PRISMAS-MAP (mediso-sepa) H2020 General meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 6 Type: not specified

BR2 Reactor - SCK.CEN

Thursday 19 September 2019 10:20 (15 minutes)

Presenters: PONSARD, Bernard (SCK.CEN); STORA, Thierry (CERN)

Session Classification: Transnational activities (TNAs): Capacities, available access time

and infrastructures, links to other TNAs

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

CERN-MEDICIS

Thursday 19 September 2019 10:35 (15 minutes)

Presenter: STORA, Thierry (CERN)

Session Classification: Transnational activities (TNAs): Capacities, available access time

and infrastructures, links to other TNAs

ARRONAX

Contribution ID: 8 Type: not specified

ARRONAX

Thursday 19 September 2019 10:50 (15 minutes)

Presenter: HADDAD, Ferid (Arronax)

Session Classification: Transnational activities (TNAs): Capacities, available access time

and infrastructures, links to other TNAs

Contribution ID: 9 Type: not specified

PSI (injector 2+SINQ)

Thursday 19 September 2019 11:05 (15 minutes)

Presenters: VAN DER MEULEN, Nick (PSI); TALIP, Zeynep (Paul Scherrer Institute)

Session Classification: Transnational activities (TNAs): Capacities, available access time

and infrastructures, links to other TNAs

Contribution ID: 10 Type: not specified

ILL high flux Reactor

Thursday 19 September 2019 11:20 (15 minutes)

Presenter: KOESTER, Ulli (Institut Laue-Langevin (FR))

Session Classification: Transnational activities (TNAs): Capacities, available access time

and infrastructures, links to other TNAs

Contribution ID: 11 Type: not specified

ESS-MEDIPF

Thursday 19 September 2019 11:35 (15 minutes)

Presenter: LEE, Yong Joong (European Spallation Source ERIC)

Session Classification: A networking activity (NA): Involvement of emerging European

leading facilities - Part 1

Contribution ID: 12 Type: not specified

FAIR/GSI - Darmstadt, DE

Thursday 19 September 2019 11:50 (15 minutes)

Presenter: Dr GRAEFF, Christian (GSI)

Session Classification: A networking activity (NA): Involvement of emerging European

leading facilities - Part 1

Contribution ID: 13 Type: not specified

JHR/CEA - Cadarache, FR

Thursday 19 September 2019 13:35 (15 minutes)

Presenter: COULON, Jean-Pierre (CEA)

Session Classification: A networking activity (NA): Involvement of emerging European

leading facilities - Part 2

LARAMED

Contribution ID: 14 Type: not specified

LARAMED

Thursday 19 September 2019 13:50 (15 minutes)

Presenters: ESPOSITO, Juan (INFN (Istituto Nazionale di Fisica Nucleare)); MARTINI, Petra (INFN)

Session Classification: A networking activity (NA): Involvement of emerging European

leading facilities - Part 2

Contribution ID: 15 Type: not specified

ILL

Thursday 19 September 2019 14:05 (15 minutes)

Presenter: KOESTER, Ulli (Institut Laue-Langevin (FR))

Session Classification: Joint Research Activities (JRAs): Presentations by organisations

which suggested activities

Contribution ID: 16 Type: not specified

KU Leuven

Thursday 19 September 2019 14:20 (15 minutes)

Presenter: Prof. COCOLIOS, Thomas Elias (KU Leuven - IKS)

Session Classification: Joint Research Activities (JRAs): Presentations by organisations

which suggested activities

Contribution ID: 17 Type: not specified

MedAustron

Thursday 19 September 2019 14:35 (15 minutes)

Presenter: SCHMITZER, Claus (MedAustron)

Session Classification: Joint Research Activities (JRAs): Presentations by organisations

which suggested activities

NPL

Contribution ID: 18 Type: not specified

NPL

Thursday 19 September 2019 14:50 (15 minutes)

Presenter: Dr IVANOV, Peter (National Physical Laboratory)

Session Classification: Joint Research Activities (JRAs): Presentations by organisations

which suggested activities

Contribution ID: 19 Type: not specified

PSI

Thursday 19 September 2019 15:05 (15 minutes)

Presenters: VAN DER MEULEN, Nick (PSI); TALIP, Zeynep (Paul Scherrer Institute)

Session Classification: Joint Research Activities (JRAs): Presentations by organisations

which suggested activities

Contribution ID: 20 Type: not specified

SCK-CEN

Thursday 19 September 2019 15:20 (15 minutes)

Presenters: AERTS, An (Belgian Nuclear Research Center); BECKER, Guillaume (SCK.CEN); OOMS, Maarten (Belgian Nuclear Research Center)

Session Classification: Joint Research Activities (JRAs): Presentations by organisations which suggested activities

Contribution ID: 21 Type: not specified

TUM Nuclear Medicine

Thursday 19 September 2019 15:35 (15 minutes)

Presenters: Prof. KOSSATZ, Susanne (TUM); WEBER, Wolfgang

Session Classification: Joint Research Activities (JRAs): Presentations by organisations

which suggested activities

Contribution ID: 22 Type: not specified

DTU, Hevesy lab

Thursday 19 September 2019 15:50 (15 minutes)

Presenter: JENSEN, Mikael (Technical university Denmark)

Session Classification: Joint Research Activities (JRAs): Presentations by organisations

which suggested activities

Contribution ID: 23 Type: not specified

RSG-IST

Thursday 19 September 2019 16:05 (15 minutes)

Presenter: PAULO, António (Instituto Superior Técnico)

Session Classification: Joint Research Activities (JRAs): Presentations by organisations

which suggested activities

Contribution ID: 24 Type: not specified

Wrap-up and conclusions; action points

Thursday 19 September 2019 16:20 (25 minutes)

Presenters: LEUFGEN, Kirsten (SCIPROM); STORA, Thierry (CERN)

Contribution ID: 26 Type: not specified

ISOLPHARM

Thursday 19 September 2019 14:05 (15 minutes)

Presenters: CORRADETTI, Stefano (INFN - National Institute for Nuclear Physics); ANDRIGHETTO, alberto (INFN-LNL)

Session Classification: A networking activity (NA): Involvement of emerging European leading facilities - Part 2