednesday, 13 November 2019 11:20 (30 minutes)

Presenter: GARCIA ALIA, Ruben (CERN)

Contribution ID: 16 Type: not specified

Closed review panel meeting for outcome discussion

Wednesday, 13 November 2019 14:00 (1h 30m)

Closed review panel meeting for \cdots

Contribution ID: 17 Type: not specified

Registration for the CHARM visit

Wednesday, 13 November 2019 08:15 (45 minutes)