## WP7+WP1 Face-to-Face Meeting Amsterdam

# **Report of Contributions**

Notes, Agenda, Aims

Contribution ID: 2

Type: not specified

#### Notes, Agenda, Aims

Monday 14 October 2019 14:05 (10 minutes)

**Presenter:** ROCHOW-CARBONE, Regina Alexandra (Elettra - Sincrotrone Trieste S.C.p.A.) **Session Classification:** Session 1: Cost Analyses

Introduction: Status and Required  $\cdots$ 

Contribution ID: 3

Type: not specified

#### **Introduction: Status and Required Actions**

Monday 14 October 2019 14:15 (10 minutes)

**Presenters:** ROSSI, Carlo (CERN); D'AURIA, Gerardo (Elettra Trieste) **Session Classification:** Session 1: Cost Analyses

Contribution ID: 4

Type: not specified

#### **Discussion and Decisions**

Monday 14 October 2019 14:25 (1h 30m)

**Presenter:** ALL PARTICIPANTS

Session Classification: Session 1: Cost Analyses

Objectives and Approach

Contribution ID: 5

Type: not specified

### **Objectives and Approach**

Monday 14 October 2019 16:20 (10 minutes)

**Presenter:** ROCHOW-CARBONE, Regina Alexandra (Elettra - Sincrotrone Trieste S.C.p.A.) **Session Classification:** Session 2: Exploitation

Brainstorming, Discussions and  $\cdots$ 

Contribution ID: 6

Type: not specified

#### **Brainstorming, Discussions and Decisions**

Monday 14 October 2019 16:30 (1h 30m)

**Presenter:** ALL PARTICIPANTS

Session Classification: Session 2: Exploitation

Objectives and Approach

Contribution ID: 7

Type: not specified

### **Objectives and Approach**

Tuesday 15 October 2019 09:00 (10 minutes)

**Presenter:** LATINA, Andrea (CERN)

Session Classification: Session 3: Communication

Contribution ID: 8

Type: not specified

#### **Discussion and Decisions**

Tuesday 15 October 2019 09:10 (1h 30m)

**Presenter:** ALL PARTICIPANTS

Session Classification: Session 3: Communication

Status and Required Actions

Contribution ID: 9

Type: not specified

#### **Status and Required Actions**

*Tuesday 15 October 2019 11:10 (20 minutes)* 

**Presenter:** AICHELER, Markus (Helsinki Institute of Physics (FI)) **Session Classification:** Session 4: Data Management

Contribution ID: 10

Type: not specified

#### **Discussion and Decisions**

Tuesday 15 October 2019 11:30 (20 minutes)

**Presenter:** ALL PARTICIPANTS

Session Classification: Session 4: Data Management

Presentation of Results

Contribution ID: 11

Type: not specified

### **Presentation of Results**

Tuesday 15 October 2019 11:50 (20 minutes)

Presenter:TBD (AUEB)Session Classification:Market Analyses

WP7+WP1 Face-  $\cdots \ /$  Report of Contributions

Discussion

Contribution ID: 12

Type: not specified

#### Discussion

*Tuesday 15 October 2019 12:10 (10 minutes)* 

Presenter: ALL PARTICIPANTS

Session Classification: Market Analyses

WP7+WP1 Face- · · · / Report of Contributions

Facts and Status

Contribution ID: 13

Type: not specified

#### **Facts and Status**

*Tuesday 15 October 2019 12:20 (20 minutes)* 

**Presenter:** ROCHOW-CARBONE, Regina Alexandra (Elettra - Sincrotrone Trieste S.C.p.A.) **Session Classification:** Deliverable 7.1

Contribution ID: 14

Type: not specified

#### **Discussion and Decisions**

Tuesday 15 October 2019 12:40 (20 minutes)

**Presenter:** ALL PARTICIPANTS **Session Classification:** Deliverable 7.1 WP7+WP1 Face-  $\cdots \ /$  Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 15

Type: not specified

#### Welcome

Monday 14 October 2019 14:00 (5 minutes)

**Presenter:** HOEKSTRA, Ronnie

Session Classification: Session 1: Cost Analyses