# Workshop on Detector and Physics simulation at a Muon Collider

## **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### Introduction: where we stand

Thursday 23 January 2020 16:15 (15 minutes)

Introduction: where we stand

**Presenter:** LUCCHESI, Donatella (Universita e INFN, Padova (IT))

Contribution ID: 2 Type: not specified

# New Simulation Framework: Detector and beam background

Thursday 23 January 2020 17:30 (20 minutes)

Presenter: BARTOSIK, Nazar (Universita e INFN Torino (IT))

Session Classification: Introduction to New Simulation Framework

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### **New Simulation Framework: event reconstruction**

Thursday 23 January 2020 17:50 (15 minutes)

**Presenter:** BUONINCONTRI, Laura (University of Padova and INFN)

**Session Classification:** Introduction to New Simulation Framework

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### **Hands ON: New Simulation Framework**

Thursday 23 January 2020 18:20 (30 minutes)

**Session Classification:** Introduction to New Simulation Framework

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

## **Beam Induce Background Simulation in FLUKA**

Thursday 23 January 2020 16:30 (20 minutes)

Presenter: Dr COLLAMATI, Francesco (INFN Roma I (IT))

**Session Classification:** Introduction to New Simulation Framework

Contribution ID: 6 Type: not specified

## Hands ON: FLUKA Simulation of Background Events

Thursday 23 January 2020 16:50 (20 minutes)

**Session Classification:** Introduction to New Simulation Framework

May 25, 2025

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

## Description of the MAP tracking detector and results

Friday 24 January 2020 09:00 (20 minutes)

Presenter: CASARSA, Massimo (INFN, Trieste (IT))

**Session Classification:** New Simulation Framework

Contribution ID: 8 Type: not specified

# Tracking detector studies in the new framework and next steps

Friday 24 January 2020 09:20 (20 minutes)

Presenter: BUONINCONTRI, Laura (University of Padova and INFN)

Session Classification: New Simulation Framework

Contribution ID: 9 Type: not specified

# Hands ON: Tracking Simulation and track reconstruction

Friday 24 January 2020 09:40 (1h 10m)

Session Classification: New Simulation Framework

Contribution ID: 10 Type: not specified

## Call for new detector proposal

Friday 24 January 2020 15:00 (20 minutes)

Workshop on D  $\,\cdots\,$  / Report of Contributions

Wrap-up

Contribution ID: 11 Type: not specified

## Wrap-up

Friday 24 January 2020 15:20 (10 minutes)

Contribution ID: 12 Type: not specified

## Jet reconstruction now and new possibilities

Friday 24 January 2020 11:10 (20 minutes)

Presenter: SESTINI, Lorenzo (Universita e INFN, Padova (IT))

Session Classification: New Simulation Framework

Contribution ID: 13 Type: not specified

## Hands ON: Jets reconstruction

Friday 24 January 2020 11:30 (1h 30m)

Hands ON: Jets reconstruction

Session Classification: New Simulation Framework

May 25, 2025

Contribution ID: 14 Type: not specified

## Current b-tag method and future possibilities

Friday 24 January 2020 14:00 (30 minutes)

Presenter: SESTINI, Lorenzo (Universita e INFN, Padova (IT))

**Session Classification:** New Simulation Framework

Contribution ID: 15 Type: not specified

## Hands ON: b-tag of jets

Friday 24 January 2020 14:30 (30 minutes)

Hands ON: b-tag of jets

Session Classification: New Simulation Framework

Contribution ID: 16 Type: not specified

## Missing piecies in the new simulation framework

Thursday 23 January 2020 18:05 (15 minutes)

Presenter: GIANELLE, Alessio (Universita e INFN, Padova (IT))

**Session Classification:** Introduction to New Simulation Framework

Dinner

Contribution ID: 17 Type: not specified

#### Dinner

Thursday 23 January 2020 19:30 (2 hours)