T2K Cross-Section Workshop



Report of Contributions

https://indico.cern.ch/e/844789

Workshop Introduction

Contribution ID: 1

Type: not specified

Workshop Introduction

Wednesday, 16 October 2019 09:00 (15 minutes)

Presenter: DOLAN, Stephen Joseph (CERN)

Cross sections for neutrino oscill ...

Contribution ID: 2

Type: not specified

Cross sections for neutrino oscillations

Wednesday, 16 October 2019 09:15 (30 minutes)

Presenter: Prof. SANCHEZ, Federico (Universite de Geneve (CH))

Constraining pion production mo ...

Contribution ID: 3

Type: not specified

Constraining pion production models with new measurements

Wednesday, 16 October 2019 09:45 (25 minutes)

Presenter: KABIRNEZHAD, Monireh (University of Oxford (GB))

Constraining QE and 2p2h models ···

Contribution ID: 4

Type: not specified

Constraining QE and 2p2h models with new measurements

Wednesday, 16 October 2019 10:10 (30 minutes)

Presenter: DOLAN, Stephen Joseph (CERN)

NIWG inputs and requirements

Contribution ID: 5

Type: not specified

NIWG inputs and requirements

Wednesday, 16 October 2019 11:20 (30 minutes)

Presenter: BOLOGNESI, Sara (Université Paris-Saclay (FR))

GENIE

Contribution ID: 6

Type: not specified

GENIE

Wednesday, 16 October 2019 11:50 (30 minutes)

Presenters: RODA, Marco Andre (CERN); RODA, Marco (University of Liverpool (GB))

Cross section conveners report a ...

Contribution ID: 7

Type: not specified

Cross section conveners report and strategy

Wednesday, 16 October 2019 13:45 (30 minutes)

Presenter: BUIZZA AVANZINI, Margherita

WAGASCI and BabyMIND

Contribution ID: 8

Type: not specified

WAGASCI and BabyMIND

Thursday, 17 October 2019 12:00 (30 minutes)

Presenter: NUGENT, John Columba (University of Glasgow (GB))

Surviving an analysis from start to \cdots

Contribution ID: 9

Type: not specified

Surviving an analysis from start to finish

Wednesday, 16 October 2019 14:45 (1 hour)

Presenter: MARET, Lucie Violette (Universite de Geneve (CH))

Highland2 tutorial

Contribution ID: 10

Type: not specified

Highland2 tutorial

Wednesday, 16 October 2019 16:15 (50 minutes)

Presenter: IZMAYLOV, Alexander (INR RAS)

Detector Systematics in Highland2

Contribution ID: 11

Type: not specified

Detector Systematics in Highland2

Wednesday, 16 October 2019 17:05 (30 minutes)

Presenter: RICCIO, Ciro (Università degli Studi di Napoli Federico II e INFN sezione di Napoli (IT))

Question box and free work time

Contribution ID: 12

Type: not specified

Question box and free work time

Wednesday, 16 October 2019 17:35 (1h 25m)

Contribution ID: 13

Type: not specified

"Selection stage" analyses 1

"Selection stage" analyses 2

Contribution ID: 14

Type: not specified

"Selection stage" analyses 2

ND280 Upgrade

Contribution ID: 15

Type: not specified

ND280 Upgrade

Wednesday, 16 October 2019 14:15 (30 minutes)

Presenter: SGALABERNA, Davide (CERN)

Novel Measurements of the NCE ····

Contribution ID: 16

Type: not specified

Novel Measurements of the NCE Interaction with the ND280 Upgrade

Thursday, 17 October 2019 13:50 (25 minutes)

Presenter: HADLEY, David

Nue fitter for cross section extraction

Contribution ID: 17

Type: not specified

Nue fitter for cross section extraction

Thursday, 17 October 2019 15:15 (30 minutes)

Presenter: CHRISTODOULOU, Georgios (CERN)

ReMu - forward folding

Contribution ID: 18

Type: not specified

ReMu - forward folding

Thursday, 17 October 2019 14:45 (30 minutes)

Presenter: Dr KOCH, Lukas (University of Oxford)

NUISANCE

Contribution ID: 19

Type: not specified

NUISANCE

Thursday, 17 October 2019 14:15 (30 minutes)

Presenter: WILKINSON, Callum David (Universitaet Bern (CH))

SuperXsLLhFitter

Contribution ID: 20

Type: not specified

SuperXsLLhFitter

Thursday, 17 October 2019 16:15 (45 minutes)

Presenter: CUDD, Andrew (Michigan State University)

Highland2 outlook - new detecto ...

