OpenStack Ironic Mid-cycle Meetup

Europe/Zurich
513/1-024 (CERN)

513/1-024

CERN

50
Show room on map
Arne Wiebalck (CERN)
Description

OpenStack Ironic Mid-cycle Meetup

Registration
OpenStack Ironic Mid-cycle Meetup
  • Tuesday, 25 February
    • 08:30 09:00
      Welcome Coffee 30m Restaurant 2

      Restaurant 2

      CERN

    • 09:00 10:25
      Session 1 1h 25m 513/1-024

      513/1-024

      CERN

      50
      Show room on map
    • 10:25 10:55
      Coffee 30m Restaurant 2

      Restaurant 2

      CERN

    • 10:55 12:00
      Session 2 1h 5m 513/1-024

      513/1-024

      CERN

      50
      Show room on map
    • 12:00 13:00
      Lunch 1h Restaurant 2

      Restaurant 2

      CERN

    • 13:00 15:30
      Tour of CMS Experiment 2h 30m 513/1-024

      513/1-024

      CERN

      50
      Show room on map
    • 15:30 16:00
      Coffee 30m Restaurant 2

      Restaurant 2

      CERN

    • 16:00 17:30
      Session 3 1h 30m 513/1-024

      513/1-024

      CERN

      50
      Show room on map
    • 18:00 20:00
      Dinner 2h TBD

      TBD

  • Wednesday, 26 February