OPER CBI 2019-2020 1st Visit to CERN

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Meet at IdeaSquare

Monday, 16 December 2019 08:50 (10 minutes)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Welcome Coffee

Monday, 16 December 2019 09:00 (30 minutes)

Contribution ID: 3 Type: not specified

IdeaSquare introduction + housekeeping rules

Monday, 16 December 2019 09:30 (30 minutes)

Presenter: PALOMÄKI, Santeri (Aalto University (FI))

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

New Scenarios Creation

Monday, 16 December 2019 10:00 (2 hours)

Teamwork

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Teamwork

Monday, 16 December 2019 12:00 (1 hour)

Working on presentations for Knowledge Transfer Office + rehearsal and feedback from T-team.

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

KTO meeting + TT

Monday, 16 December 2019 14:00 (2 hours)

5 mins presentation: What we have done so far 13 mins feedback per team

Teamwork: scenario refinement + \cdots

Contribution ID: 8 Type: not specified

Teamwork: scenario refinement + prototyping

Monday, 16 December 2019 16:00 (2h 30m)

Contribution ID: 9 Type: not specified

CMS Visit

Tuesday, 17 December 2019 07:30 (3h 45m)

07h30 Take-off from CERN IdeaSquare (Bat 3179)
07h45 Picking up students from Hotel Sejours & Affaires, Rue Blaise Pascal, Saint-Genis-Pouilly, France
Arrival at CMS before 08h30
08h30 - 10h30 Tour
10h30 - 11h10 Return to IdeaSquare

Contribution ID: 10 Type: not specified

How to break the ice with CERN community?

Tuesday, 17 December 2019 11:15 (1 hour)

Presenter: VIGNOLI, Matteo

Contribution ID: 11 Type: not specified

Prototyping based on Physics

Tuesday, 17 December 2019 13:15 (2h 30m)

Presenter: NORDBERG, Markus (CERN)

Contribution ID: 12 Type: not specified

Get to know CERN!

Tuesday, 17 December 2019 15:45 (2 hours)

Contribution ID: 13 Type: not specified

Aperitivo preparation

Tuesday, 17 December 2019 17:45 (1h 15m)

Aperitivo

Contribution ID: 14 Type: not specified

Aperitivo

Tuesday, 17 December 2019 19:00 (2h 30m)

Contribution ID: 15 Type: not specified

Warm-up and program of the day

Wednesday, 18 December 2019 09:00 (5 minutes)

Teamwork

Contribution ID: 16 Type: not specified

Teamwork

Wednesday, 18 December 2019 09:05 (2h 25m)

Contribution ID: 17 Type: not specified

TAM Technology Acceptance Model

Wednesday, 18 December 2019 11:30 (1h 30m)

Presenter: MINCOLELLI, Giuseppe

Contribution ID: 18 Type: not specified

KTO & Digital Transformation Technologies

Wednesday, 18 December 2019 15:30 (1h 30m)

Contribution ID: 19 Type: not specified

Teamwork

Wednesday, 18 December 2019 17:00 (2 hours)

Contribution ID: 20 Type: not specified

Warm-up and program of the day

Thursday, 19 December 2019 09:00 (5 minutes)

Contribution ID: 21 Type: not specified

Teamwork

Thursday, 19 December 2019 09:30 (3h 30m)

Teamwork

Contribution ID: 22 Type: not specified

Teamwork

Thursday, 19 December 2019 14:00 (5 hours)

Contribution ID: 23 Type: not specified

Warm-up and program of the day

Friday, 20 December 2019 09:00 (5 minutes)

Contribution ID: 24 Type: not specified

Teamwork

Friday, 20 December 2019 09:05 (3h 25m)

Contribution ID: 25 Type: not specified

Teamwork

Friday, 20 December 2019 13:30 (5h 30m)