Contribution ID: 21

Type: not specified

Highland2 outlook - new detectors, new tools

Thursday, 17 October 2019 17:00 (40 minutes)

Presenter: IZMAYLOV, Alexander (INR RAS)

Question box and free work time

Contribution ID: 22

Type: not specified

Question box and free work time

Thursday, 17 October 2019 17:40 (1h 20m)

Contribution ID: 23

Type: not specified

"Cross-section extraction and NIWG" stage analyses 1

Contribution ID: 24

Type: not specified

"Cross-section extraction and NIWG" stage analyses 2

Production 7

Contribution ID: 25

Type: not specified

Production 7

Presenters: HADLEY, David; KOCH, Lukas (University of Oxford); KING, Sophie

Machine Learning

Contribution ID: 26

Type: not specified

Machine Learning

Friday, 18 October 2019 15:05 (40 minutes)

Presenter: Mr ALONSO MONSALVE, Saul (CERN)

Question box and free work time

Contribution ID: 27

Type: not specified

Question box and free work time

Friday, 18 October 2019 16:15 (2h 45m)

CC1pi+ in FGD2

Contribution ID: 28

Type: not specified

CC1pi+ in FGD2

Thursday, 17 October 2019 09:00 (30 minutes)

Presenter: Mr JENKINS, Sam

CC1pi0 FGD1

Contribution ID: 29

Type: not specified

CC1pi0 FGD1

Thursday, 17 October 2019 09:30 (30 minutes)

Presenter: LAWE, Matthew (University of Sheffield)

CC0pi+1pi

Contribution ID: 30

Type: not specified

CC0pi+1pi

Thursday, 17 October 2019 10:00 (30 minutes)

Presenter: FUSSHOELLER, Kevin (ETH Zurich (CH))

CC1pi+protons with 4pi acceptance

Contribution ID: 31

Type: not specified

CC1pi+protons with 4pi acceptance

Thursday, 17 October 2019 11:00 (30 minutes)

Presenter: BRON, Stephanie (Universite de Geneve (CH))

CC1p1pi with dptt

Contribution ID: 32

Type: not specified

CC1p1pi with dptt

Friday, 18 October 2019 09:30 (30 minutes)

Presenter: Dr TSUI, Ka Ming (University of Tokyo)

Antinumu CC1pi- on water

Contribution ID: 33

Type: not specified

Antinumu CC1pi- on water

Friday, 18 October 2019 09:00 (30 minutes)

Presenter: O'SULLIVAN, Liam

AntiNumu CC1pi- x-sec in FGD1, ···

Contribution ID: 34

Type: not specified

AntiNumu CC1pi- x-sec in FGD1, measuring muon and pion kinematics

Thursday, 17 October 2019 11:30 (30 minutes)

Presenter: ZARNECKI, Grzegorz (National Centre for Nuclear Research)

CC-1K+ in FGD1

Contribution ID: 35

Type: not specified

CC-1K+ in FGD1

Friday, 18 October 2019 10:00 (30 minutes)

Presenter: KOWALIK, Katarzyna Lidia (National Centre for Nuclear Research (PL))

Joint CC0Pi NuMu/AntiNuMu on- ···

Contribution ID: 36

Type: not specified

Joint CC0Pi NuMu/AntiNuMu on-/off-axis xsec measurement

Friday, 18 October 2019 11:00 (30 minutes)

Presenter: SCHLOESSER, Caspar Maria (ETH Zurich (CH))

CC1pi+ in FGD1 cross section me ···

Contribution ID: 37

Type: not specified

CC1pi+ in FGD1 cross section measurement in 4pi acceptance

Friday, 18 October 2019 11:30 (30 minutes)

Presenter: VARGAS, Danaisis (Universitat Autonoma de Barcelona (ES))

T2K Reweight Dials and use for XSec

Contribution ID: 38

Type: not specified

T2K Reweight Dials and use for XSec

Friday, 18 October 2019 14:40 (25 minutes)

Presenter: MAHN, Kendall (MSU)

Prod 7 Overview

Contribution ID: 39

Type: not specified

Prod 7 Overview

Friday, 18 October 2019 12:00 (25 minutes)

Presenter: KING, Sophie

Prod 7 - TREX

Contribution ID: 40

Type: not specified

Prod 7 - TREX

Friday, 18 October 2019 13:50 (25 minutes)

Presenter: KOCH, Lukas (University of Oxford)

Prod 7 - ECal

Contribution ID: 41

Type: not specified

Prod 7 - ECal

Friday, 18 October 2019 14:15 (25 minutes)

Presenter: HADLEY, David