WP2/WP13 HL-LHC Satellite Meeting, Fermilab 2019 - Wire Compensation



Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Introduction/Motivation and current wire HW

Thursday, 17 October 2019 09:00 (30 minutes)

Presenter: ROSSI, Adriana (CERN)

Contribution ID: 2 Type: not specified

MD results during LHC Runll and plans for Runlll

Thursday, 17 October 2019 09:30 (30 minutes)

Presenter: STERBINI, Guido (CERN)

Contribution ID: 3 Type: not specified

Modelling of MD results and effect of crossing angles (remote presentation)

Thursday, 17 October 2019 10:00 (30 minutes)

Presenter: POYET, Axel (Universite Grenoble-Alpes (FR))

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Simulations for HL-LHC configuration (remote presentation)

Thursday, 17 October 2019 11:00 (30 minutes)

Presenter: SKOUFARIS, Kyriacos (University of Crete (GR))

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Correction of resonant driving terms with wires

Thursday, 17 October 2019 11:30 (30 minutes)

Presenter: KALTCHEV, Dobrin (TRIUMF)

Contribution ID: 6 Type: not specified

Scenarios and timeline for wire compensation in the HL-LHC

Thursday, 17 October 2019 13:00 (30 minutes)

Presenter: PAPAPHILIPPOU, Yannis (CERN)

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Wire HW design for HL-LHC and integration

Thursday, 17 October 2019 13:30 (30 minutes)

Presenter: BERTARELLI, Alessandro (CERN)

Contribution ID: 9 Type: not specified

TRIUMF contribution to the BBLR Compensation Project for HL-LHC

Thursday, 17 October 2019 14:00 (30 minutes)

Presenter: KESTER, Oliver (TRIUMF)

Discussion (All)

Contribution ID: 10 Type: not specified

Discussion (All)

Thursday, 17 October 2019 14:30 (1 hour)

Contribution ID: 11 Type: not specified

Welcoming remarks

Thursday, 17 October 2019 08:45 (15 minutes)

Presenter: BRUNING, Oliver (CERN)